Himmelevtand Opiniões 18

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Man forventer at møde en tandlæge når man går til tandlæge…

Man forventer at møde en tandlæge når man går til tandlæge. Gentagende gange mødte jeg en tandplejer og ikke en tandlæge i Himmelev Klinikken. Sidst jeg var der fik jeg Tandrodsrensning, tandrensning undersøgelse for paradentose...til 2.600 kr, men ingen tandlæge så mig som kunne give mig en tandstatus. Heller ikke de tidligere gange jeg var hos Himmelev Tandlægehus mødte jeg en tandlæge.
Jeg ville se en tandlæge som kunne vurdere min tandstatus så jeg skiftede klinik, fik en dygtig tandlæge som undersøgte mig og fik et chok. En tand skulle fjernes og den anden tand ved siden af skulle repareres til en pris af 10.685 kr. Så den tandplejer som sendte mig hjem fra Himmelev Tandklinik kunne altså ikke se at der var noget galt.
Det er det samme som at sende en bil på værksted og få den retur uden at nogen har vurderet bilens stand.
Jeg kommer der aldrig mere. Har fundet mig en klinik hvor der ikke er tandplejere men tandlæger som laver tandeftersyn, renser og alt andet.
Så går man til tandlæge !!!
Fra Alfred

9 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Himmelev Tandlægehus har hjulpet mig så…

Himmelev Tandlægehus har hjulpet mig så meget. Jeg kom med stærk tandlægeskræk, det er stadig ikke min favorit begivenhed, men husets mennesker møder virkelig en i øjenhøjde og de griber en. De er alle venlige og imødekommende og vigtigst - ekstrem faglig dygtige ! Jeg har følelsen af, at de er der for mig og ikke omvendt, og de går op i deres fag. Jeg er nu også blevet klogere. Jeg har nu ikke længere panikanfald, ondt i maven og poser under øjnene, når jeg skal afsted på besøg.

29 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse med booking og prisinformation

Jeg ringede for at få en tid til tandrensning, men sekretæren blev meget overrasket, da jeg spurgte om prisen, og ville ikke oplyse den over telefonen. Da jeg insisterede, fik jeg at vide, at som ny patient var jeg tvunget til både en røntgenundersøgelse og et tandtjek, hvilket ville koste over 2.000 kr.

Efter booking modtog jeg hverken en bekræftelse via sms eller e-mail, hvilket gør det let at glemme aftalen. Afbestilling kunne kun ske telefonisk, og jeg fik ikke muligheden for at få mine røntgenbilleder fra min tidligere tandlæge overført. Derfor valgte jeg en anden tandlæge. Jeg aflyste min tid via e-mail, men modtog aldrig en bekræftelse på aflysningen.

Alt i alt en frustrerende oplevelse, som fik mig til at vælge en anden klinik.

7 de fevereiro de 2025

100% anbefalelsesværdig

Jeg har været hos Himmelev Tandlægehus siden jeg blev 18 og har, selvom jeg nu bor i Kbh, valgt at fortsætte hos klinikken, da jeg ikke kunne forestille mig en bedre service. Alle medarbejdere jeg har mødt er dygtige og yderst hjælpsomme og det er tydeligt at de vil dig det bedste og ikke bare er ude efter dine penge, som jeg ellers ofte har hørt at mange tandlæger er.
Jeg er normalt hos tandlægen Majbrit, men fik for kort tid siden fjernet to visdomstænder af Jens, som på trods af at det naturligvis ikke er rart at blive opereret, formåede, sammen med assistenten, at gøre det til en god oplevelse.

30 de julho de 2024

Smertefrit – og venlig behandling

Jeg er MEGET glad for at at være patient hos Majken Wahl. Jeg får en helt fantastisk service og for første gang nogensinde gør det ikke ondt at gå til tandlægen. Jeg plejer at være bekymret for smerte, men jeg møder stor tålmodighed, forståelse og en yderst blid, men effektiv tilgang, så jeg får lavet det jeg skal uden unødige smerter. Har beholdt min gode tandlæge i Roskilde på trods af at jeg er flyttet til København, det taler sit eget sprog om hvor tilfreds jeg er. Kan varmt anbefales!

16 de outubro de 2023

Dygtige og beroligende

Dygtige og beroligende!
Jeg skulle have fjernet 2 visdomstænder, hvilket jeg var meget nervøs for. Men Jens var både professionel og forstående, og assistenten ved min side hele vejen sørgede for at jeg var godt tilpas. Den bedste tandlæge-oplevelse jeg har haft!

