Dejligt b-2-b oplevelse
Dejligt b-2-b oplevelse hvor jeg brugte Humanic Group til et kunde event til team building delen.
Humanic Group er blandt Danmarks førende B2B eventbureauer og tilbyder en bred række af ydelser til virksomheder og medarbejdere. Humanic Group har over 20 års erfaring indenfor: Teambuilding og team aktviteter - Firmafest, julefrokost og sommerfest - Teamudvikling og medarbejder workshops - Firmasundhed og sundhedsevents - Kick off arrangementer og konferencer. Humanic Group leverer full service events til alt fra 5000+ gæster såvel som skræddersyede team aktiviteter og medarbejderdage for den enkelte lille afdeling. Humanic Group leverer hele Danmark og Sydsverige.
Dinamarca
Jeg har siden 2007 brugt Humanic til diverse arrangementer - cirka et om året. Events for forgæsyer i alle aldre og meget forskellige typer gæster. Events fra 80 til 500 personer. Til bare underholdning i løbet af en dag eller som "total entreprise" for et helt event med underholdning, musik, mad og venue. Og de leverer bare altid. Så jeg som arrangør på dagen for eventet bare kan læne mig tilbage og nyde det, for Humanic har bare 100% styr på alt. Og derfor har jeg nu i 20 år brug Humanic og vender retur igen og igen hver gang, jeg har et arrangement, der skal afholdes.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.