Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Thomas har hjulpet mig med etablering af 3 hjemmesider og det har været et meget fint samarbejde. Til den ene opgave var der i høj grad tale om at kode nye løsninger ind, men også det blev løst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle i gang med at tilbyde behandlinger, og skulle i den forbindelse have lavet en hjemmeside, følte mig godt nok grøn i det, og syntes det var forvirrende. Fik så kontakt med Thomas og må sige a... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Min oplevelse af hosting.gl hurtigt og effektivt. Med mulighed for fjernstyring og god kommunikation samt tilbyder gode lysninger og tilbyd efter hvad du har brug for

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons og stor tålmodighed (med mig) under opsætningen af nye mailadresser mm. Har iøvrigt altid reageret hurtigt på mine henvendelser. Erik Bjerregaard Ilulissat

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Computação em nuvem
  3. Serviço de segurança de computadores
  4. Web designer

Sobre Hosting.gl ApS

Escrito pela empresa

Hosting.gl | Din pålidelige partner inden for det digitale rum

Hosting.gl er din pålidelige partner inden for det digitale rum i Grønland. Som det førende og mest omfattende firma, specialiserer vi os i at tilbyde et bredt udvalg af tjenester, herunder Webdomæner, Webhosting, Office 365, IT support, og salg af hardware.

Men vores ekspertise strækker sig langt ud over det - vi er også dygtige til at levere skræddersyede løsninger inden for software- og hjemmesideudvikling, der perfekt matcher dine unikke behov. Med over et årtis erfaring i branchen, kan vi håndtere projekter af enhver skala og kompleksitet.

IT support

Som en pålidelig MSP (Managed Service Provider), tilbyder vi førsteklasses IT-support. Vores dedikerede team af IT-specialister er altid klar til at hjælpe dig med tekniske problemer, spørgsmål eller bekymringer, og sikrer at din virksomhed altid fungerer effektivt og uden afbrydelser.

Vi sælger også en bred vifte af hardware, herunder servere, arbejdsstationer, netværksudstyr, printere og meget mere. Med vores omfattende viden og erfaring kan vi rådgive om den bedste hardwareløsning til dit specifikke behov.

Vores mission er at bane vej for din online tilstedeværelse.

Vi forstår vigtigheden af at have en stærk og pålidelig online tilstedeværelse i dagens digitaliserede verden. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe effektive og innovative løsninger, der kan hjælpe dem med at nå deres online mål.

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål, uanset om du ønsker at øge din online synlighed, forbedre din hjemmesides brugeroplevelse, skabe brugerdefineret software eller strømline dine forretningsprocesser med vores cloud løsninger.

Vi mener, at vores kunders succes er vores succes.

Derfor lægger vi stor vægt på at skabe langvarige og værdifulde relationer med vores kunder gennem vores dedikerede support og personlige tilgang. Vi tror på at levere mere end bare tekniske løsninger - vi tilbyder en service, der virkelig kan gøre en forskel for din virksomhed.

Uanset om du er en lille virksomhed, der lige er startet, eller en stor virksomhed, der har brug for avancerede løsninger, står Hosting.gl klar til at hjælpe dig med at tage dit næste skridt

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er begyndt at modtage faktura og rykker trods for jeg ikke har haft med dem at gøre i 2 år.

Jeg anvendte engang hosting.gl som webhotel til min hjemmeside. Efter knap to år opsagde jeg det hele. Jeg var ikke overbevist om servicen. Men det gider jeg ikke bruge min tid på.

Det er over 2 år siden jeg opsagde hos Hosting.gl. For to uger siden fik jeg tilsendt faktura - i dag (31. Oktober 2025) modtog jeg rykker. Det er til trods for jeg har skrevet 3 gange.

Useriøst og uprofessionelt. Jeg har skrevet nu i dag, at jeg har blokeret al mails fra vedkommendes virksomhed.

31 de outubro de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Hosting.gl ApS

Resposta da Hosting.gl ApS

Det er korrekt, at du modtog en faktura – det var en gammel post, som ved en fejl blev genaktiveret i systemet, og har først opdaget den nu her grundet din trustpilot besked, så det undre mig lidt at du skriver at du har skrevet 3 gange, fordi at jeg har kigget efter og kan ingen beskeder se fra dig. Hvis du nu havde haft kontaktet supporten så ville vi kunne have løst det på få timer I stedet for

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais