Leia as opiniões dos outros
Eerste gemaakte afspraak niet op komen dagen. Nieuwe afspraak gemaakt, waar ze 4 uur te laat kwamen!! Half werk geleverd, zou nog een keer afgemaakt worden. Vervolg afspraak gemaakt; niet opkomen da... Ver mais
Ik wilde graag een nieuwe keuken maar het geld besparen. Na het bekijken van de foto’s en recensies besloten om Homewraps om hulp te vragen en wauw wat hebben zij mij keuken omgetoverd naar mijn droom... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij werken met hoogwaardige kwaliteit folie die stoot- en krasbestendig is En daardoor zeker 10 jaar meegaat. De behandeling van het wrappen van de keuken bestaat bij ons uit het wrappen van het volledige buitenoppervlak van uw keuken.
Informações de contacto
Laan van ouderzorg 129, 2352 HL, Leiderdorp, Holanda
- 0850041276
- info@homewraps.nl
- homewraps.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
2 weken geleden onze keuken laten wrappen
2 weken geleden onze keuken laten wrappen, en het resultaat is gewoon top! Lijkt echt alsof we een nieuwe keuken hebben. Ze dachten goed mee met het kiezen van de juiste kleuren voor de keuken, werkte netjes en waren erg vriendelijk. Klaar binnen 1 dag. Gewoon top.
2 weken geleden onze keuken laten wrappen,
We wilden onze keuken moderniseren
We wilden onze keuken moderniseren. Homewraps bood de perfecte oplossing tegen een lage prijs. We kozen voor een matzwarte folie en waren erg onder de indruk van het resultaat. Het team werkte nauwgezet en kwam zijn afspraken na. Alles was in één dag afgerond.
Ze waren ontzettend behulpzaam bij onze...
Ze waren ontzettend behulpzaam bij onze keukenrenovatie. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Ze werkten zeer zorgvuldig en gebruikten materialen van hoge kwaliteit.
Uitstekend werk
Uitstekend werk. Op tijd, netjes uitgevoerd, geen gedoe. De keuken ziet er gloednieuw uit en alles voelt degelijk aan. Veel beter dan verbouwen of schilderen.
Totaal geen reactie
Via de website om gevraagd contact op te nemen. Maten doorgeven en foto gestuurd en krijg totaal geen reactie. Dit geeft nu al geen vertrouwen.
2 weken geleden onze keuken laten...
2 weken geleden onze keuken laten wrappen, en het resultaat is gewoon top! Lijkt echt alsof we een nieuwe keuken hebben. Ze dachten goed mee met het kiezen van de juiste kleuren voor de keuken, werkte netjes en waren erg vriendelijk. Klaar binnen 1 dag. Gewoon top!
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, goed contact en vaklui.
Aanrechtblad laten doen, ziet er gewoon top uit.
Goede service en fijn resultaat
Homewraps heeft bij ons de badkamermeubels gewrapt. Fijn contact en zeer netjes gewerkt. Ik werd gebeld toen hij aan kwam rijden. Erg blij met het resultaat en de ervaring. Enthousiaste en aardige
Prachtige keuken geworden
Prachtige keuken geworden! Onze keuken is net als nieuw, super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader
Afspraken na gekomen vriendelijke…
Afspraken na gekomen vriendelijke jongens prachtig resultaat voor een mooie prijs onze hele keuken binnen 1 dag zeker aan te raden
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden met dit bedrijf.
Zes maanden geleden contact gehad om onze keukenkastjes en ons aanrechtblad te laten wrappen. Eerste afspraak om de kastjes te wrappen is goed verlopen en het resultaat mag er zijn. Echter bij de afspraak om het aanrechtblad te wrappen is het bedrijf nooit gekomen. In de afgelopen maanden vaak gebeld en enkele mails gestuurd. Vaak zonder enige reactie. Onlangs een mail gekregen waarin staat dat het bedrijf overgenomen is en ons aanrechtblad niet meer zal komen wrappen. Hier contact over opgenomen. Tot op heden is ons aanrechtblad nog niet gewrapt.
Fijn contact en mooi resultaat!
Ons badkamermeubel laten wrappen. Wij zijn heel tevreden, ziet er totaal anders uit. Fijn, laagdrempelig contact via whatsapp en vriendelijk. Afspraak was snel ingepland. Blij met het resultaat en fijne contact. Wij raden Homewraps zeker aan!
SUPER
Door Homewraps de keuken gedeeltelijk matzwart laten wrappen. Eindresultaat is fantastisch! Erg klantvriendelijk en werken erg nauwkeurig! Ik zou Homewraps aan iedereen aanbevelen.
Teleurgesteld
Communicatie verloopt moeizaam. Afspraak ingepland en bevestigd gekregen. Keuken klaar gemaakt, wekker gezet, niemand op komen dagen. Ook geen reactie meer terug gehad. Ontzettend jammer en een grote teleurstelling. Ik kan er niet bij dat je een afspraak maakt en klanten gewoon laat zitten.
Geen contact te krijgen
Via zowel WhatsApp als Instagram contact proberen te krijgen met Homewraps, maar het lijkt onmogelijk om reactie te krijgen. Niet echt een goed visitekaartje voor je bedrijf.. Jammer, want ik had graag zaken gedaan met ze.
Geweldige werk
Geweldige werk ! Heel blij met onze nieuwe keuken ! We willen jullie echt bedanken en wensen heel veel succes. We gaan zeker naar jullie gaan terug als we nog iets gaan hebben !
Dankje!!!! :)
Super
Super! Heel netjes gedaan.... Alsof we nieuwe meubels hebben! Nette gasten, werken keurig....
Keuken Wrappen
Home Wraps heeft mijn keuken gewrapt. Dit zeer goed uitgevoerd. Keurige nette mannen die nauwkeurig en netjes hebben gewerkt. Mijn keuken heeft een frisse en nieuwe uitstraling.
Bedankt Home Wraps
Het keuken blad is bij ons gewrapt door…
Het keuken blad is bij ons gewrapt door homewraps en is weer als nieuw vakkundig gedaan en vriendelijke medewerker we zijn er erg tevreden mee
Fam Noordam Hoogvliet