Affordable at first then they auto charge you a 5x increased price automatically and refuse to cancel or refund despite you have not even started the billing period of the service(no service actually... Ver mais
Jag har precis flyttat till Hostup från Strato, upplevde de som väldigt stelbenta och allt var tillval som kostade pengar, inte ens SSL ingick vilket borde vara standard. Hostup hjälpte mig med s... Ver mais
Har varit kund hos Hostup sedan 2022 och kan inte säga annat än att jag är fantastiskt nöjd med kvaliten på produkterna och supporten från dom. Har där varit problem har man alltid fått snabb och pr... Ver mais
Jag har varit kund hos HostUp länge. Visst, några småstrul har dykt upp, men de har lösts direkt när jag öppnat ett ärende. Ibland kan svaren dröja, men jag har alltid fått det stöd jag behöver. Fe... Ver mais
Hostup AB är ett svenskt internetföretag inriktat på molninfrastruktur med servrar i Sverige. Företaget erbjuder tjänster inom webbhotell, domännamn, DNS, e-post, virtuella servrar, med mera.
Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bra webbhotell med smarta funktioner och bra priser. Supporten funkar bra. Rekommenderas.
Allt gick smidigt, flytt av sidan gick fort. Bra pris. Bra uppföljning med information.
Prisvärt webbhotell som ger mig alla verktyg jag behöver. Snyggt användargränssnitt. Det var snabbt och enkelt att komma igång.
Jag har använt VPS från Hostup.se ett tag nu och jag måste säga att jag är otroligt nöjd. Hastigheten är fantastisk, helt utan avbrott eller problem. Allt fungerar stabilt och smidigt dygnet runt. Kundservicen är också mycket hjälpsam och snabb när man behöver support. Verkligen ett företag som förtjänar beröm!
Även jag har under många år provat ett antal webbhotell, men inte riktigt blivit nöjd.
HostUp känns väldigt bra och jag är mycket nöjd.
Jag har varit kund hos HostUp nu i ungefär två år.
Oslagbara priser gör ju inte det hela till en sämre upplevelse. 5 stjärnor från mig.
Great customer support, fast response. VPS works well. Thanks!
Jag flyttade domän och hemsida från One.com till Hostup. Det var enkelt tack vare automatisk hjälp från Hostup. På någon timme var allt klart. Hostup känns som en ärlig och prisvärd lösning.
Har jobbat med administration av hemsidor och epost i många år till mina kunder och provat diverse olika leverantörer.
Att hitta HostUp som kan erbjuda allt från hastighet till enkelhet och en kanonsupport är guld värt.
Kan bara rekommendera.
Otroligt bra, vänlig och skicklig service. Rekommenderas starkt!
Så här långt har allt gått smidigt, med användarvänliga adminsidor. Fick snabb och bra supporthjälp när jag fastnade i registreringen av en .com-domän. Är även imponerad av ett personligt välkomnande med goda tips och råd.
Great service, any issue I have got was resolved in a very quick time frame. The issues was my mistakes 9/10 times. I have wordpress website and it works great for me!
Har fått en snabb och bra support när vi flyttade domän och webbhotell från Loopia till Hostup.
Det blev en viss förskjutning i tiden då vi inte hade tagit till oss att vi skulle skicka in lösenord för domänen och för alla e-postadresser.
Det hade varit bra om det framgått när man gör beställningen.
Tycker även att det hade varit bra om vi hade blivit kontaktade innan de förde över domänen om att vi skulle komma in med lösenord.
Nu blev domänen ompekad utan att vi kunde använda den tills de fick lösenorden och det var helg.
Det blev ett stop för oss i ett dygn och det var inte bra. Sedan de fått våra lösenord gick det snabbt att de lagt in allt. De hjälpte även till att rensa vår webserver på innehåll som inte var aktuellt vilket vi är mycket tacksamma för.
Vi tycker de gjort ett bra jobb.

Resposta da HostUp
Super happy with Hostup! The VPS is fast and runs really smooth, and their service is always quick and efficient whenever I need help. Best part—it’s honestly the cheapest VPS I’ve found that still gives great performance. Can’t ask for more, highly recommend!
Genom åren har jag använt ett antal olika webhotell/hosts. Kan ärligt säga att Hostup är riktigt bra - bra upptid (inga problem, avbrott), sjyst, kompetent och trevlig support. Jag är sjukt nöjd och kommer troligen vara kvar här ett tag hos dem. Rekommenderas verkligen
Jag har många domäner på HostUp och behöver då och då hjälp. WOW - Vilket företag. Svarar alltid blixtsnabbt!
Jag har bara gott att säga om HostUp. Dom får självklart 5 stjärnor av mig. Vettiga priser och snabb support!
Mvh Jessica
Jag driftar några VPS:er för olika projekt. God prestanda och bra upptid. Har tidigare använt DO i många år - men tycker att HostUp fungerar minst lika bra. Har bara behövt kontakta supporten en gång och fick då svar inom någon timmer - helt rimligt! Tack för en bra tjänst!
Bara haft squarespace och one.com innan
Flyttning gick smidigt, menyerna är moderna och inloggningsmetoderna funkar fint. Kan ställa in mkt själv och paketet för webhosting är överkomligt. AI-hemsidebyggaren var skoj men knappast nått å ha.
Uppskattar inte spam redan efter någon dag från någon som påstår sig vara Hostups personal (Gissar egentligen AI eller mall då språkbruket var lismande). Blivit tackad & prisad över vilken OTROLIG kund jag varit. De tyckte jag varit kund så pass länge (alltså 24 timmar), att jag förtjänade ett tips, vilket såklart ledde till att jag VERKLIGEN borde köpa fler tjänster. I detta fallet en backup tjänst där alla hemska saker som kunde hända listades.
Uppskattar inte massutskick med fjäsk som enbart leder till att skrämma användare att köpa fler tjänster. Undrar hur dåligt företaget egentligen är då de måste ta till såna knep. Ångrar lite att jag bytte domänhosting då hostup byter eller genererar nya mailadress de skickar från och därigenom tar sig igenom spamfilter. Ångrar också att stötta företag som tar till fulknep.
Skärp er, lägg information i en guide som finns på er hemsida och låt betalande kunder vara fram tills de kontaktar er.
I övrigt är deras tjänster en stabil 3/5

Resposta da HostUp
Otroligt prisvärt och toppklass support. Jag driftar ett par VPS:er för eget bruk & allt funkar toppen, mycket nöjd !
Been with them for couple months, so far so good. Fast speeds, decent prices, responsive support.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.