Mijn laatste bestelling bij hun was de schalen set bij 1 schaal was een klein mankementje deze wiebelde iets ik heb dit kenbaar gemaakt en ben zeer goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helaas kan ik de pannen van Herman alleen nog maar visueel beoordelen omdat onze nieuwe keuken nog even op zich laat wachten. Maar wat zien de pannen er fantastisch uit! Oerdegelijk en perfect afgew... Ver mais
Pannen besteld op vrijdagmiddag, zouden maandag bezorgd worden werd tijden bestelling aangegeven maar werd aangenaam verrast want stonden zaterdag al op de stoep! Daarbij zijn de pannen en braadslede... Ver mais
Duidelijke website, goede informatie, en prima en hele snelle verzending. En niks aan de beloftes gelogen. Wat een fijne pannen. Ik heb heb de wokpan en hapjespan en ben zeer tevreden. Bakken zonder a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Herman den Blijker is een van de bekendste en meest geliefde koks van Nederland. Al jarenlang inspireert hij miljoenen mensen om met plezier en zelfvertrouwen te koken – in zijn restaurants, op televisie en nu ook via hermandenblijker.nl. In onze webshop brengen we zijn passie voor eerlijk en smaakvol eten rechtstreeks bij jou thuis. In de webshop vind je een zorgvuldig samengestelde collectie kookgerei, keukenaccessoires en producten die Herman zelf gebruikt en vertrouwt. Wij geloven dat goed koken begint met het juiste gereedschap. Daarom selecteren we alleen producten die voldoen aan de hoge standaarden die Herman stelt in zijn eigen keuken – of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of net begint. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies over producten en bestellingen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij hermandenblijker.nl shop je met vertrouwen: duidelijke productinformatie, eerlijke prijzen en een eenvoudig retourbeleid. Koken zoals Herman – dat begint hier.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Prachtig mooie set gekocht
Prachtig mooie set gekocht. Erg goede kwaliteit. We gebruiken de set nog niet want we wachten op onze nieuwe keuken. Als de keuken klaar is gaan we gelijk de pannenset gebruiken. Ik ben erg benieuwd. De zwaarte van de pannen verklapt de kwaliteit!!!!! Erg blij mee!!
Starterset: Wat een topaanbieding!
Na lang onderzoek heb ik gekozen voor de Herman den Blijker starterset en daar heb ik absoluut geen spijt van. Voor deze prijs krijg je verrassend veel: een zeer complete pannenset van degelijke kwaliteit die direct klaar is voor dagelijks gebruik. Het is echt een topaanbieding waarbij je het gevoel hebt dat je veel waar voor je geld krijgt.
Wat mij meteen opviel, is hoe prettig de pannen in de hand liggen en hoe gelijkmatig ze de warmte verdelen. Of ik nu een ei bak, groenten wok of pasta kook, alles gaat moeiteloos. Dankzij de goede antiaanbaklaag blijft er vrijwel niets aan de bodem kleven. Daardoor heb je minder olie of boter nodig en ziet het resultaat er ook nog eens beter uit.
Na het koken is het schoonmaken bijna geen werk. Warm water en een zachte spons zijn meestal al voldoende, waardoor de pannen er snel weer als nieuw uitzien. Dat scheelt tijd en maakt dat ik ze met plezier dagelijks gebruik.
De pannen voldoen precies aan mijn verwachtingen. Ze voelen stevig aan, zijn eenvoudig in gebruik en de uitgebreide samenstelling van de set zorgt ervoor dat je voor vrijwel ieder gerecht de juiste pan hebt. Je hoeft dus niet direct extra pannen bij te kopen.
Kortom: een complete starterset met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je op zoek bent naar degelijke pannen die fijn koken, makkelijk schoon te maken zijn en er ook nog mooi uitzien, dan kan ik deze set van harte aanbevelen.
Ik heb er weer 2 geweldige kook wonders…
Ik heb er weer 2 geweldige kook wonders bij van Herman en ik heb daar fantastisch geholpen. De uitleg erbij is ook heel fijn zodat er eigenlijk niets mis kan gaan.
Ik ben er in ieder geval heel erg blij en tevreden mee. Top Herman de Blijker 👌
De pannen zijn super fijn ze bakken…
De pannen zijn super fijn ze bakken geweldig goed en kunnen ook in de oven.
Wauw!!!
Wauw, wat zijn dit mooi pannen. Uiteraard gelijk een kookpan en koekenpan uitgeprobeerd en wat een genot om hiermee je gerechten te maken. Dit had ik al veel eerder moeten doen!!
Ik heb al jaren de pannen vam Herman de…
Ik heb al jaren de pannen vam Herman de Blijker. Nu ook de 2 mooie koekepannen
Super fijne hapjespan
De hapjespan gekocht meteen toen hij weer beschikbaar was nadat hij een tijd was uitverkocht. Na mijn eerste ervaring met de grillplaat wilde ik de pan graag voor in mijn nieuwe keuken. Niet alleen voor het design maar ook de functionaliteit is geweldig! Hij was ook zeer snel binnen. Voor mij geen andere pannen meer dat weet ik wel :-)
In 1 woord SUPER
In 1 woord SUPER
Goede pannen die heerlijk bakken, een pan die doet wat die moet doen
Geweldig fijne pan
Geweldig fijne pan! Ligt lekker in de hand en je voelt en ziet de kwaliteit. Ook supersnel en heel netjes verpakt verzonden. Dit is een absolute aanrader
Perfecte pannen
Perfecte pannen! Fijn in gebruik, super snel geleverd en fijn dat ze gewoon in de vaatwasser kunnen.
Zeer snelle levering en kwaliteit
Zeer snelle levering, goede communicatie en de pannen die ik besteld heb zijn perfect
Een dikke 10
Wij hebben de 3-delige set pannen set…
Wij hebben de 3-delige set pannen set gekocht. Enorm blij mee
Wat een veelzijdige pan, kan op alle warmte bronnen maar ook in de oven.
Het is even wennen maar je bakt er heerlijk in. Hopelijk nog vele jaren plezier.
Perfecte aankoop
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De levering was snel en netjes verzorgd. De pannen zijn van uitstekende kwaliteit en koken echt geweldig. Ze voelen stevig aan en zijn prettig in gebruik. Ik ben heel blij met mijn aankoop en kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Super pannen!!!
Geweldige pannenset besteld en nog…
Geweldige pannenset besteld en nog extra kleine pan erbij. Ze zijn heerlijk in gebruik en antiaanbaklaag is geweldig. Ook fijn dat ze in de oven mogen en ook zo gemakkelijk te gebruiken op de Bbq. Deze pannenset is een echte aanrader.
Wat een schitterende pannen
Wat een schitterende pannen, nu kook ik pas in style, ze bakken werkelijk zalig, ze zijn makkelijk schoon te maken met heet water én een keukenpapiertje, hier een tevreden kookmutsje...
Ik heb de wokpan gekocht en het is een…
Ik heb de wokpan gekocht en het is een wereld van verschil! Ik ben fan geworden! Top pannen!
Geweldige kwaliteit pannen
Geweldige kwaliteit pannen
Zeer tevreden
Fijne koekenpan en deze keer met gratis…
Fijne koekenpan en deze keer met gratis deksel.