Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

5-stjerner herfra. Det hele startede dog lidt dårligt ud med en lagerfejl på en af deres varer. Men med god kommunikation fra teamet fandt vi sammen en god løsning. Topklasse service og gode produkter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Imponerende god service. Jeg havde ved en fejl bestilt jeans i to forskellige størrelser, og blev hurtigt ringet op for at sikre, at det var korrekt. Det var det ikke – og tak for det. Herefter kom... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt smukke vandglas, da forsendelsen ramte ind i påsken fik jeg en mail om at der ville være forsinkelse på min pakke, synes det var rart lige at få en update på hvorfor det ikke lige gik så hur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte sko på hjemmesiden, som er overskuelig og hvor det er nemt at få et overblik og øvrige varer. Ordren blev bekræftet straks efter bestilling, og blev leveret som aftalt. Super service- TAK

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Hr. Ravn modebutik startede 1. marts 2021 under de hårde omstændigheder med Corona. Vores vision og drøm er at drive en autentisk, personlig og inspirerende tøjbutik. Med fokus på den enkelte kunde, hvor nærvær og ærlig service, skal bibringe kunden en hyggelig og anderledes oplevelse. Vores kærlighed og passion for vores butik skal brænde igennem overfor kunden. Vi er altid klar med kompetent vejledning og med masser af inspiration - om det gælder festtøj eller den casual stil for at opdatere garderoben. Sagt med andre ord, vi elsker at sætte tingene sammen på kryds og tværs. Vi har et spændende mix af danske og internationale brands. Vi har håndplukket hver og en vare, så sortimentet passer til vores butik. Vi står altid klar til at vise de nye varer, der lige er kommet ind ad døren. Samtidig kan du få en kop kaffe, en kold fadøl eller et glas vin og lade dig inspirere af butikkens flotte rammer. Kig forbi - om det er i butikken eller online, så møder du os i øjenhøjde.

Informações de contacto

1 estrela

Clarks sko - super service

18 de março de 2026

Hej Sten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at det hele lykkedes som det skulle. Vi er super glade for, at oplevelsen hos os giver anledning til en anbefaling.

Imponerende god service.

Imponerende god service.
Herefter kom pakken hurtigt frem, og bukserne passer perfekt. En virkelig positiv oplevelse.

27 de março de 2026

Hej Svend,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk udvalg til virkelig gode…

Fantastisk udvalg til virkelig gode priser. Kan klart anbefales!

31 de março de 2026

Hej Troels,

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og hurtig ekspedition og…

Nemt og hurtig ekspedition og modtagelse af den bestilte vare.
Fornem service.

27 de março de 2026

Hej Tom,

Super fantastisk god service

Super fantastisk god service! Lynhurtig ekspedition og så fint indpakket ved afhentning!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 de março de 2026

Hej Maria,

Hej Kenneth,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint at kunne hente lokalt

Fint at kunne hente lokalt, selv om varen var bestilt over nettet

Hej Jens,

Hurtig levering og alt helt perfekt

Hurtig levering og alt helt perfekt

Hej Henriette,

God oplevelse

Jamen, det gik bare som forventet, ingen problemer, det var bare nemt.

26 de março de 2026

Hej Michael,

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse at handle hos jer

God oplevelse at handle hos jer, og hurtig levering.

19 de março de 2026

Hej Henriette,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik de bestilte varer hurtigt

Jeg fik de bestilte varer hurtigt, og de var pænt pakket ind. Det er ikke sidste gang, jeg kigger forbi deres hjemmeside.

15 de março de 2026

Hej Anni,

Fantastisk service.

22 de março de 2026

Hej Lise,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kommunikation omkring mit…

Fantastisk kommunikation omkring mit køb.

19 de março de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Hr. Ravn er ikke bare en tøjbutik – det er en oplevelse

Jeg har sjældent oplevet en butik, hvor både den fysiske oplevelse og webshoppen spiller så godt sammen som hos Hr. Ravn.

Butikken i Ikast emmer af personlighed og nærvær fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Det er tydeligt, at Jesper og Andreas er drivkraften bag – og endnu vigtigere: at de virkelig brænder for det, de laver. Man bliver mødt i øjenhøjde, med ærlig rådgivning og en oprigtig interesse i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, ikke bare noget de vil sælge. Den slags service er efterhånden sjælden – men her er den standarden.

Deres koncept er gennemført. Udvalget er nøje håndplukket, og man mærker tydeligt, at kvalitet og stil er prioriteret. Samtidig formår de at skabe en afslappet og hyggelig stemning, hvor man faktisk har lyst til at blive hængende – ikke bare handle og smutte igen.

Webshoppen er lige så imponerende. Den er overskuelig, inspirerende og nem at bruge, og man får den samme følelse af kvalitet og gennemtænkthed som i butikken. Det er tydeligt, at de har formået at overføre deres personlige tilgang til en online oplevelse, hvilket ellers er svært.

Det, der virkelig skiller Hr. Ravn ud, er dog Jesper og Andreas selv. Deres imødekommenhed, hjælpsomhed og passion for både kunder.

Kort sagt: Hr. Ravn er ikke bare en tøjbutik – det er en oplevelse. Et sted hvor service, kvalitet og personlighed går op i en højere enhed.

Kæmpe anbefaling herfra.

23 de março de 2026

Resposta da Hr. Ravn

Du er simpelthen bare guld værd. Tusind tak Peter!

Fin oplevelse :)

Fin oplevelse

13 de março de 2026

Hej Martin,

Bedste herretøjsforretning i Ikast

En dejlig butik med virkelig god og behagelig betjening😊 Super udvalg og en webshop som også har alt hvad man kunne ønske sig😀

18 de março de 2026

Hej Steffen,

Uhørt højt service niveau

Aldrig har jeg oplevet en sådan kundeservice. Jeg købte en vinterfrakke, som desværre viste sig at være for lille. Men Jesper Ravn var ihærdig og sendte mig først en frakke, som jeg skulle prøve, men den var for stor. 3. Jesper syntes jeg lige skulle prøve igen i den rigtige størrelse, så jeg fik en 3 frakke - og den er perfekt. 1.000 tak for god service - jeg kan kun anbefale at handle hos Hr. Ravn. (og så har han også rigtig gode priser på varerne).

9 de março de 2026

Lynhurtig🙂

26 de fevereiro de 2026

Hej Kent,

Classificada 5 em 5 estrelas

Handlede online og oplevelsen var helt…

Handlede online og oplevelsen var helt i top. En skjorte jeg havde bestilt var ikke på lager. Hr. Ravn rakte ud på mail for at forklare dette og var derudover behjælpelig med at finde en anden til mig. Super tilfreds med mit køb.

21 de fevereiro de 2026

Andreas | Hrravn.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais