Kære Hjarsø El-teknik ApS 1000 takker for en rigtig god og proffessionel service. Alting er fixed af Jeres gode kollega Nikolaj Tak for god service, og god behandling :-) Vh. Jakob G. Frederikse... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Ver mais
Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Ver mais
Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.
Informações de contacto
Troldmands Allé 105, 2680, Solrød Strand, Dinamarca
- ch@hjarsoelteknik.dk
- hjarsoelteknik.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Fik lavet en meget hurtig aftale /tilbud . Kom som aftalt .
Flinke og imødekomme.
Vi skulle have monteret og opsat lys i…
Vi skulle have monteret og opsat lys i køkkenet - vi henvendte os mandag og fik allerede ordnet sagerne tirsdag - to dygtige mennesker en lærling og en svend mødte op klarede sagerne -vupti - og vi blev glade og tilfredse. Tak
Fantastisk service
Super tilfreds. Meget grundigt arbejde. Havde brug for hurtig hjælp og det fik jeg. Tusind tak ringer helt sikkert igen, næste gang jeg får brug for hjælp til el og teknik.
Kan varmt anbefale Hjarsøe El-teknik
Jeg har brugt Hjarsøe El-teknik to gange, og begge gange har jeg været meget tilfreds. De er professionelle, komme med gode råd osv. Jeg kan varmt anbefale dem.
Holder deres aftaler
Kommer de dage man har aftalt, og inden for tiden,gør et fint stykke arbejde.
Super godt og professionelt arbejde…
Super godt og professionelt arbejde udført til aftalt tid. De kan varmt anbefales.
Hjarsø El-teknik
Hjarsø El-teknik yder et rigtigt godt stykke arbejde og god service
Hjarsø el teknik ulovlig installation
Hjarsø el teknik har lavet el i mit køkken, deriblandt installeret en indbygget vaskemaskine. Da denne skal udskiftes finder vi ud af, der er lavet en ulovlig installation, da elektriker har lavet en tilledning, som ikke er indkapslet, og ligger løst under vaskemaskinen, hvilket ikke bare er ulovligt men også farligt. Jeg kontakter Christian Hjarsø og sender billeder, men han vil ikke komme ud og hverken se eller lave installationen om. Efter 4 ugers forgæves forsøg på at lave en aftale med firmaet opgiver jeg. Jeg har nu både haft en installator og en elktriker ude at se og bekræfte at installationen ikke er lovlig. Hvis man bruger dette firma så sørg for at få dobbelttjekket installationer!
Fik hjælp til en mindre opgave
Fik hjælp til en mindre opgave. Præcist of proffesionelt udført.
Hurtig og professionel hjælp
Hurtig hjælp. Flink og dygtig elektriker og lærling, der hurtig fandt fejlen og fik løst opgaven. Helt sikkert tilfreds! Tak til Frederik og Andreas.
Installation af ladeboks til elbil
Benyttede dem til installation af ladeboks til elbil (Easee Home). De var yderst professionelle både vedr. kommunikation og udførelsen af selve opgaven.
Lamper har aldrig hængt pænere!
Hjarsø Elteknik var forbi og hænge alle mine lamper op til stor tilfredshed - udover hurtigt og effektivt arbejde, så var der også nogle yderst behagelig medarbejdere der udførte arbejdet.
5 ud af 5!
Super hurtig service og virkelig søde…
Super hurtig service og virkelig søde medarbejdere - kan til enhver tid anbefales :-)
Det er et godt stykke arbejder de laver…
Det er et godt stykke arbejder de laver og kan godt anbefales
God kundeoplevelse :-)
God kundeoplevelse :-)
Min kæreste og jeg skulle have monteret udendørsbelysning. Resultatet blev rigtigt fint, og de søde medarbejdere leverede et flot stykke håndværk, og gjorde sig umage med detaljer, og oprydning. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse.
Hurtig hjælp
Hurtig og god hjælp - udført af dygtig og venlig medarbejder
Super god service og godt arbejde…
Super god service og godt arbejde dygtige og venlig håndværker overholder alle aftaler samt priser
De er virkelig dygtige
De er virkelig dygtige - og får klaret tingene hurtigt - til rigtig fair pris. Jeg har været rigtig tilfreds med det arbejde de har lavet.
VORES ELEKTRIKER
Vi er for nylig flyttet i ny bolig og har nu fået udført to uafhængige opgaver af Hjarsø. Vi har i begge tilfælde været yderst tilfredse - og vi opfatter fremover Hjarsø som "vores" elektriker.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.