Super! In deze coronatijd bleek Hobbytractor de enige die de juiste maat werktuigpennen kon leveren aan de particulier. Ik had inmiddels de hoop hier in Frankrijk opgegeven en was op zoek gegaan naar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik geef 5 sterren omdat de verkoper bijzonder snel reageert en de verzending netjes en snel verlopen is. Email werd binnen enkele uren beantwoord, zoeken bestellen via de webshop was logisch en een... Ver mais
Zoek niet verder dit is het adres voor mini en compact tractorbanden. Reageert snel adviseert goed en heeft maten die andere niet hebben. Zelfs toen de banden niet bleken te passen zijn er zonder voor... Ver mais
Vorig jaar mijn tweede minitractor gekocht bij Henny,er waren wat kleine haperingen aan, maar met telefonisch overleg met Henny alles 100% opgelost .Ik ben er heel bij mee de Kubota aste a 175 doet z... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
In 2008 zijn we voor de hobby en zeer kleinschalig begonnen met het importeren en verkopen van tweedehands minitractoren. Vanwege de enorme groei zijn we in 2015 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Inmiddels zijn we de grootste importeur van minitractoren en werktuigen in de Benelux. Naast de nieuwe en tweedehandse minitractoren en werktuigen verkopen we ook veelgebruikte (nieuwe én tweedehandse) onderdelen welke we direct vanuit ons 2400m² grote magazijn aan onze klanten leveren.
Informações de contacto
Holanda
- hobbytractor.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
All perfekt !!!
Goed advies en snel geleverd
Verzendkosten
sleutels waren prima, maar u zou goedkoper kunnen verzenden, envelope of brievenbus pakje.
Zeer vlotte levering
Snelle oplossing voor beschadigde levering
Ik ontving een beschadigde palletvork, maar na een email is dit onmiddelijk op een hele prettige wijze opgelost.

Resposta da Hobbytractor
snelle behandeling en levering
Maak het prijs verschil maar over naar een goed doell
Hallo, hoi hier.
De manier waarop je reageert op mijn review bevestigd alleen het feit betreft de manier welke je mij te woord stond aan de telefoon. Onderdeel was bij bestelling voorradig.
Daarnaast zag ik later dat de laagste prijs garantie ook niet klopt. Zie website vandermeiparts Artikelnummer: LA34 orgineel 152424100200 iseki onderdeel.
Het verschil mag je overmaken naar een goed doel naar keuze. Dat zou je echt sieren. Hele fijne dag verder.
Groet hoi.
Werd op tijd geleverd en komt met de…
Werd op tijd geleverd en komt met de bestelling overeen
geleverd volgens afspraak
Snelle levering faire prijs.
Kubota B7000 embleem. Het product was heel gemakkelijk te…
Het product was heel gemakkelijk te vinden op de site. Het was een goede prijs en het werd snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden.
Supersnelle en nette orderverwerking
Supersnelle en nette orderverwerking. Tevens goede prijzen.
Top communicatie snelle levering…
Top communicatie snelle levering ondanks een foutje van mij door hobbytractor.NL super opgelost.
Goede betrouwbare webshop.
Mini trator
Heb het bedrijf via internet gevonden, na een vriendelijk telefonisch contact zijn we er heen gereden,
Daar werden we verrast op net familie bedrijf. Al rond lopend en kijkend hebben voor in onze ogen een eerlijke prijs een mooie-en goede minitractor kunnen kopen en deze werd netjes op de af gesproken tijd geleverd en nogmaals uit gelegd, Bedankt Fam, Hendrickx
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.