Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Crappy customer service, delivered wrong items in past, paid on friday still not dispatched on tuesday night, payments to them done via swish but refunds take multiple working days, joke of a service�... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Grymma produkter, extremt dålig leverans. Varför välja UPS över DHL när man ska skicka till norra Sverige som inte har UPS. Detta innebär att paketet lämnas över till ett lokalt företag som sedan tar... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Riktig fin jorre, helt okej nöjd men månstenen. Absolut inget för dig om du ska svara mail varje dag etc, nej mer en rikitig skön känsla av jag tar två dagar av bara vara..riktigt avslappnande för min... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Detta betyg ges för samarbetet med UPS "hemkörning" som inte fungerade överhuvudtaget, trots att jag var hemma så varken ringde de eller kom förbi , de körde till ett utlämningsställe som inte ens va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Herbmed värdesätter vi hög standard och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid ett nytt, fräsch och relevant sortiment. Det parar vi dessutom med produkter med hög standard som alltid är labbtestade för att du ska känna dig säker när du väljer Herbmed.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

404 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Crappy customer service

Crappy customer service, delivered wrong items in past, paid on friday still not dispatched on tuesday night, payments to them done via swish but refunds take multiple working days, joke of a service🤣

20 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringde företaget i ett ärende

Ringde företaget i ett ärende, fick ett ytterst obehagligt och oproffsigt bemötande!! Personen som svarade stäölde konstiga personliga frågor som ej alls hade med mitt ärende att göra….

4 de abril de 2024

Uselt företag

Uselt företag! inte nog med att alla produkter jag handlat hos dem gått sönder på inte ens vecka. Får jag varken ny produkt eller återbetalning. Överskattade priser för kvaliteten. Känner mig blåst på pengar
0/10 kommer aldrig mer handla därifrån rekommenderar verkligen inte att handla från dem
Usch!!!

23 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Herbmed leverer og gjør alt riktig.

Herbmed leverer og gjør alt riktig.
Harmony carts inneholder ikke 200 trekk pr cart som nettsiden sier, kanskje ikke engang 50, men det er vel greit nok. Brukte 3 carts på én helg.

16 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt på alla sätt och vis!

Fantastiska produkter, trevlig personal på kundtjänst som besvarar alla de frågor man kan tänkas ha.
Och leveransen är ON POINT! 🙌🏻
Beställde sent på onsdag kväll, min order skickades på torsdagsförmiddagen och kom fram fredag förmiddag! Utmärkt!

2 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

The best cbd oil I have tried as of…

The best cbd oil I have tried as of yet. Quick delivery and quality service.

Bought it to help me sleep and handle ssri withdrawal and for that this oil has done excellently.

Couldn't be more pleased with the product, definitely buying again.

18 de abril de 2021

Fast delivery

Fast delivery, but my last shipment to customs, damn it. Waiting for new buds.right now at cancer hospital having Cyprolis and Dara infusion. Immunologist cancer treatment, combined with CBD. Myelomaloma.

12 de abril de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.