Nemt at bestille, super support, da jeg opdagede en fejl ved min bestilling. Har fået de fineste skilt leveret til mine hunde, som var nemme at sætte på deres halsbånd. Dejlig oplevelse.
A empresa respondeu
Bestilte bordkort i træ til konfirmation. Og hvor er de bare super flotte 😍 udover det, så havde jeg glemt at trykke at de skulle leveres 🙈 skrev en mail om min lille "dumhed", fik hurtigt svar o... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 3 silicone hundetegn. Super lækker kvalitet. Nu er de ret nye, så ved ikke med holdbarhed ang bogstaver osv endnu. Men flotte og tydelige er de. Der var hurtigt levering, hvilket også er et pl... Ver mais
A empresa respondeu
Fint produkt, levede helt op til vores forventninger. Vi købte hundetegn i silikone-holde plus 2 ekstra der kom i fin lille pose. Vi fik også en fin kuglepen med. Alt var så fint. Hurtig levering.
A empresa respondeu
HjDesign er en virksomhed specialiseret i gravering af metal, skifer, læder og træ. Med vores ekspertise og håndværksmæssige kunnen leverer vi kvalitetsprodukter til vores kunder. Vores mission er at skabe personlige og mindeværdige produkter, der afspejler vores kunders unikke stil og præferencer. Vi forstår vigtigheden af at levere graveringer af højeste kvalitet, og vores dedikerede team bruger avancerede teknikker og præcisionsværktøjer til at sikre enestående håndværk og finish. Vores værdier omfatter dedikation, kvalitet og kundetilfredshed. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger og skabe produkter, der er i stand til at fortælle en historie og skabe varige minder. Vælg HjDesign for at tilføje et personligt præg til dine produkter. Vi er her for at opfylde dine graveringbehov og skabe unikke og betydningsfulde stykker, der vil imponere i mange år fremover.
Laubsvej 113, 7500, Holstebro, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Rigtigt flotte hundetegn i god kvalitet. Hundetegnene ankom allerede dagen efter afgivet bestilling

Resposta da HjDesign
Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse på trustpilot, men det her sted fortjener det i hvert fald!
Jeg bestilte i sidste uge et guldfarvet hundetegn til min lille nye hvalp. Da det kom havde det desværre et hak som følge af hård håndtering hos Postnord, men da jeg skrev en mail til Henrik, var der ingen problemer og han ville sende et nyt med det samme.
I dag modtog jeg så det nye som er SÅ smukt og som intet fejler. Til min overraskelse lå der også en fin lille nøglering med min hunds navn på sammen med 😊
Det kalder jeg service til den store guldmedalje!
Så 1000 tak for den gode oplevelse på trods af Postnords hårde håndtering! 😄

Resposta da HjDesign
Fine hundetegn. Hurtig levering. Og til en god pris. Jeg håber de holder lidt længere på vores tre hunde.

Resposta da HjDesign
Super hurtig levering og et lækkert og holdbart produkt, samt en formidabel pris. 10 ud af 10 ⭐️

Resposta da HjDesign
Hurtig levering og produktet var som lovet.

Resposta da HjDesign
Det er mit andet køb af navneskilt til hundene, og lige som første gang, har jeg modtaget et fint skilt, som jeg er helt tilfreds med. Hjemmesiden er let at bruge, og det er nemt at bestille.

Resposta da HjDesign
Bestilte et hundetegn, der endda skulle graveres. Modtog det allerede dagen efter, i den fineste pose og fik også en gave(fin kuglepen). Er virkelig tilfreds med den fine kvalitet af tagget, samt den flotte gravering(virkelig flot arbejde) kan på det varmeste anbefale hjdesign Mvh Annette

Resposta da HjDesign
Laver nogle flotte hundetegn, og fik en gratis kuglepen.
Hurtig levering 👍
Håber de vil lave deres "slide on" hundetegn i gulv også 😁

God og hurtig service
Hurtig og effektiv
Glad for købet.

Resposta da HjDesign
Super flotte produkter med stor anvedlighed.
Kan varmt anbefales

Resposta da HjDesign
Hurtig svar og har modtaget det jeg havde forventet
Kunne hente varen når det passede mig bedst

Resposta da HjDesign
Meget fine hundetegn og virkelig hurtig levering! Tak for den lille gave der var med😊👍🏻

Resposta da HjDesign
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.