Goede bereikbaar (ook telefonisch) en perfecte service; een probleem met mijn bestelling werd direct en naar (meer dan) tevredenheid opgelost. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen!
Leia as opiniões dos outros
Op maandag vroeg in de middag een dweil wringer met emmer besteld, in groen, geschreven met de vraag; of ik het die middag kon ophalen. Netjes mail gekregen dat er geen groene was, wel blauw, nou... Ver mais
We hebben een RWS passeer-zeef besteld, perfect gegaan allemaal, binnen 2 werkdagen geleverd als afgesproken. prima bedrijf om mee zaken te doen. De (passé de vert) zeef was zoals verwacht en was goe... Ver mais
Wij hebben hele goede ervaringen met HorecaStyle. Afgelopen 6 jaar doen we al zaken met ze en ze leveren echt altijd kwaliteit. Ze zijn dan ook onze nummer 1 leverancier voor al onze horeca apparatu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bestel uw horeca apparatuur, keukenapparatuur en horecakleding voordelig en snel online bij Horecastyle.nl
Informações de contacto
Holanda
- horecastyle.nl
Uitstekende klantenservice
Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen!
Top firma
Bestelling gedaan snel geleverd en goed verpakt.Zeer tevreden.
Snel bestellen en afhalen, super service
Netjes mail gekregen dat er geen groene was, wel blauw, nou dat is prima,als ie z'n werk maar doet!
S middags mijn bestelling opgehaald, de meneer wist al waar ik voor kwam, zonder iets gezegd te hebben, ordernummer laten zien en ik kan mijn dweilen nu pijnvrij uitwringen!
Superfijn bedrijf en goede service
Goed assortiment maar vooral fijne service.
Ik was op zoek naar een set chafing dishes. Horecastyle had een mooie aanbieding voor een set van 4. Goede omschrijving online en hele snelle levering. Maar dat is niet de reden van mijn goede beoordeling.
Bij levering bleek één van de onderstellen licht verbogen. Twee mails verder had ik binnen twee dagen een nieuw onderstel. Hele goede en snelle responsetijd en erg klantgericht.
Tijdens het drogen van mijn vlees ging mijn oude droger kapot. Bij HorecaStyle een nieuwe droger uitgezocht en mijn probleem telefonisch voorgelegd. Zij hebben mij super geholpen. Ook al was het al 3 uur, mijn bestelling in dezelfde dag nog verstuurd en de volgende morgen had ik mijn nieuwe droger al in huis. Keurig geregeld!
Top service
Hier is een voorbeeld van hoe je jouw
: Ik heb 6 dagen moeten wachten op mijn bestelling, wat al teleurstellend was. Toen ik overwoog het terug te sturen, heeft horecastyle alle kosten op hun zelf genomen,.ik ben zeker, dat ik in toekomst bij hun bestellen zal.
Goede kwaliteit en vriendelijke service
Heb op het laatste moment iets moeten bestellen wat ik de volgende dag nodig had. Het was al later in de middag. Dus gebeld en mijn pakketje is snel nog doorgekomen en naar de post gebracht. Superservice! En erg vriendelijk.
De kwaliteit is erg goed wat ik besteld had én voor een goede prijs. Ik zal zeker vaker bestellen bij Horecastyle!
tevreden
Diverse nieuwe pannen gekocht, met accessoires, deze werden goed verpakt en snel verzonden! Ook zijn de prijzen zeer scherp! Al met al tevreden.
We hebben een RWS passeer-zeef besteld
De (passé de vert) zeef was zoals verwacht en was goed op de afbeeldingen te bekijken. Het verzenden via de GLS ging ook prima (te volgen via track&trace)
Super goede service
Super goede service, ik heb diverse producten besteld. Allemaal top kwaliteit alleen de plank was beschadigd. Horecastyle stuurde mij direct en snel een nieuwe. Goed opgelost. Klasse. Volgende keer bestel weer daar.
Geweldige service
Een missende levering wordt kosteloos nagestuurd. Super service!
Ik ga hier zeker nog een keer iets bestellen!
Uitstekende service
Het gekochte product voldeed niet aan onze verwachting, maar HorecaStyle heeft het perfect voor ons opgelost. Prettige communicatie en uitstekende service.
ik had een de BUYER koekenpan verknald
ik had een de BUYER koekenpan gekocht. een pan die je moet "inbranden". heb ik verkeerd gedaan. desalniettemin ik ik een nieuwe van van Horecastyle gekregen! wat eenTOPSEVICE! ontzettend blij mee. dank dank!!!
Een deel van de bestelling ontbrak wegens een voorraad foutje. Dit kan gebeuren. Maar na een telefoontje, werd dit heel netjes en snel opgelost.
Snel bezorgd, slecht verpakt.
Dinsdagavond een 32cm DE BUYER-pan gekocht. Woensdagmiddag door DHL bezorgd. Razendsnel dus.
De pan was echter zeer slecht verpakt, in een doos die niet paste. De steel van de pan stak UIT de doos! En er was nul bescherming in de doos gedaan.
Aangezien koeriers altijd gooien en smijten met de pakketten had Horecastyle de pan veel beter moeten inpakken.
Verbeterpunt dus!
Bestelde een Koksbuis Vegas
Bestelde een Koksbuis Vegas, volgende dag al geleverd
Goede prijs kwaliteit.
Super service!
Wij hebben hele goede ervaringen met HorecaStyle. Afgelopen 6 jaar doen we al zaken met ze en ze leveren echt altijd kwaliteit. Ze zijn dan ook onze nummer 1 leverancier voor al onze horeca apparatuur.
HorecaStyle komt afspraken altijd na, denkt met je mee en zijn ontzettend aardig. Als er een probleem is lossen ze het altijd snel op!
Heel blij met mijn nieuwe pan
Heel blij met mijn nieuwe pan. Ik kom zeker terug.
Highly recommend
I ordered different items in this shop over the course of a few years and always had great experience. Reasonable prices, excellent service and friendly approach to clients when you feel you are not just 'random next customer in line'.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.