Highway 66 Opiniões 189

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sæby : Vi fik den sødeste betjening af et par unge piger, og ikke mindst det skønneste mad! Først en dejlig snackbar, derefter en kæmpe tallerken med en så dejlig mør bøf, let og tilpas stegte gr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men så pakker man sådan en gang F….ng hakkelse op….. 2 tøre kylletter fra et eller andet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

bestilte en ribeye. bøffen var af ringe kvalitet, smagen ligesåledes. sovsen blev glem og måtte bestille den efter maden var kommet, promfritterne var tørre og uden salt. garinituren var ikke noget ve... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Did not receive item , refunded by paypal while case was under review , paypal sided with unscrupulous seller highway 66 and tried to take payment again . DO NOT DEAL WITH HIGHWAY 66 YOU MIGHT AS WE... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Vi besøgte highway 66 lørdag den 18/9

Vi besøgte highway 66 lørdag den 18/9
Vi bestilte 2 Chicago burger med pomfritter.
Da brugerne kom var det en lille tør bøf i tør bolle, der var et stykke agurk, en Skive tomat lidt salat en skriv ost oven på den gennemstegt præfabrikeret bøf.
Pomfritterne var de små rester fra posen,
Det var værste burger vi nogen sinde har fået
Den ene stjerne er for den flydt flaske ketchup og dressing vi fik på bordet.
Det var sidste gang vi kom på highway66

19 de setembro de 2021

Uspiselige burgere i Blokhus

Uspiselige burgere!

Utrolig dårlig mad. Vi bestilte 2 forskellige burgere. Den ene bøf var rå og kold, den anden smagte forfærdeligt. Burgerbollerne var også kolde. Vi betalte straks 286 kr. for måltidet og gik fra al maden. Vi kommenterede det ikke overfor tjeneren, da det var tydeligt, at han var fuldstændig ligeglad med kunder og kundebetjening. Absolut intet med amerikansk mad at gøre (som der står på menukortet).

28 de agosto de 2021

Highway 66 Løkken

Highway 66 Løkken
Den mest middelmådige madoplevelse vi længe har været ude for. Uprofessionelt personale og nærmest uspiseligt mad - til en i øvrigt alt for høj pris. Vi bestilte en snackkurv med såkaldt thousand island dressing, der mest af alt smagte af sprit og udefinerbare ingredienser. Derudover var den friterede mad også præget af en voldsom smag af gammelt friture olie.
Alt i alt var oplevelsen skuffende og langt fra appetit vækkende. Vi vil derfor hverken anbefale dette såkaldte spisested til hverken turister eller indbyggere i området.

4 de agosto de 2021

Mad og betjening

Var på ferie i Blokhus og som sædvaneligt bestilte vi bord - maden var middel og betjeningen dårlig 😣 så aldrig et smil fra betjeningen og de havde mere travlt med at sludre indbyrdes - ingen spurgte om maden var ok, om vi manglede noget mv

Desværre sidste gang vi har bestilt bord der

27 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Den lokale grillbar kan gøre det meget bedre

En ganske ringe oplevelse i Blokhus. Vi havde bestilt bord til fem fire dage før, men det var desværre givet til andre. Jeg måtte selv rydde det bord vi fik fra de tidligere gæster. Vi ventede i 30 minutter for at få lov til at bestille. Yderligere 30 min før en meget kedelig snackkurv blev serveret -dette vel at mærke før vores drikkevarer, som vi måtte rykke for 3 gange. Hovedretten måtte der igen rykkes for og da de første to personer havde fået deres, gik der 10 minutter før de sidste tre kom. Vi skulle have haft dessert, men den sprang vi over.
En ringe oplevelse, som den lokale grillbar kunne have gjort bedre -både hvad kvalitet og service angår.

22 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk 1 stjerne er formeget den…

Hold jer væk 1 stjerne er formeget den groveste ydmygelse vi aldrig har oplevet før.
Vi blev efter betaling jagtet af Ejerne som passede os op på Blokhus torv med masser af mennesker. Vi var stukket af fra regningen. Han råbte op og kaldte os det værste. Da vi fik regningen delt i to viste det sig at de havde snydt sig selv. Vi havde jo kvitteringer på det de forlangte. Så vi blev slæbt tilbage i restauranten, hvor de viste os fejlen. Vi betalte naturligvis det manglende belø på kr 248,-
Det var så grænseoverskridende. Ingen undskyldning.
Dårlig betjening de stakkels unge tjenere er ikke oplært i kundeservice.
Uhygiejniske toiletter.
Maden ok bortset fra en burger der var hård og kedelig.
Fatter ikke folk kommer der. Vi gør aldrig mere

17 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Find for gud skyld et andet spisested i…

Find for gud skyld et andet spisested i Blokhus !! Maden er ringe og servicen er endnu dårligere!!!
Vi er en fam på 4. Vi bestilte 2 gange burger og 2 gange nachos med kylling. Efter næsten en times ventetid gav vi op, da vi på dette tidspunkt stadig manglede den ene omgang mad. De første 2 havde været færdige med deres mad i 15 min. Vi gik ind for at betale, heller ikke dette var nemt. Da vores bestilling langt om længe blev fundet, måtte jeg selv minde dem om, at de havde opkrævet for den manglende portion. Ikke så meget som et “beklager for vores ringe service “ kunne de give!!!
Det skal lige tilføjes, at der bestemt ikke var mange gæster, så dette burde ikke spille ind.

