Humdakin.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Nysgerrighed på rengøringsprodukter og dufte til hjemme. Virkelig nogle milde rene dufte, men jeg synes ikke duftene holder - eks roomspray, ikke billig, dufter kun lige når du sprøjter den ud i rumme... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service! Elsker deres produkter og desværre var en spray flaske til rengøringssæt gået i stykker efter 1/2 års brug. Jeg skrev til humdakin med billeddokumentation og med det samme sørgede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem at bestille, hurtig levering, fede produkter. Dog var min Sandstone Organizer desværre gået i stykker under transport, men jeg sendte en mail med foto, og under 12 timer senere havde jeg en sød... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Truly excellent customer service. My package arrived slightly damaged from transit. I reported it to Customer Service just asking for a replacement bottle top that was broken. They replied really qu... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Dansk design, luksus og livsstilsprodukter med effektive og milde ingredienser.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

53 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter - drøje i brug

Lækre produkter - bl.a. købte jeg skyllemiddel- dejlig duft og drøj i brug. Meget lækkert køkkengrej.

30 de setembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Hej Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse af Humdakin. Jeg er glad for at vores skyllemiddel bringer glæde til din vaskedag. Kh Ida :)

Skønne produkter …

Har modtaget de skønneste produkter - og har allerede taget opvask, håndsæbe og håndlotion i brug. Duften spreder sig og det kan da kun blive en dejlig weekend nu!

1 de outubro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Kære Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er så glad for at produkterne spreder den dejlige duft af et rent hjem hos dig. Kh Ida, Humdakin

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle købe en Terazzo bakke fra…

Jeg skulle købe en Terazzo bakke fra Humdakin til gave. Jeg havde været i to forskellige butikker i to forskellige byer for at købe gaven. Butikkerne havde ikke lige præcis den bakke jeg skulle købe. Derfor bestilte jeg på Humdakin.dk selvom jeg var i tidsnød. Pakken kom enda før tid og jeg var reddet. Super service.

7 de setembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Hej Hanne! Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor dejligt, at bakken nåede frem til dig hurtigt <3

Lækre produkter mm

Lækre produkter mm.
Rigtig god og venlig service.
Hurtig levering.
Kan bestemt anbefale at shoppe hos Humdakin.

7 de setembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Uovertruffen kundeservice

Uovertruffen kundeservice. Super hurtig levering. Lækre produkter. Meget tilfreds.

10 de agosto de 2022

Dejligt at du er tilfreds, Mille. Det betyder meget! Kh Ida

Bare nemt

Bare nemt, alt var på lager og det blev leveret på 2 dage.

7 de agosto de 2022

Dejligt, at du havde en god oplevelse. Tusind tak for de fine ord. Kh Ida

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais