Ik heb onlangs dure pro compressiekousen van Herzog aangeschaft. Helaas ontstond er bij de eerste keer aantrekken een gat in het materiaal. Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice van Her... Ver mais
Ik heb last van shin splints en moest voor ik op reis vertrok urgent compressie tubes aanschaffen. Ik wilde door de stakingen van de post in België zeker zijn dat het zou aankomen en de klantenservice... Ver mais
Met het oog op de marathon van Gent en later dit jaar Berlijn heb ik deze steunkousen gekocht. Vorige marathons werden afgerond met een ander merk en dat gaf ook voldoening. De eerste trainingen met d... Ver mais
Tubes en compressiekousen werken supergoed. Had last van shin splints. Door gebruik van tubes ging herstel erg goed. Draag ze nu standaard bij het sporten (badminton). Vanwege kledingvoorschriften bij... Ver mais
Je sport meer, intensiever, je verlegt je eigen grenzen. Je lichaam wordt fitter, maar ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor. Herzog producten verbeteren de prestaties en bevorderen het herstel. Herzog Medical is een innovatief Nederlands bedrijf. Vooruitstrevend. Topatleten, sportartsen en medici houden ons scherp. Wetenschappelijk onderzoek stelt ons in staat producten door te ontwikkelen. Wij weten als geen ander dat je alleen superieure compressie kunt bieden als deze individueel op de sporter afgestemd is. Door ons geavanceerde opmeetsysteem ben jij altijd gegarandeerd van een perfecte pasvorm!
Tolboomweg 14, 3784 XC, Terschuur, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Eerste keer en tevreden over het product. Overzichtelijke website. Duidelijke informatie over de verschillende producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering met heldere communicatie over de bestelling/order.
snele levering, goede pasvorm, goede handleiding voor het aantrekken
Very happy with these compression recovery socks.
They really work and look good.
Thanks 👌🏼 cycling.matt
Duidelijke website, opzoeken juiste maat heel makkelijk.
Bestellen , betalen en levering makkelijk en snel.
Op tijd mijn bestelling bezorgd gekregen en inmiddels een week de compressiesokken gebruikt en zoals mijn voet nu aanvoelt helpt het écht!
Ik heb de PRO kousen besteld, je merkt goed verschil tussen de normale variant. De kous heeft meer compressie, erg prettig en daarnaast zeer snelle service!
Snelle levering van perfect passende kousen tegen een goede prijs.
Mijn sokken waren te groot, ik heb ze op eigen kosten terug kunnen sturen, dat vond ik wel jammer dat er geen retour mogelijkheden waren want het koste me 8 euro... De maat kleiner besteld en ook geleverd gekregen.
Fijne sokken, alleen niet echt een klant vriendelijk bedrijf.

Resposta da Herzog Medical B.V.
Mooie en functionele kousen. Dankzij het goede maten-systeem zitten de kousen meteen als gegoten.

Resposta da Herzog Medical B.V.
Goede website met maattabellen en snelle levering

Resposta da Herzog Medical B.V.
Ik heb contact gehad via messenger. Ben heel kundig en vriendelijk te woord gestaan over welke kousen ik het best tijdens de nijmeegse vierdaagse kan aantrekken. Ook heb ik de juiste link gekregen hoe ik de juiste maat voor de sokken moet opmeten. Ik had ze de volgende dat al in huis. Helemaal top

Resposta da Herzog Medical B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.