Hun og Hund - jagttøj til kvinder Opiniões 8

1. Loja de equipamento para caça
  2. Treinador de cães
  3. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre

Escrito pela empresa

Hun og Hund - jagt og outdoor for kvinder er helt speciel, da der i butikken kun er jagt og outdoor tøj til kvinder - som det også fremgår af butikkens navn. Formålet med denne butik og webshop er, at have så bredt et sortiment som overhovedet muligt til den aktive kvinde - om hun går til hundetræning, vandrer, tager på camping, går tur med sin(e) hund(e), fisker, går på jagt, tager på sommerferie i telt eller noget helt andet - udendørs. Sortimentet skal være bredt, så så mange som muligt - uanset alder og størrelse kan finde noget outdoor tøj, der sidder pænt, er rart at have på og til en fornuftig pris. Samtidig vil der også være mærker og tøj, der vil tangere til fashion. Der er sko, strømper og støvler i massevis, lækre bukser, bluser, skjorter og t-shirts, skorts, shorts og zip-off - så kig endelig forbi enten butikken og/eller webshoppen. Hun og Hund - jagt og outdoor for kvinder ejes og drives af Kristina Begtrup, der er ivrig hundefører, hundetræner "in-the-making" og hun går gerne selv på jagt. Både i Danmark og i udlandet. Hun holder gerne arrangementer af mange forskellige slags - lige fra foredrag, til modeshows, whiskey-smagning og meget, meget mere. Giv endelig lyd, hvis du ønsker et arrangement. Kristina kommer også gerne ud til dit arrangement - og det er uanset om det er til hundeklubbens 25 års jubilæum, til nosework konkurrencen, på skydebanen eller hvor du har lyst til at Hun og Hund kigger forbi. Og.... det vil være Hun og Hund, for Kristina har altid hendes to FT Springer Spaniels med, når hun kommer rundt.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være at købe noget her !!!!!

For 40 dage siden bestilte jeg en uldtrøje på deres webshop. Jeg har forgæves forsøgt at stoppe dem i at hæve min betaling og annullere ordren. Det har været fuldstændigt umuligt, at komme i kontakt med ejeren!!!! Pludselig får jeg en besked at varen er afsendt, efter 40 dage. Er den nu også det ??? eller skriver de afsendt og hæver mine penge. Jeg får utroligt nok kontakt til Kristina, som fortæller at butikken er lukket og webshoppen er ved at sælge ud af varer.
Jeg siger at jeg IKKE ønsker trøjen , og lader den gå retur. Jeg spørger hende om hun vil skrive mig en mail, at jeg får mine penge retur, det vil hun ikke. Jeg spørger om hun vil sige, at jeg får mine penge retur, det vil hun heller ikke.

26 de novembro de 2025

Ingen svar

Købte et par dyre gummistøvler sidste sommer 995 kr. Nu et år efter er indersålerne gået i stykker. Jeg skrev derfor til butikken 23.9. men hørte intet. Skrev igen efter en uges tid (6 dage) og hun fik frist indtil 2.10 om morgenen. Jeg har stadigvæk ikke hørt noget. Jeg kan desværre konstatere, at jeg ikke er den eneste der oplever det. Så nu går sagen videre.

23 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne man give 0 stjerner fik hun…

Kunne man give 0 stjerner fik hun det...! Jeg har tre stykker tøj til salg hos hende i pre owned afdelingen. Jeg har nu prøvet i 3 mdr (!!!) at få tøjet retur da jeg hellere vil sælge det selv. Der sker ikke noget som helst, ingen kontakt, ingen svar - intet. En enkelt lovningen på et tracking nummer i sommers. Og nu stilhed...
Jeg kan ikke anbefale denne hjemmeside overhovedet.
Der bliver lavet en politi anmeldelse i næste uge.