6 de julho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Glemsom

Blokhus: De var glemsomme ved bestilling. Var nede og høre endnu engang hvad bestillingen var, trods de skrev det ned på parpir. Havde glemt bacon og ost i min søns burger, syltede agurker i min. Og burgerbollen manglede at blive varmet en anelse længere. Da vi så skulle betale (til min store ærgrelse opdagede manden det ikke før vi var hjemme) der havde de så taget penge for 3 voksne menuer og 1 børnemenu,. Men vi var 2 voksne og 1 barn. Så havde jo kun bestilt 2 voksne menuer og 1 børne og det var hvad vi fik serveret. Så de tjente desværre lige 109 kr ekstra. SÅ vær opmærksom! Det var min mand ikke lige desværre…..det skal dog lige tilføjes der var kun 3 borde fyldt mens vi var der, så de havde ikke travlt og st glemsomheds kunne skyldes det. Nej de gik nærmest og tulrede rundt.
Grunden til 2 stjerner er deres pomfritter!

13 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

1 stjerne er en for meget!

En stjerne, er en for mange.
Føj.... Bestilte Rib-eye til 250 kr medium stegt. Første sending mad, var fuldstændig gennemstegt, lugtede langt væk af lam og kødet var grå. Fik nyt kød, godt nok stegt medium, men kødet var stadig gråt, lugtede af lam. Da vi pointere det, vil de ikk høre, og mener at vi er forkert på den, og vi får lov at betale fuld pris. Jeg fik udelukkende pommesfrites, og det betalte vi 250 kr for. Hold jer fra steaks derfra!!!!
Opdatering: 3 mand lå syge om natten efter indtag af deres mad!

21 de maio de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Find et andet sted i blokhus!

Min familie og jeg havde bestilt 1x rib-eye steak - 1x XL spareribs- 1 børne menu med nugget, som take away. Bøffen var gennemstegt, bestilt som medium, spareribs var smagsløse, og alt maden var kastet ned i kassen. Samtidig havde de glemt at give vores benisesovs med, som jeg da lige også skulle betale for da hentede den, hvor jeg så fortalte, hvad så med de kolde ribs jeg skal hjem til nu, han virkede meget ligeglad! De eneste 2 stjerner var for fritterne var ok, og leveringstiden. Dog vil jeg dog på det kraftigste anbefale folk at vælge et af de mange andre restauranter i Blokhus.

19 de maio de 2021

Vi fik oksemørbrad

Vi fik oksemørbrad, som skulle være medium stegt, det var gennemstegt og meget tørt og noget sejt stykke kød, så saucen var kærkommen. Der var fedt og sener i kødet, så vi er meget i tvivl om det var overhovedet var oksemørbrad. Serveringen kom og spurgte om maden var ok og vi sagde at bøffen var gennemstegt, hvilket hun gav os ret i 😏. Aldrig har vi fået et så dårligt stykke oksemørbrad eller hvad det nu var. Så blev der ellers tjekket op på sedlen med bestillingen og så blev der ellers kigget skævt til vores bord resten af tiden at vi var der. Så vi blev hurtig færdige og så var der bare at komme ud af den biks 🙄. Ikke pengene værd efter vores mening 🙁

15 de maio de 2021

Kedeligt og elendigt

Blokhus.
Tjeneren var umiddelbart ikke interesseret i at se vores coronapas, restauranten var gabende tom, sodavanden var uden smag og brus, burgeren blev serveret tør, sej og kold... det var en sølle oplevelse, som ikke anbefales

8 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Highway 66

Highway 66 - Løkken
Venlig og hurtigt betjening. Maden var rigtig god til prisen, grøntsagerne var friske og der var rigeligt af det hele.
Kommer helt sikkert igen.

7 de maio de 2021

Absolut ringeste sted

Blokhus.
Absolut ringeste sted. Kunne ikke spise maden. Tør tør bøf og kolde pommes frites. Ventede 1/2 time på drikkevarer og 1 time på uspiselig mad.
Da vi gjorde opmærksom på det overfor den eneste tjener var han total ligeglad. Bestilte pizza fra anden restaurant og tog hjem og spiste. Aldrig nogensinde sætter jeg mine ben der igen.

1 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Blokhus - 0 stjerner værd!!! Virkelig ringe!!!

Havde bestilt Kyllingesalat og 400 gr medium stegt rib-eye til take-away. Fik en klat salat med en skive agurk, en skive tomat, lidt majs og rødløg og dertil 100 gr tør kyllingefilet i skiver. Bøffen som skulle være 400 gr var tør (den var over-done og havde ikke ser skyggen af være medium-stegt), sej og senet + den vejede bestemt ikke 400 gram!! Total skuffende oplevelse!!!!! Aldrig igen!!!

1 de maio de 2021

Highway 66 Blokhus

Highway 66 Blokhus. 2 x chigago burgere var noget uspiselige. Bøfferne kunne vi næsten ikke skære igennem, trods steakkniv. Betjeningen var ikke eksisterende. Måtte selv gå op for at betale, ingen andre kunder en os. Der blev heller ikke spurgt om coronatest.

28 de abril de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais