Fik mine ting halvandet døgn efter jeg…
Fik mine ting halvandet døgn efter jeg bestilte..
Bestilte blandt andet en godnat te..den bedste søvn te jeg har prøvet til dato..😴…super godt..
Alle produkter jeg har købt til dato der er alle super gode.. 👍🏼
HiPPi.dk er en dansk forhandler af udvalgte terapeutiske produkter til velvære af krop, sind og sjæl - vores varer er af høj EU-godkendt kvalitet. Sortimentet består af et herligt udvalg af forskellige CBD & hampeprodukter i flere varianter, styrker og former såsom; olie, blomst, kapsler, spray, tyggegummi, te, snacks, edibles samt kosmetiske produkter til hårpleje og kropspleje. Vi leverer til hele Danmark (undtagen Grønland og Færøerne) og giver dig gratis fragt ved ordrer over 499 kr. Skriv til os i chatten på webshoppen - spørg om alt, alle spørgsmål er velkomne, lad os få en snak! :)
Vestervej 12, 7760, Hurup Thy, Dinamarca
Fik mine ting halvandet døgn efter jeg bestilte..
Alle produkter jeg har købt til dato der er alle super gode.. 👍🏼

Resposta da HiPPi.dk
Hippie har gode priser, super service og hurtig levering.
En klar anbefaling herfra 😊👍

Resposta da HiPPi.dk
Har bestilt fra hjemmesiden to gange og begge gange modtog jeg min pakke dagen efter.
Klart en anbefaling herfra... Er vild med deres produkter, specielt der cremer

Resposta da HiPPi.dk
Billige priser, stort udvalg og hurtig betjening. Det spiller bare.

Resposta da HiPPi.dk
Virkelig gode produkter..dejligt med små overraskelser i pakken..indfrier 100% mine forventninger..kommer helt sikkert til at handle der igen..👍

Resposta da HiPPi.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.