Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed kwaliteit van riemen. Makkelijk in te korten zodat de lengte perfect bij jou past. Snelle levering. Zou deze webshop en product zeker aanraden bij iedereen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze set riemen besteld voor mijn vader als cadeau. Ik zelf gebruik deze riemen ook en ze bevallen me uitstekend. Daarom doe ik ze ook graag cadeau. Goede kwaliteit maar ik koop ze vooral omdat ze alt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Riemen vorige week ontvangen na makkelijke bestelstappen op de website en snelle levering. Gemakkelijk aan te passen op lengte via simpele stappen en bijhorende video. Kwaliteit ziet er goed uit en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Online shoppen levert hier vaak teleurstellingen op: mooie praatjes, beroerde kwaliteit, en spullen die na drie dagen al opgeven. Deze riem breekt die vloek. Vandaag binnen, meteen aangepast e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cintos
  2. Loja de acessórios de moda

Bij Highbuckle.nl zijn wij gespecialiseerd in premium riemen zonder gaten, ontworpen voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort. Onze innovatieve riemen kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt door ze zelf af te knippen, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat onze riemen perfect passen bij elke outfit en geschikt zijn voor elke gelegenheid. Highbuckle riemen worden gemaakt van hoogwaardig splitleer. Daarnaast bieden wij een snelle levering binnen één dag en een 100-dagen niet-goed-geld-terug garantie, zodat je met een gerust hart kunt bestellen. Met inmiddels meer dan 2.500 tevreden klanten in Nederland en België, blijven wij ons inzetten om stijl en functionaliteit te combineren. Bij Highbuckle geloven wij dat een riem niet alleen praktisch moet zijn, maar ook een elegante toevoeging aan je outfit. Ontdek het gemak en de kwaliteit van onze riemen en ervaar zelf waarom zoveel klanten voor ons kiezen!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

327 opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Goede ervaring met Highbuckle

Goede ervaring met Highbuckle. De website is duidelijk, de bestelling was snel in huis en de automatische gesp werkt heel soepel. Het is een slimme oplossing en de riem ziet er ook nog eens luxe uit. Ik bestel hier volgende keer zeker weer!

3 de fevereiro de 2026

Snel geleverd

Snel geleverd. Goede uitleg voor het aanpassen van de lengte. Riem zit prima. Prijs in de 2 betalen 3 halen is ook uitstekend.

3 de fevereiro de 2026

Hele fijne riemen

Hele fijne riemen, je hoeft niet je hele riem volledig los te maken als je naar de wc gaat, met dit systeem kan je hem makkelijk iets losser maken. En perfect op maat te maken. Als ze lang mee gaan zou ik nooit meer andere riemen kopen. Nu nog afwachten of dat zo is.

1 de fevereiro de 2026

Aanrader!

Had ik deze riemen maar eerder gevonden, want wat een uitvinding is dit! Ze zitten prettig, werken perfect en gaan veel langer mee dan riemen met gaatjes. Het op maat maken is echt heel makkelijk. Levering was super snel. Al met al absoluut een aanrader!

1 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima riem en vlotte service

De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De levering was snel en het product voldoet helemaal aan de verwachtingen. De riem is van goede kwaliteit en erg handig in gebruik. Zeker een aanrader!

22 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vaak gezien op social media

Vaak gezien op social media. Toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken. Wat heb ik een spijt dat ik deze riemen niet eerder heb aangeschaft. Makkelijk op maat te maken dmv duidelijke instructies.
Hele mooie riem en super comfortabel.

24 de janeiro de 2026

Supergoed!!

Duidelijke uitleg. Gemakkelijke mooie riem. Zeker aan te raden. Snelle en correcte levering.

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige riemen voor een goeie prijs

Prachtige riemen voor een goeie prijs.

Overal worden ze aangeboden tegenwoordig en de ene is nog duurder dan de ander. Ik heb gekozen voor de 2+1 aanbieding en daarbij kreeg ik ook korting op de extra buckle in t zwart.

Aanrader!

3 Highbuckle Original riemen besteld in 3 verschillende kleuren. Ben echt zeer positief verrast door de uitstekende kwaliteit van de riem. Makkelijk in gebruik. Een meer dan uitstekend prijs en super snelle nette levering. Een aanrader.

Buckle up!

Wow, blij verrast met deze riemen van Highbuckle! Ik heb drie besteld in verschillende kleuren en kreeg ze de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit leer en een mooi ogende gesp/buckle, strak en modern. Voor mij was de riem veel te lang. Simpelweg de gesp openen, stukje overtollig riem eraf knippen en weer vastgespen. Simpeler kan het niet en toch superdegelijk. Kortom, een aanrader!

22 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Slow shipping and misleading product

I ordered the belts on 13 December. Highbuckle said it would be delivered in 1-2 business days but the shipment had still not been delivered by the time I left for Christmas holidays on 19 December which meant I had to get alternative gifts. When I finally saw the belts I was disappointed to see the HIGHBUCKLE etched on the belt buckle. I specifically ordered from this company because it seemed the product was logo-less. If you look at the customer reviews with people's "original" photos, there are no logos anywhere. I did not think the customer reviews were real but I did not think Highbuckle would go so far as to edit their logos off photos - extremely misleading and disappointing. would not order from again

logótipo da Highbuckle

Resposta da Highbuckle

Thank you for your message and for sharing your experience with us.

First of all, we sincerely apologize that your delivery was delayed multiple times. We completely understand how frustrating this must have been, especially during the busy holiday period. Although the shipment experienced unexpected delays, we continuously monitored the order to ensure it would still be delivered before Christmas. Nevertheless, we fully understand that this situation caused inconvenience, and we are truly sorry for that.

Regarding the logo on the belt buckle: the HIGHBUCKLE logos were introduced at a later stage. Because of this, the content and customer photos you refer to were not yet updated at that time and therefore show an earlier delivery without the logo. The images were not edited; they simply represent products from a previous production batch.

We apologize for any confusion and inconvenience this may have caused. We would very much like to resolve this properly for you. Please contact us at info@highbuckle.nl so we can discuss an appropriate compensation.

Thank you again for your feedback, and we hope to find a suitable solution together.

Kind regards,
Team HIGHBUCKLE.

Hele fijne riemen

Hele fijne riemen. Perfect af te stellen, voelen heel degelijk aan. Binnen 48u al geleverd, ook top. De verpakking zou wat mooier mogen (wel goed verpakt). Mooie aanbieding als je meerdere riemen bestelt en daar kan je dan ook nog een kortingscode op toepassen. Tevreden klant hier!

20 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Riem is hele goede koop.

Riem is onwijs makkelijk opmaat te maken. En blijft mooi omdat er geen gaatjes in zitten. Leuk detail is dat je heel stieken onder tafel even de riem wat losser kan zetten als je lekker aan het eten bent. Niemand die het ziet😉😉

15 de janeiro de 2026

Blije echtgenoot!

Mijn man was heel erg blij en uitermate tevreden over zijn riemen! Een mooie aanbieding, wanneer je niet kunt kiezen! Alle 3 zijn heel erg mooi, blij dat ik alle kleuren heb gekocht zodat hij kan combineren! Dus weer een heel tevreden klant… tot ziens

7 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.