Jeg har to gange bestilt fiskekagemand til familiefester ved Hirtshals Fiskehus - og jeg prøver at finde en undskyldning for at bestille snart igen. Det er virkelig lækker mad til en god pris! jeg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
1 time ventetid samt bestilte retter der blev forbyttet mellem kunder var ikke en god oplevelse. En bunke unge piger i køkkenet knoklede men lignede der ikke var nogen til at organisere. Maden var ok,... Ver mais
Vi har de sidste fire år fået fiskefad til nytårsaften. Igen i år ville vi gentage den succes. Da vi ringede og bestilte blev jeg mødt af en meget imødekommende personale og det samme ved afhentning.... Ver mais
Vi fik lyst til et stjerneskud og is til dessert Lørdag til fiskefestival. Må virkelig sige at fiskene alle 5 fik var meget tør stegt, for lidt dressing og skuffende med grovt toastbrød fra Netto. Is... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi byder velkommen i Hirtshals Fiskehus, en sæsonbetonet fiske café og fiske butik, som holder åbent fra påske til og med efterårsferien.
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Skuffet
Vi har spist der mange gange de de senere år. Og det har altid været mega godt. Blev ærlig talt lidt skuffet denne gang. Fik stjerneskud som denne gang indeholdte meget lidt fisk modsat tidligere. Den lille mængde fisk var total dækket af storemængder skud og salat. Det var nok sidste gang vi kom som gæster. Shrinkflation når det er værst - desværre
Et lidt skuffende stjerneskud
Et lidt skuffende stjerneskud. Ikke fordi det smagte dårligt, mere pga mængderne.
Det hed et stort stjerneskud, men det er kun stort pga de enorme mængder salat der er smidt ovenpå. Når man graver sig under salaten er der et stykke toastbrød, de 2 mindste fiskefileter jeg har prøvet, er stykke laks der ikke ville kunne dække et halvt rugbrød og en smule dressing. Der var dog trods alt en ok håndfuld rejer. Smagen var ok, der var bare så lidt af det gode og så vildt meget salat. Ikke på nogen måde 150 kr værd
Super god skaldyrsplatte og den bedste…
Super god skaldyrsplatte og den bedste service.
Kan varmt anbefales
Virkelig en turist fælde 😏
Virkelig en turist fælde 😏
Skulle ikke tro man var i en fiskeri by 😕
Det er det dårligste store stjerneskud jeg har fået. Stort ja - men det var med grønt og alt for meget dressing. To virkelig små tørre seje friturestegte fiskefilet, en overkoge filet, og et stykke laks.
Nej tak - kan virkelig ikke anbefales 👎👎👎
Super lækker nytårsmenu
Vi havde bestilt nytårsmenu i aftes, og må sige, at vi er meget tilfredse.
Alt var super lækkert, rigeligt mad, nemt at tilberede og super velsmagende.
Vi kommer helt sikkert igen en anden gang. Godt nytår 🎉
Meget lækker pålægskagemand og…
Meget lækker pålægskagemand og fiske-pålægskagemand til fornuft pris.
Bedste fiskekagekone vi nogensinde har…
Bedste fiskekagekone vi nogensinde har fået. Super levering.
Aldrig mer
Aldrig mer. 2 lile bitte små fisk masser sf grønt. Aldrig har jeg før set så usselt et stjerneskud, og kan se det er det folk klager over. Læs nu jeres andmeldelser og gør da noget👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Dejligt sted
Et rigtigt dejligt sted det ligger lige ned til havnen, Rigtig go mad og super flinkt personal 5/5 Kommer 100% tilbage
Hyggelig aften og rigtig dejlig mad…
Hyggelig aften og rigtig dejlig mad 👏🏻 Overrasket over prisen, virkeligt billigt og virkeligt godt 😊 tak for jer
Super lækkert sted kan anbefaldes
Ekstremt lækkert!!!!
Ekstremt lækkert. Ingen finger at sætte! God service, dejlig og flot restaurant og mega lækker mad!
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. 😇
Både billigt og god service og lækker mad.
Kan varmt anbefale det 🙅🏼♂️
Super lækker mad
Super lækker mad. Hurtig betjening i forhold til det er uge 31 og der var travlt.
Maden var fantastisk og nok til at blive mæt til fornuftige priser.
Vil klart anbefale stedet.
Fik fish and chips til frokost.
Fik fish and chips til frokost.
Fin størrelse måltid, fisken var frisk og lækker.
De dyreste hundestejler
De dyreste hundestejler (rødspætter) vi har spist, de burde skamme sig. Der kommer vi ikke igen.😡 Pomfritterne var ok😉
Altid lækkert
Fik stjerneskud d. 24/6-2022
Som altid virkelig lækkert 👏🏻👏🏻
Skuffet efter ellers tidligere fine oplevelser
Har mange gange fået fish'n chips fra Hirtshals Fiske hus og har været rigtigt godt tilfredse. Men i går fik vi 1 gang fish'n chips og 1 stort stjerneskud og må desværre tilslutte mig mange af de dårlige anmeldelser her på siden. 3 små stykker torsk og ingen tartarsauce til fish'n chips og slatten uristet toastbrød dænget til i dressing - tonsvis af salat, så man næsten ikke kun finde fiskefileterne (2 små) og 1 meget lille kvart kogt rødspættefilet, meget våde rejer, i det hele taget bare en træls snasket, smagsløs oplevelse desværre.
Elendig service!
Elendig service! Havde ringet og bestilt en pålægskagemand til 20 personer, men da kagemanden blev afhentet var der maks mad til 10-12 personer. Vi ringede for at finde en løsning, men fik af vide at det er kundens eget problem?! Dårligere service har jeg aldrig fået. I bør nok genoverveje hvor meget pålægskagemand der går til 20 personer..
Det var sidste gang jeg bestiller noget fra Hirthals Fiskehus, utroligt ringe.
Gik ind med 2 børn for at købe mad
Gik ind med børn for at købe mad. Fik skæld ud fordi de havde 2 vandflasker med. Medarbejderen råbte det ud i lokalet for at ydmyge en, aldrig oplevet noget lignende. Godt jeg pakkede mine sydfrugter og smuttede
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.