Een bijzondere ervaring
Een bijzondere ervaring. Voor mij was een cacaoceremonie of ademsessie helemaal nieuw. Fijn om te ontdekken.
House of Happiness biedt verschillende modaliteiten aan gericht op het verkrijgen van inzichten, zelfontwikkeling, transformatie, heling en acceptatie. House of Happiness biedt onder meer yoga, ademwerk, events, retreats en coaching aan.
Luzacstraat , 3038 VX, Rotterdam, Holanda
Wat een prachtige ochtend was dit… op een van de mooiste locaties die ik ooit heb meegemaakt. Uitzicht op een groot rustgevend weiland, met enkel de vogels en de wind op de achtergrond. En wederom een mooie (emotionele) en dit keer volledig stille sessie - ik kon me geen betere start van de dag (week, maand) bedenken. Bedankt lieve Jeanine ❤️
Op een ontspannen manier toch hard gewerkt. Fijne begeleiding tijdens deze kleine reis in het innerlijk landschap. Die net zo eerlijk is als de wereld om ons heen & waarbij een gids heel behulpzaam kan zijn.
Dankjewel Jeanine <3
I went for a Breathwork session at Jeanine, and it was nothing short of fantastic.
The connection I re-found with my body, with my feelings and my emotions gave me a great sense of inner peace.
100% recommended

Resposta da House of Happiness