Informações sobre a empresa

1. Empresa gestora de propriedades
  2. Empresa de software

Escrito pela empresa

Homeit bygger fremtidens platform for ejendoms- og andelsdrift i Danmark. Vores mission er at automatisere alt det administrative; fra bogføring og opkrævninger til generalforsamling og dokumenthåndtering, så bestyrelser kan fokusere på det, der betyder noget. Vi bruger AI til at levere analyser af lån, vedligeholdelse og boligværdier, der tidligere krævede dyre rådgivere. Bedre indsigter, til en brøkdel af prisen; faktisk helt gratis

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Nemt at komme i gang

Som en der ikke har så meget erfaring med foreningsarbejde, er det her overraskende nemt og gratis at komme i gang.
Det er overskueligt, og man føler ikke, man skal være ekspert for at bruge det. Mange ting som jeg troede ville være besværlige, kører bare automatisk, og det giver et godt overblik undervejs. Alt i alt er det en god løsning der tager meget af presset væk.

- Mads Reventlow

4 de abril de 2026

Resposta da Homeit

Godt at høre Mads, og tak for de gode ord!

Hjælpsom og innovativ platform

Hjælpsom og innovativ platform

Vi bruger platformen i vores bestyrelsesarbejde, og den har gjort det hele lidt nemmere at overskue. Især det med at opkrævningerne bare kører og det at samle dokumenter og opgaver et sted gør en forskel i hverdagen.

Vi havde faktisk på et tidspunkt overvejet at få en administrator ind over, men det har vi ikke haft behov for efter vi er begyndt at bruge systemet.

Personerne bag det virker til at tage feedback seriøst. Alt i alt en løsning vi er glade for at bruge.

26 de março de 2026

Resposta da Homeit

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I får gavn af Homeit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har testet en række platforme til…

Jeg har testet en række platforme til at håndtere ejerforeningens regnskab, dokumenter m.m., og Homeit virker til at være den helt rigtige løsning. Det er simpelt og lige til :-) Kundeservice svarer med det samme eller inden for et par timer.

30 de março de 2026

Resposta da Homeit

Tak for de gode ord, Mads! Fedt at høre, at I har fundet den rigtige løsning til jeres forening. Det er vigtigt for os at være tilgængelige og tage input fra vores brugere til os. Det er sådan platformen bliver bedre.

10/10 platform

10/10 platform
Letter bestyrelsesarbejdet og mængden af uoverskuelige word-dokumenter på ens computer. En platform der løfter mange opgaver i vores forening og som letter administrationsbyrden. Et lydhør team bagved som hurtigt omdanner ideer til handling. Kæmpe anbefaling herfra

15 de março de 2026

Resposta da Homeit

Tak for de flotte ord, Sebastian! Dejligt at høre, at platformen letter arbejdet for foreningen.

Bernard, Homeit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais