Jag kan verkligen rekommendera Hevo Sleep Lens! Sover så gott när jag har dom på mig på kvällen. Har provat andra kvällsglasögon men inga har funkat lika bra. Och tack för fantastisk kundservice!
Leia as opiniões dos outros
Var skeptisk till om de verkligen skulle förbättra sömnen, men efter att ha prövat i några veckor nu så känner jag verkligen stor skillnad. Bra kvalité på glasögonen och dunder service!
Köpte ett par glasögon och slutade med att jag beställde flera efter. Är väldigt ljus känslig mot blåljus och dessa glasögon va 10/10. Och vilken kundtjänst, det är ovanligt att man får så snabb hj... Ver mais
Jag köpte deras blue-light-glasögon och blev tyvärr väldigt besviken. De marknadsförs som glasögon utan styrka, men linserna förstorar ögonen och ger en tydlig optisk distorsion. Efter att ha använt d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Blue light blocking glasses for deeper sleep.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snabb service. God sömn.
Har periodvis svårt med sömnen. Vill helst ha totalt mörker. Hevo's ögonmask ger verkligen det!!
5/5!
5/5! Hjälper mig att sova bättre och vaknar piggare och med mer energi under dagen! Rekommenderar starkt!
Riktigt bra service och kvalité
Riktigt bra service och kvalité
Rabattkod: ROLF10
Detta skulle jag velat haft sedan jag var barn. Gör otroligt stor skillnad.
Jag kollar fortfarande på tv med min tjej och barn på kvällen men nu har vi faktiskt alla tre varsina röda glasögon.
Hänt flera gånger att vi alla somnar framför tv.
Man känner verkligen en stor skillnad.
Glasögonen är 10/10.
Flera av mina vänner har köpt glasögon från HEVO och alla är nöjda.
Rabattkod: ROLF10 så får du rabatt och en surprise.
Toppklass!
Snygga och gör det den ska
Snygga på och känna snällare för övergången till kvälls känslan