Hurtigt og godt tilbud. Få dage efter var hulmurs isoleringen udført af to vældig flinke og kompetente medarbejder. Hullerne i fugerne blev rigtigt flot lukket til med så fin en brun farve - som vore... Ver mais
A empresa respondeu
Super service af Claus som først kom ud og kiggede på opgave, selvom det var en lille opgave for dem, da det blot handlende om isolering af 50 kvm loft over garage. Efterfølgende uge kommer der 2 m... Ver mais
A empresa respondeu
Flot arbejde af Hotpaper. Hotpaper har installeret 5 stk. ventilatorer i mit hus i Viby, og jeg har været 100% tilfreds med arbejdet. Lige fra første henvendelse pr. mail og telefon har der været ser... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Agerhatten 9 , 5220, Odense Sø, Dinamarca
God pris, god service, punktlig, ordentlig, god oprydning og behagelige håndværkere.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Kom hurtigt efter at jeg bestilte service.
Meget venlig og serviceminded medarbejder.
Så alt i alt en god oplevelse

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Vi fik installeret varmegenvinding i kælderplan.
Jeg havde en glimrende købeoplevelse. Højt informationsniveau. Venlige medarbejdere, og hurtig opfølgning, da vi havde et mindre problem.
Jeg fik anbefalet virksomheden, og havde derfor høje forventninger. De blev indfriet til fulde. Derfor topkarakter.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Virkelig fint stykke arbejde, de har lavet med træfiberisolering! Kommunikationen har forinden også været helt i top. Isolering, vindstopplader og hævet gangbro blev udført af to meget flinke og kompetente medarbejdere på få timer. Helt klart en anbefaling herfra :-)

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Hele oplevelsen, fra første kontakt til udført arbejde, har været god. Hotpapers medarbejdere var utrolig flinke og super professionelle og effektive.
Det samme gælder for ejeren, der hurtigt kom med et overslag på prisen og sørgede for hurtigt ekspedition.
Jeg er yderst tilfreds og kan på det varmeste anbefale Hotpaper.
Hurtig, ærlig og skarp eksekvering på hele forløbet. Helt fra første kontakt til udførelse. To ny Zephyr (BSK) ventilation og udskiftning af gammel badventilation til ny Zephyr. Tog knapt en dag og arbejdet fint udført.
Vi har netop haft besøg af to medarbejdere fra Hotpaper til at hjælpe med at installere varmegenvindingsenheder. Sikke en fornøjelse!! Virkeligt højt service- og informationsniveau, løsningsfokuserede og bare behagelige at få hjælp af. Vi er glade for, at vi valgte Hotpaper og giver de varmeste anbefalinger.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Alle var flinke og professionelle, og det hele kørte som smurt.
Vi fik lavet ventilation og sokkelstop, og der blev forklaret tydeligt om planen, det hele blev lavet hurtigt, og alt fungerer perfekt. En stor anbefaling.
God pris og fleksibilitet.
Hurtig planlægning og veludført opgave.
Utrolig hurtig og effektiv hjælp. God orientering og opfølgning af flere omgange. Claus vidste hvad han talte om, meget venlig og hjælpsom. Følte mig tryg i en svær situation med skimmelsvamp i mit hjem.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Super professionelt arbejde i.f.m opsætning af Duka ventilation. Samtidig var Carsten og Martin særdeles venlige og imødekommende og blev instrueret af Carsten.
Nu venter jeg spændt på virkningen.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Vi har brugt Hotpaper til installation af ventilationsanlæg i vores villa. Højt serviceniveau lige fra tilbudsgivning til installations-processen. Vi fik tilbud fra flere andre forud for Hotpaper - men både prisniveau, svartider og service var helt i top her sammenlignet med de andre vi havde haft dialog med.
De har også været meget behjælpelige ved efterfølgende spørgsmål til driften og håndteringen af anlægget.
Vi har været særdeles tilfredse, og kan varmt anbefale firmaet til ventilationsopgaver som denne.
Mvh
Anders og Stine.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
En meget professionel tilgang til både tilbud og udførelse af arbejdet. De er effektive og dygtige

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Hurtigt, til tiden og til en acceptabel pris.
Fin afslutning og lukning af huller i murene

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Super flinke og effektive medarbejdere. De fik brugt et ønsket, eksisterende hul i muren, trods besværet. Det eneste der ikke giver 5 stjerner, er at den ene enhed hænger skævt indvendigt.
OPDATERING: De kom hurtigt og rettede fejlen.

Resposta da Hotpaper - Isolering & Ventilation
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.