Højelse Vinkælder & Selskabslokale Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk aften i skønne omgivelser.

Vi havde en fantastisk aften til vores 2x70 års fødselsdag.
Vi fik en meget velsmagende menu med super gode vine der var tilpasset menuen
Det er et stilfuldt lokale og flot borddækning
Værtsparret /personale, er meget imødekommende, der bare har styr på arrangementet fra start til slut .
Prisen er fair.
Alle vores gæster har rost det til skyerne og
Vi kan bestemt kun anbefale dette sted.

18 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn dag i dejlige omgivelser.

Vi har i dag holdt min 70 års fødselsdag hos Lena og Aage.
Fantastisk oplevelse, super skøn mad, dejlige vine og rigtig god og hyggelig betjening.
Flot og smagfuld borddækning.
Helt igennem en dejlig dag, hvor alting bare spiller.
Tusind tak til jer for en rigtig dejlig dag.

8 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse til min 60 års…

En rigtig god oplevelse til min 60 års fødselsdag. Dejlig velsmagende menu med gode vine.
Et hyggeligt lokale. Sødt værtspar og personale, der bare har styr på arrangementet med alle detaljer. En fair pris.
Jeg kan kun anbefalet dette sted.

8 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har holdt fest hos Højelse vinkælder…

Vi har holdt fest hos Højelse vinkælder for 55 personer,det findes ikke bedre, 100 % styr på alt, man skal ikke tænke på noget som helst det klarer de, Lene og Aage og medarbejdere laver så lækker mad og lokalerne er perfekte. Vi har derudover hentet
deres take away mad , hold nu magde hvor er det lækkert og i rigelige mængder.

24 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Take away var super godt

Take away var super godt, smagte dejligt, gode portioner, venlig og god betjening.
Nemt i en travl hverdag. Vi køber gerne her igen.

24 de fevereiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på!!!!!

Pas på!!!!!
Min datter skulle konfirmeres den 17 april 21, men kirken har i dag udskudt det til august pga. Corona.
Jeg ringer til Aage for at ombooke, men den nye dato er desværre ikke ledig. Øv.
Jeg vil derfor gerne have mit deposition tilbage. Aage oplyser, at det ikke kan lade sig gøre. ( Meget dårlig stil ) Aage henviser til fakturaen, men her står der ikke noget om regler for depositum.
Jeg burde at vente med at aflyse til i sidste øjeblik, for der kommer ikke noget godt ud af at tale med Aage. Så pas på når I reserverer hos Aage.
Vh Claus

14 de janeiro de 2021
logótipo da Højelse Vinkælder & Selskabslokale

Resposta da Højelse Vinkælder & Selskabslokale

Kære Claus

Vi er rigtig kede af din anmeldelse.

Vi har til dato refunderet alle kunder, der har måtte aflyse deres fest grundet regeringens Corona-restriktioner, og det gør vi stadig. Vi kan desværre ikke refundere depositum for fester i fremtiden, hvor vi på nuværende tidspunkt ikke er tvangslukket. Som skrevet på fakturaen, refunderes depositum kun i forbindelse med afholdelse af arrangement.

Vi er utrolig kede af, at du er havnet i denne dårlige situation i denne triste Corona tid.

Lena og Aage Lundager, Højelse Vinkælder & Selskabslokale

Bryllup 7.sep 2019

Vi holdte sidste år vores bryllupsfest hos højelse vinkælder.
Lena og Aage er begge virkelig varme mennesker, de sørgede for alt spillede som det skulle, helt fantastisk.
Helt fra planlægning til slutningen på festen.
Maden var virkelig god og alt var som vi havde aftalt.

7 de setembro de 2020
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais