En virkelig lækker webshop med lækre varer. Jeg var i kontakt med kundeservice forud for en bestilling da jeg var i tvivl. Sikke en service, virkelig sober og kompetent medarbejder, lyttende og... Ver mais
A empresa respondeu
Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling. Et hurtigt svar og en frisk tilbagemelding, og i forbindelse med en byttesituation kom pengene prompte. Vi handler gerne igen med Homefeeling. Mv... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg blev ringet op umiddelbart efter bestilling via pakkeboks, at de havde en fragtmand der skulle forbi min adresse dagen efter, om jeg ville have varen leveret til døren. Det må siges at være nærvær... Ver mais
A empresa respondeu
I would like to know how other reviewers managed to contact this company as there is no customer services telephone number. I sent an email which was ignored and even when Amazon chased them they sti... Ver mais
Ryttervangen 1, 7323, Give, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jeg har handlet sengetøj hos Home Feeling i starten af januar 2025, nærmere beskrevet den 11. Januar. Sengetøjet passet ikke og blev sendt retur med modtagelse den 16. Januar 2025 og i dag den 4 februar 2025 har jeg fortsat ikke fået mine penge retur.

Resposta da Homefeeling
Super god oplevelse at handle hos Homefeeling. Fandt min ønskede vare til en god pris, nemt at bestille og hurtig levering samt info undervejs. Jeg er meget tilfreds og vender gerne tilbage ved anden lejlighed.

Resposta da Homefeeling
Nem overskuelig hjemmeside👀god service👍 hurtig levering😉💯

Resposta da Homefeeling
Jeg er utrolig glad for købet af denne dyne og vil meget gerne anbefale den til andre. Jeg har ikke sovet så godt længe.

Resposta da Homefeeling
Fik en mail på at varen var ekspederet kort efter kom der en mail om at varen var udsolgt og at den ikke kom igen

Resposta da Homefeeling
Hurtig levering og skoene lever op til forventning. Tak!

Resposta da Homefeeling
En virkelig lækker webshop med lækre varer.
Jeg var i kontakt med kundeservice forud for en bestilling da jeg var i tvivl. Sikke en service, virkelig sober og kompetent medarbejder, lyttende og gav svar på mit spørgsmål.
Min ordre kom dagen efter og levede op til mine forventninger.
Kan virkelig anbefales - jeg kommer igen.

Resposta da Homefeeling
Nemt og hurtigt. Og så hat de den sæbe jeg skal bruge fra Ringsted dun.

Resposta da Homefeeling
Jeg havde nogle specifikke ønsker til en ordre og havde en rigtig god oplevelse på mailkorrespondance, inden jeg lagde min ordre. Ordren kom hurtigt frem og alt er bare fint. Kan godt anbefales.

Resposta da Homefeeling
har købt dejligt sengetøj, supergodt, meget hurtig levering. Bedre kan det ikke blive

Resposta da Homefeeling
Varen levede op til forventningerne og der var hurtig ekspedition.

Resposta da Homefeeling
Lavede en ordre mandag eftermiddag og onsdag var det allerede klar til afhentning i en pakkeshop - super hurtig levering!
Overskuelig hjemmeside med et godt udvalg til gode priser.
Kommer helt sikkert til, at handle der igen.

Resposta da Homefeeling
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.