God beskrivelse av ulldyne og ullpute. De svarer til forventningene. God søvn og ingen host og nys fra dundyner og puter. Ingen nattesvette. Og varene kom raskt fra Danmark, til hentested for min... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rask levering og OK priser. Kjøpte 2 stk u-split laken, men når jeg mottok de så var det ikke noe utenpå pakningene som tilsa at det var dette. Så ut som helt vanlige stretch laken, så holdt nesten på... Ver mais
Jeg var ikke så fornøyd med kundeservicen da jeg sendte flere meldinger ang. spesifikke tepper på hjemmesiden uten å få svar. Jeg prøvde også å påmelde meg uten hell og fikk til slutt vite at jeg førs... Ver mais
Veldig fornøyd med både produkt og leveringstid. Fra bestilling til levering tok det to dager. Både ulldyne, ullputer og bambus sengetøy har stått til all forventning. Nydelig produkter. Nettside... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de mobília para quartos
- Loja de roupas de cama
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de artigos para cama, mesa e banho
- Loja de colchões
Sobre HOME-TEX.no
Escrito pela empresa
Vi har et bredt utvalg av dyner, hodeputer, sengetøy og laken.
Vi har alt du trenger for lyse sommernetter, de kalde vinternettene, og alle nettene i mellom.
Utover dette har vi Nordens største utvalg av sengetøy med mer enn 600 forskjellige dynetrekk på lager. Voksne, eldre, tenåringer, barn og babyer kan alle få sengen oppredd etter sine individuelle ønsker.
I Danmark har Home-tex solgt boligtekstiler med stor suksess i mer enn 15 år. Vi synes også at resten av Norden skal ha mulighet til å kjøpe boligtekstiler av høy kvalitet til lave priser. Derfor har vi med tiden etablert HOME-TEX i Sverige, og nå også i Norge.
Home-tex.no - Beste kvalitet, beste pris
Escrito pela empresa

- Dyner - Alt det beste innenfor dyner
- Du kan med sikkerhet, finne en dyne som passer overens med dine ønsker på Home-tex.no. Du kan velge imellom et stort utvalg av dyner til alle prisklasser og fylltyper.
- Nordens største utvalg av sengetøy
- Sengetøyet du finder på Home-tex.no, er nøye utvalgt - For oss er et lekkert og moteriktig design ikke nok. Sengetøy skal også være behagelig å ligge med, og stoffet skal tåle å bli vasket igjen og igjen.
Informações de contacto
Sleipnersvej 24, 4100, Ringsted, Dinamarca
- +45 69 15 86 68
- info@home-tex.no
- home-tex.no
Jeg bestilte fløyet på 9 meter
Jeg bestilte fløyet på 9 meter, men fikk tre pakker på 3 meter hver.
Bra vare, kort levering
Kjapt og greit
Mykt og deilig konvoluttlaken med…
Mykt og deilig konvoluttlaken med perfekt passform
enne handelen gikk veldig raskt og…
Denne handelen gikk veldig raskt og greit og produktet ble levert på få dager.
Rask levering og varen samsvarte med…
Rask levering og varen samsvarte med bilde/info teksten. Fornøyd
Flott og oversiktlig nettside
Flott og oversiktlig nettside, at dere bruker Klarna og importerende rask levering
Jeg er veldig fornøyd på alle måter
Jeg er veldig fornøyd på alle måter. God kvalitet og rask levering.
Poderá usar IA para responderLer mais
God service og hurtig tilsendt vare
Perfekt nervøs velur duk👏
Det var akkurat hva beskrivelsen lovet 🤗 Fargen og kvalitet på den nervøs velur duken🌼Å servicen var topp🌹
God kvalitet på stoffet, men var mye skeivt sydd, fikk ikke brettet det fra hjørne til hjørne. Ikke bra.
God kvalitet på stoffet, men var mye skeivt sydd.. fikk ikke brettet det sammen fra hjørne til hjørne.

Resposta da HOME-TEX.no
Home-tex har veldig god kundeservice og…
Home-tex har veldig god kundeservice og flotte produkter av høy kvalitet!
Jeg fikk feil vare
Jeg fikk feil vare. Min dundyne hvilken jeg bestilt er solgt på lager. Jeg skal return. Kundersenter er ikke fornøyd, fordi jeg ikke sjekket min vare. Er ikke min feil hvis sende til meg feil varen..
Kundersender var ubehagelig.

Resposta da HOME-TEX.no
Enkelt å finne fram i nettbutikken
Enkelt å finne fram i nettbutikken. Kjøpte stretchlaken, som ser ut til å være av veldig god kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.