25 de agosto de 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god og behagelig oplevelse hos Himmelev Tandlægehus. Jeg skulle have fjernet to visdomstænder og allerede da jeg ankom, blev jeg taget super godt imod af de søde sekretærer. De var imødekommende og tog imod med med et stort smil og en varm velkomst. Jeg skulle opereres af Jens Letgaard. Jens var super dygtig og fik mig til at føle mig tryg ved at fortælle mig om hele processen inden vi gik igang og løbende imens operationen var i gang. Jeg kunne ingenting mærke og det var hurtigt overstået. Dagen efter blev jeg ringet op af Jens som spurgte til hvordan jeg havde det. En service ud over det sædvanlige. Jeg kan klart anbefale Himmelev tandlægehus og Jens Letgaard.

7 de julho de 2023

Verdens bedste tandlæge

Jeg fik fjernet en meget vanskelig og betændt visdomstand, som lå helt nede ved kæbeknoglen. Det tog 15 minutter og jeg kunne intet mærke under operationen. Meget omsorgsfuld og grundig behandling! Efterfølgende blev jeg grundigt smertedækket og var i tæt kontakt med tandlægen. Prisen var også fair. Alt i alt en tryg og god oplevelse. Kan varmt anbefales også til svære operationer.

4 de maio de 2023

Fantastisk oplevelse!

Kære fremtidig patienter,
Når du træder ind bliver du mødt med en rolig og professionel og imødekommende atmosfære.
Jeg oplevede et super teamwork mellem tandlæger, tandplejer, og klinik assistenter.
Uanset hvad du har af tand problemer, bliver du mødt af forståelse, og får bedst mulig vejledning.
Kom glad, jeg er selv ikke selv super begejstret for at gå til tandlæge, men jeg kunne overhoved ikke finde på at skifte tandlæge, eller ikke opretholde mine regelmæssig tand eftersyn, efter jeg har oplevet Himmelev tandlæge hus. Super klinik og dejligt personale.

7 de março de 2022

Sindssyg god oplevelse!

Sindssyg god oplevelse!

Jeg har i dag været og få fjernet en visdomstand, som jeg virkelig havde frygtet! Men nøøøj en sindssyg god oplevelse jeg havde!
Udover at det gik super stærkt, så fik jeg også den bedste service af søde Julie!
KÆMPE ANBEFALDING HERFRA

21 de dezembro de 2021

Varm anbefaling herfra.

Varm anbefaling herfra.

Fik anbefalet tandlægehuset og har siden da med glæde taget turen fra København til Himmelev.
Hele klinikken er søde, kompetente og imødekommende. Har fået fjernet visdomstænder uden problemer, havde hverken gener under proceduren ELLER efterfølgende. De er top professionelle til det de laver, hvilket gør at man som patient virkelig får en god oplevelse (uden smerter!).

Kan varmt anbefale dem til alt fra ordinært tjek til bideskinne og tand-udtrækning!

24 de junho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Tandlægen var verdens farligste menneske!

Er eller var :-) mega bange for tandlæger og syntes de var de farligste mennesker i hele verden. Faldt over Himmelev tand og valgte at få dem til at kigge på mine bisser, da de også tilbød behandling i fuld narkose. Det blev til fuld narkose, 4 tænder trukket ud, tandrodrensning af alle tænder (lider af paradentose). Hertil blev der lavet klar til to nye porcelæns kroner som blev sat på plads i går. Det har været en stor og tryg fornøjelse at møde Majken og co. De har leveret max og nu er der booket regelmæssige tider, så det ikke bliver så slemt i fremtiden. Jeg kan varmt anbefale klinikken.

25 de fevereiro de 2020

Dejligt sted

Fantastisk god behandling. Jeg har galloperende tandlægeskræk, og trods min hyperventilering og manglende ro, fik Jens fjernet 2 visdomstænder på hvad jeg husker som under 10 minutter. Jeg havde Majbritt (tror jeg hun hed) ved min side, og hun var fantastisk dygtig til at berolige. Håber ved gud aldrig at jeg have fjernet flere tænder - MEN - skulle det ske, får Jens 100% sikkert lov til at ordne det. Rigtig god og kompetent oplevelse.

10 de maio de 2019

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling. Så professionelt. Fik opereret både visdomstand samt en cyste. Efter bedøvelsen var aftaget.. ingen smerter. Kan varmt anbefale Himmelev tandlægehus.

20 de janeiro de 2018

Professionel og kompetent oplevelse

Fik trukket en tand ud (nr. 7) Jens som trak min tand ud, er utrolig professionel, dygtig og meget behagelig. Har aldrig oplevet før, at blive bedøvet uden at kunne mærke det. Efter fjernelsen forsvandt bedøvelsen i et jævnt og stille tempo. Tidligere når jeg blev bedøvet var jeg bedøvet i hele mundregionen, i lang tid efter. Tandlægehuset har en dejlig atmosfære, og man føler sig hjemme fra man kommer ind ad døren.

Det er stedet man skal opsøge når der skal trækkes tand ud.
hilsen James

4 de novembro de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais