Hotelodense Opiniões

Aceitável

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Best western plus odense / restaurant fionie

Vi har været på et ophold her i 3 dage.
Fuldstændig uovertruffen god service alle dage. Skøn og flink personale, og generalt et lækkert hotel. Især servicen på restaurant BRASSERIE FIONIE var formidabel. Lynhurtig servering og konsekvent opfølgning. En særlig tak til den nyuddannede tjener Zouhier som var helt på toppen! Her kommer vi igen!

20 de junho de 2025

Aldrig igen

Et hotel som på ingen måder har styr på noget som helst.
Baren havde ingen tjenere, og når man henvendte sig til receptionen sagde de bare” det er ikke mit område, i øvrigt har jeg også fri nu” hvortil en gæst siger, skal jeg så selv gå bag baren, og receptionisten svare, ja ja det kan du bare gøre, så en gæst gik bag baren og serverede drinks til alle de gæster der stod og ventede på taxaer til tinderbox. Da vi godt kunne se at det var total kaos, spurgte vi igen receptionisten om vi kunne betale for de drinks vi havde fået og hun sagde vi bare kunne gå, da bartjeneren kommer, spørger vi hende, som også siger vi bare kan gå.
Hotellet var varmt og der er ingen aircondition, en lille blæser på værelset tog dog toppen.
Jeg kunne blive ved med at komme med scenarier, der var helt uhørte.

Alt i alt et hotel hvor der mangler mandskab, ledelse og nogle klare retningslinier. Det var meget uproffesionelt, gæsterne var overladt til dem selv.
Og sidst men ikke mindst, når niveauet er som det er, så er det afsindigt frækt at tage overpris på overnatning pga. tinderbox - over 100% mere end normalpris.
Det hotel overlever kun pga. Congress centeret.

27 de junho de 2024

Blev vækket kl 06:00

Ligger perfekt hvis der er kongres eller koncert. Booker et værelse fordi det bliver sent at køre rtur, men bliver vækket at lyden af en boremaskine der forsøger at komme igennem betonvæggen kl 06:00 !! Hele huset ryster og det forsætter i to timer. Besked fra reception :"de plejer ikke altid at starte så tidligt". Var bestemt ikke udhvilet da vi forlod hotellet.

3 de maio de 2024

É esta a sua empresa?