A empresa respondeu
A empresa respondeu
Modtog et ur der tabte tid, og kontaktede kundeservice. Fik hurtigt svar, og sendte det retur. Modtog et nyt 4 dage senere. Hurtig, rar og hjælpsom og alting var lige efter bogen. Bedste anbefaling... Ver mais
Købte en Dawn lampe med det formål at lade telefonen op om natten samt have en natbordslampe. Fik også Bluetooth højtaler med god lyd. Nem opsætning af lampe i bedre kvalitet end forventet😊
Home Design fokuserer på kvalitetsprodukter til dit hjem. Vi stræber efter at gøre dit hjem flot og funktionelt med vores produkter, som både er innovative og elegante. Vi tager belysning til nye højder. Vores lamper er ikke bare lamper. Det er elegante tidsløse designs. Det er lamper med sjæl, bluetooth højtaler, trådløs opladning etc. Lamperne er alt hvad du behøver, for at sætte præg på dit hjem.
Ceresbyen 47, 3, 3, 8000, Aarhus, Dinamarca
Fup hjemmeside. De reklamerer med gode tilbud men når man bestiller så er prisen dobbelt så dyr. Stay away. Jeg kontaktede jer på facebook men ingen svar. Man fjerner reklamen efter den er kommenteret!! Dårlig stil og man giver ingen svar!!! Stay away

Resposta da Home Design
Hurtig, rar og hjælpsom og alting var lige efter bogen. Bedste anbefalinger herfra.
Min vare kom til tiden☺️som jeg havde mail på☺️kan varmt anbefale andre at bestille ved jer☺️☺️ikke sidste gang jeg bestiller noget ved jer.
Rigtig god service og hurtig levering🙏samtidig super smuk vare i sælger👏
Super sød kundeservice, som er mega meget behjælpsom. Stor anbefaling herfra
Har i dag modtager Kongelig Silver Time Ur på Frederiks Kroningsdag Er god OPLEVELSE Hurtig og god SØRVIS
Havde fået en med en lednings fejl, men servicen var i top, fik kontakt med Marcus samme dag om aftenen endda, og fik konkluderet at den skulle sendes tilbage, og fik gjort det samme dag og leveret en ny 3 hverdage efter. Konge service og meget flot lampe.
Fare price, on time delivery, goos packaging and amazing product. Thanks alot
Fantastisk produkt! Lever op til alle mine forventninger. Kommer helt sikkert tilbage igen
Hurtigt levering, god service, unikt flot design, rigtig god kvalitet. Kan stærkt anbefale at få denne lampe ind i ens kærlige hjem, den sætter et helt specielt præg
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Hurtig levering og god service
Er mage tilfreds med besøg på jer hjemside det er ikke sidste gang jeg bruger jer hjemside.i har mange.spændende ting ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flotte og elegante lamper! Skønt med trådløs opladning til telefon - så slipper man for ledning. Hurtig levering!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.