Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med produkter som jeg bestilt,men jeg er ikke fornøyd med den at jeg bestilte biotin med det var utsolgt.Dere gir meg 10%rabatt på neste handling,men det betyr ingenting. Hvis je... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Har en tilgodelapp fra de hadde butikk…

Har en tilgodelapp fra de hadde butikk i lier i november 2025.Får ikke brukt den i appen. Har sendt flere mailer fra januar, og de svarte etter flere uker. Først for for et par ukersiden fikk jeg en ny kode. For tre dager siden fikk jeg melding på et språk jeg ikke forstår, men i overskriften skal de stenge tilgodelapp. Prøvde å bruke den på nett, men den virker ikke. Tror jeg ikke gidder mere nå, og bare ser de 1100kr som tapt. Kan ikke anbefale å handle noe her etter at de ble nettbutikk. Styr unna

15 de janeiro de 2026

Elendig kundeservice

Jeg kjøpte klippemaskin som ble brukt 12 ganger på potene til en liten hund, før den sluttet å virke. Da jeg sendte klage, fikk jeg beskjed om å sende video av at den ikke fungerte. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Etter nesten to måneder og utallige purringer, har jeg fortsatt ikke hørt noe fra dem. Butikken viser ingen interesse til å ordne opp!

1 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

En uke etter bestilling , ikke noe skjer.

Null kontakt og oppnå med kundeservice. Svarer ikke på mail. Å tlf nr ikke i bruk . Pakke ennå ikke sendt/pakket , selv en uke etter bestilling. Håpløst når det er varer en trenger noalli kjapt . Kommer ikke til å bruke Horze igjen .

26 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er svært lite fornøyd med…

Jeg er svært lite fornøyd med nettbutikken. Savner de fysiske butikkene med god kundebehandling. Opplever ofte at de mangler produkter og at lederen blir hengende igjen. Man får ikke svar på mail, må ringe de for å få hjelp. Det er ikke tilgjengelige kundebehandlere som snakker norsk, kun engelsktalende. Det at det gjorde om til kun nettbutikker er dens trøste feilen de har gjort, tror de kommer til å miste mange kunder i fremtiden.

21 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Taugrime var ikke som vist på bilde

Bestilte endel ting deriblant en taugrime med ringer slik at jeg kunne bruke den som et bittløst hodelag, den kom ikke med ringer som vist på bildet. Utrolig frustrerende for bestilte den kunn grunnet di ringene. Sendingen tok også utrolig lang tid på levering. Kommer ikke handle på horze noe mer desverre.

20 de janeiro de 2026

Ridestøvler til barnebarn

Kjøpte Ridestøvler til barnebarn, altfor små og trange i størrelse. Mailet 3 ganger om spørsmål, men har ikke fått svar. Prøvde tlfnr som Horze oppgir, men kommer til et utenlandsk stemme som sier at nr ikke er i bruk. Returnerte støvlene for 17 dager siden, har enda ikke hørt noe.

22 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dere unna å handle på Horze

Hold dere unna å handle på Horze, kjøpt 2 julegaver til mitt barnebarn, fikk bare den ene varen og ikke den jeg egentlig gikk inn for å bestille. Sendte en henvendelse att jeg ikke hadde fått vare nr 2 som jeg hadde bestilt. Får til svar att jeg hadde fått en pakke og ferdig med det, de leste ikke hva jeg spurte om. Har fortsatt ikke hørt noe, nå er det 12 januar de svarer ikke på tlf, heller ikke på e-post. Fikk tilslutt tak i en kundeveileder som var engelskspråkelig, han kunne ikke engelsk heller. Alle de norske kundeveilederne var opptatt. Har aldri vært borti dårligere butikk.

Så kjøp ikke noe fra dette stedet.

7 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Handlet her masse i mange år og alltid…

Handlet her masse i mange år og alltid vært fornøyd helt til de "oppgraderte" hjemmesiden sin så er det INGENTING som fungerer. Horze Club fungerer heller ikke i appen. Prøvd å legge til gaver man har opparbeidet seg å blir trukket i poengene mine, men får ikke gavene! Plutselig ble også ett produkt slettet fra ordren min uten noe som helst forklaring.
Prøvd å ringe MANGE ganger og sendt utallige eposter, INGEN svar. Gått flere måneder! Til å være verdens beste på kundebehandling så har de blitt verdens værste!!

18 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

08.10.25 bestilte jeg 2 Cheviot Women´s…

08.10.25 bestilte jeg 2 Cheviot Women´s 1/4 Zip Baselayer Shirt. For det første tok det 3 uker levering og når jeg endelig fikk pakken manglet det ene produktet. Ingen info, verken på mail, på min profil eller i pakken om at produktet tydeligvis ble kansellert da de ikke hadde det på lager.
Jeg har kontaktet kundeservice på telefonen opp til flere ganger og fikk til og med en ny sporingslink på pakke nummer 2.
Nå når det har gått 1 uke siden de sa pakke 2 var på vei og linken plutselig ikke virket tar jeg kontakt igjen og får beskjed om at pakken ikke var sendt alikevell og at denne var kansellert.
SÅ ja, dersom varene er tilgjengelig i andre butikker vil jeg anbefale å handle der heller.

5 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kundeservice i nettbutikken står til…

Kundeservice i nettbutikken står til stryk! De svarer kun sporadisk på henvendelser, de sender ordre som er kansellert/endret i god tid før utsendelse. De ordner ikke opp etter seg, og de la på gebyr også der jeg som kunde har det skriftlig at retur på feilsendt vare ikke skulle belastes meg på noen måte. Kan du finne varene dine andre steder, så gjør det!

23 de setembro de 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Andre gang pakke blir rotet bort av transportør, men nekter å tilbakebetale.

Nekter å forholde seg til forbrukerkjøpsloven. Nettbutikken er et godt utvalg, men det er det eneste positive.

26 de agosto de 2025

Sendte en pakke i retur

Sendte en pakke i retur som butikken/posten har rotet bort. Jeg ble belastet hele beløpet. Hadde allerede da bestilt et nytt dobbelt så dyrt produkt. Kommer aldri til å handle her igjen…

16 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Ræva kundeservice

Fikk tilsendt feil hodelag da jeg bestilte ett dyrt Ps of Sweden hodelag. De har brukt to måneder på å svare, da får en måned siden at de skulle sende nytt hodelag. Nå har jeg sendt fem meldinger, med godt tidsrom mellom. Får ikke noe svar. Ræva kundeservice.

10 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Kjøpt klippemaskin i oktober

Kjøpt klippemaskin i oktober. Lader virket ikkje lenger enn til 1.lading. Sendte inn lader i mitten av November -24.
Vi er nå kommet til 9/2-25 og lader er fortsatt ikkje å sjå. Livet å sende ny- for 3 uker siden. Men ingen lader er å sjå. Tatt kontakt flere ganger (5-6) og fortsatt ikkje ein lader å sjå. Elendig service!
Blir lenge til Horze blir brukt igjen!

9 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Kan vere at eg fikk ein feil produsert…

Kan vere at eg fikk ein feil produsert genser, såg eg ein rift i den eine side saumen dagen etter eg fekk den, litt skuffande, men ikkje noko vanskleg å fikse. Stoffet er kjempe mykt og godt. I tillegg så holder den godt på varme og er kjempe varm.

10 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais