HPReptiles.dk Opiniões 75

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Umådelig god oplevelse. Købte et terrarie og fik en ordrebekræftelse med det samme. Dog gik der lige et par dage uden information om fragt, men jeg blev ringet op og blev fortalt at de ville levere m... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte 100 græshopper str S og modtog ca 40 græshopper på knap 4 cm, som var ved at få vinger. Det kunne mine sultne gekko-unger selvfølgelig ikke spise. Jeg er faktisk ret utilfreds, og da jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstrem sødt og venligt personale. Der svare altid ærligt i forhold til deres erfaring om det individuelle dyr. Særligt er det rotter jeg bestiller og prøvet at få mere end jeg regnede med samt billig... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Langsom levering og manglende ordrebekræftelse. Fik den først efter at have kontaktet firmaet da jeg heldigvis have taget screenshot af mit ordrenummer. Jeg manglende i den grad også et tracking numm... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Fint

Bestilte igår nogle daggamle kyllinger på frost. Og idag var de her allerede så super hurtig levering. Er godt tilfreds og handler gerne her igen:)

3 de novembro de 2016

Varebestilling

Jeg bestilte vare på deres hjemmeside, der stod tingene var på lager, så det ville kunne leveres på 1-2 dag. Der gik 3 uger før jeg modtog mine varer.

25 de julho de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen konto: så kan man ikke handle!!

Ville have købt en lygte hos dem.
Og først da leveringssted og informationer er angivet, får jeg besked på at jeg ikke kan købe varen, uden at have oprettet en konto hos dem.

Jeg har ikke reptiler og ville bare have købt en enkelt vare hos dem.
Men ser ud til jeg må finde varen et andet sted.

29 de abril de 2016

Go service

Jeg ringede til dem, da jeg var i tvivl om hvor vidt hvilket produkt jeg skulle anvende. Efter en kort snak over telefonen, havde horst ledt mig på rette vej og har nu bestilt tingene, som jeg får imorgn. Go service og betjening, og vil klart anbefale dem til andre.

1 de março de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

God service når uheld sker..

Her er min historie:
Mandag aften bestilte jeg min pakke, bestående af forholdsvis mange ting. Onsdag morgen har jeg allerede modtaget den! Dog manglede der en ting, da den var i restordre, og desværre er der en enkelt plastik hule, som har fået et hul.. Om det er sket ved levering, tror jeg ikke. Jeg ringede til firmaet lige efter og fik at vide at jeg bare skulle skrive en mail, og så ville de sende en ny hule, og at den ting jeg manglede havde de lige fået ind af døren. Så jeg skrev til dem. Sørme om jeg ikke fik en pakke torsdag, dagen efter! En ny hule - uden fejl! - og den ting jeg manglede! Yes! super hurtig og god service, selvom der var et lille uheld!

11 de fevereiro de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

for dårligt

Jeg lagde en orde den d. 7/5 hvorefter jeg modtog en ordrebekræftelse. Torsdag d.12/5 har jeg efterfølgende ikke hørt mere, hvor jeg skriver en mail til kundeservice. Jeg får hurtigt svar, om at mine varer er afsendt og modtager dem også hurtigt dagen efter. Jeg mangler to ting fra min bestilling til en værdi af ca 180,- Jeg skriver igen til kundeservice lørdag den d. 16/5, da det jo kunne være bestillingen blev sendt i to pakker og ikke var ankommet. Jeg har stadig ikke hørt noget og ikke modtaget de sidste varer. Handler der aldrig igen og vil ikke anbefale stedet til nogen!

20 de maio de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

God firma og god kommunikation

Jeg har lige modtaget mine frosne mus og rotter. De blev leveret i en flamingokasse med et køleelement ilagt. Jeg bestilte for 2 uger siden og da der var mangel på rotter ville der lige gå en ekstra uge. Da jeg skulle på ferie ventede Horst med at sende pakken til i går, så jeg kunne modtage dem.
Meget fleksibelt firma.

29 de agosto de 2012
Classificada 4 em 5 estrelas

Fint fodr

God service og priser. Køber altid frostmus, rotter og kyllinger til slangerne :)
Bare lidt ærgerligt at de kun sender en gang om ugen :(

Har en enkelt gang oplevet at dyrene var delvist optøet efter leveringen, men jeg ved ikke om jeg kan klandre hjemmesiden for det, eller om det var en fragtmand der havde en varm bil.

6 de agosto de 2012
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais