Super tevreden!
Ik had schrik dat ik mijn bestelling niet meer op tijd voor moederdag zou ontvangen. Even gebeld naar het bedrijf, en de medewerkers waren super vriendelijk! Een dag later had ik mijn pakket al binnen. Super tevreden!!
Sem histórico de convites para avaliação
Een geboortetegeltje met naam besteld waarvan de laatste letter bij aankomst al los hing. De naam bleek een goedkoop uitziende sticker, verder zaten er vlekjes op de tegel (lijm?).
De klantenservice is erg vriendelijk. Aangegeven niet tevreden te zijn over het product. Er werd aangegeven dat dit de eerste keer was en er is aangeboden om tegoed voor de webshop te geven, dat zou de week erna geregeld kunnen worden. Dit wilde ik niet gezien de tegenvallende kwaliteit en omdat ik snel een ander cadeautje wilde regelen. Hier was begrip voor en de gemaakte kosten zijn teruggestort.
Erg blij! Eén gepersonaliseerde slinger besteld, mooie kwaliteit en super snelle levering. In de avond laat besteld en de volgende dag al verzonden.
Enorm prettige service!
Cadeau 1, met een snelle levering binnen gekregen, waarbij ik ze erg dankbaar was.
Cadeau 2, een foutieve levering maar ontzettend snel opgelost en een nieuwe gekregen.
Je voelt dat achter dit bedrijf de mensen zitten die hun best doen om mooie spullen te leveren.
Na het lezen van deze reviews toch getwijfeld om hier te bestellen. Maar we zijn enorm tevreden van het resultaat en zeer vlotte levering. Top gewoon!!
Probleem met de vorige eigenaar is opgelost door de nieuwe eigenaar. Zeer netjes afgehandeld. Ik heb de memorybox alsnog gekregen. Nette emails over gehad. Ze zijn sinds kort weer betrouwbaar.
Product was na bestelling niet op voorraad. Hierna een mail gehad met toezegging dat het geld wordt teruggestort. Tot op heden nog geen reactie.
Verkeerde product is verzonden door Hip&Mama Box. En nu reageren ze nergens meer op, niet op e-mail, niet op whatsapp, niet telefonisch
Product niet meer op voorraad, geen product ontvangen, geen geld terug gekregen. Klantenservice niet bereikbaar.
Voor mij een nog onbekende website, maar een mooi gepersonaliseerd kraamcadeau besteld en binnengekregen !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.