En DYRT KØBT (7000,- kr.) højskole-erfaring efter et uges-ophold på Askov Højskole! Uanset kursets indhold og de nok så gode kursusledere, så er Askov Højskole IKKE FOR SARTE SJÆLE OG HELBREDET!... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A week with TM-instructor Akos Mester at The Folk School for Development of Consciousness is truly a lifechanging experience. Didn’t quite know what to expect from the course on Transendental Meditati... Ver mais
Vi var på Højskolen Mors i juli og blev placeret i en meget ildelugtende arbejdsskurvogn med madrester i køleskabet og et gardin der var i stykker og lå på gulvet. Der var så fugtigt og ubehageligt så... Ver mais
Jeg var på et langt kursus på sundhedslinjen og havde stor glæde af at lære trancendental meditation, yoga og andre typer terapi, jeg kan bruge fremover. Det var bl.a. her jeg stoppede med at ryge o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Højskolen for udvidelse af min bevidsthed
Klarhed, respekt, accept, anerkendelse og værdsættelse er, for mig, nøgleord på Højskolen eller med andre ord:
Rummelighed og renere væren er essensen af mit 3 1/2 måneders ophold i efteråret 2019, som jeg iøvrigt har tænkt mig at gentage her i 2020.
Rent poetisk kunne essensen udtrykkes som "Kærlighed" - "Værdsættelse af den fulde indre værdi" eller på nydansk "Appreciation of the full value". Kærlighed til mig selv og i særdeleshed til mine medmennesker - så bliver mange ting meget nemmere at håndtere.
Via gode kompetente lærere, daglig yoga og meditation og ikke mindst, sund og veltilberedt kost fik jeg:
Sindsroen til at acceptere de ting, jeg alligevel ikke kan ændre,
Modet og viljen til at ændre de ting jeg helt sikkert kan,
Samt større visdom og klarhed til, fremover bedre, at kunne se forskellen.
Mange kærlige hilsner
Jens
HØJSKOLEN FOR BEVIDSTHEDSUDVIKLING i…
HØJSKOLEN FOR BEVIDSTHEDSUDVIKLING i Havnsø. En tvivlsom oplevelse, medmindre man ønsker 4 mdrs foredrag om Ayurvedisk livsfilosofi. Timer med enetaler om emnet, uden gruppearbejde, opgaver eller respons på spørgsmål. Læringsstile er ikke stedets kompetence. 80 % af undervisningen er på engelsk, fordi der er udenlandske medstuderende. De var forøvrigt fantastisk søde. Der undervises i pulslæsning hvorefter man hævdes at kunne diagnosticere ubalancer i kroppen. Det eneste positive ved det, var at der rent faktisk var interaktion mellem lærer og elever der og praktisk læring. Trods beskrivelsen som alkohol og stoffri skole var der mindst 3 tilfælde hvor personer gik fulde rundt, uden der blev handlet. I det ene tilfælde med ansvaret da brandalarmen gik kl. 22 om aftenen. Forstander og personale virker ligeglade og konfliktsky, eller har mest interesse i profit. Mindst 2 elever vælger under opholdet at stoppe med deres antipsykotiske medicin. Den ene blev akut indlagt en sen nat, uden involvering af lærer. Han tog hjem ved 23 tiden, vidende om situationen . En frivillig og nogle elever måtte ringe 112, følge vedkommende på psykiatrisk skadestue og efterfølgende afhente den der fulgte den syge derind. Maden er smagsløs, da den er lavet efter Ayurvediske regler. Kommer du sidst, er der meget lidt at vælge. Køkkenet er konstant beskidt, med gammel mad på bl.a. komfur, krydderidåser osv. Tilberedt mad opbevares ofte fra middag til aften i gryder på komfuret. Værelser og skole var beskidte ved ankomst og skolen fremstår generelt rodet og “nusset”. Der er yoga en formiddag om ugen i et overfyldt lokale og meditation starter først nu, 2 mdr. inde i det lange kursus. Jeg har afbrudt opholdet grundet ovenstående, så det får jeg ikke med. Højskoletanken trives ikke her. Ingen sang, hvis du ikke selv beder om det og ingen almen dannende undervisning. Kun Ayurveda og 1 tur ud af huset en aften eller 2 om måneden. Jeg kan ikke anbefale skolen og det kan de 4 andre der afbrød det lange kursus nok heller ikke.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.