30 de agosto de 2025
logótipo da Hun og Hund - jagttøj til kvinder

Resposta da Hun og Hund - jagttøj til kvinder

Dine varer har været til salg i den fysiske butik, der lukkede 1.10.2024. Inden lukning fik alle, der havde tøj i kommission besked om at få afhentet deres tøj, da jeg i øjeblikket betaler for at have det opbevaret - og det er mere end 1 år siden den besked kom ud.
Der har jeg solgt 1 stk. tøj af det du har haft gratis i kommission i butikken, som du også har fået penge tilsendt for d. 20.4.2024 - og denne del har intet med webshoppen at gøre.
Du skulle sende mig en label til dækning af porto, da det ikke er mit tøj og ikke mit ansvar, at du får det retur, når du gratis har haft det i display i butikken.

Ingen kontakt til butikken

Lagde en ordre på deres side, og hørte intet.. ikke engang en ordrebekræftigelse, måtte rykke for ordren på både Messenger og SMS, da opkald ikke bliver besvaret.
Hun lover det afsendes dagen efter, hvilket det ikke gør.. først dagen efter igen, også endda med DAO, trods jeg har betalt for levering med GLS.. (jeg ønsker ikke DAO leveringer, grundet tidligere dårlig erfaring med dem)
Jeg er glad for jeg bare har lagt en lille ordre, og jeg kommer ihvertfald ikke til at handle der fremover.
Ærgeligt for butikken, da jeg handler en del Pinewood tøj hvert år.
Spændt på om jeg overhovedet får min ordre, med de anmeldelser herinde….

30 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lagde ordre og har ikke fået varerne

Hun og Hund lavede et stort opslag om 50% rabat på deres FB side. Lagde en ordre på over 1.500 kr. og fik en ordrebekræftelse.

I dag, 14 dage efter, er ordren endnu ikke ekspederet og der er total radiotavshed fra Kristina, der ejer shoppen.

Kan se på FB er der er mange der har samme problem. Der blev lagt et "undskyld" opslag op, hvor mange spurgte ind til ordrestatus. Dette er nu slettet og der bliver ikke svaret på henvendelser.

Jeg kan ikke anbefale at handle hos Hun og Hund. Det er første gang at jeg har haft så dårlig en købsoplevelse med en webshop i Danmark.

Fuld forståelse for at der kan være mange hindringer for at kunne behandle ordrer, men man må som minimum kunne informere de kunder der lægger ordrer.

17 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Find et andet sted at købe

For nogle uger siden blev der reklameret med 50% på hele shoppen, så som mange andre bestilte jeg lidt grej. Siden har jeg INTET hørt. Jeg har skrevet mails, ringet (maaaaaaaaange gange), skrevet sms, men forgæves.

Hun skrev et opslag på sin Facebook for nogle dage siden om, at hun havde fået rigtig mange ordre, og mange svarede at de - som jeg - bare intet hørte. Opslaget er nu slettet, og det lader til at ejer bare er gået under jorden.

Så mit bedste råd - køb et andet sted, hvis du rent faktisk gerne vil have dine ting😳

17 de fevereiro de 2025

Får ingen penge retur

Shoppen har modtaget min returlevering for en måned siden men jeg har stadig ikke fået penge retur, synes jeg bare skriver forgæves til dem. Så her kommer jeg desværre ikke til at handle igen og vil
Ikke anbefale butik.
Jeg har ellers fuld forståelse at der kan ske fejl, men en måned i mine øjne er for lang tid og i svarer ikke på mine henvendelser

24 de setembro de 2024
logótipo da Hun og Hund - jagttøj til kvinder

Resposta da Hun og Hund - jagttøj til kvinder

Hej Karina
Jeg er ked af, at du har den oplevelse og at du skriver, at der er gået en måned, når dette ikke er sandt.
Der er gået 14 dage, dine penge ér refunderet, selvom handelsbetingelserne siger, at det returnerede skal være i samme stand, som ved afsendelse.
De hoodies, som du returnerede var hulter til bulter og der var hundehår på, så vi skulle lige vende internt, om du var berettiget til at få det fulde beløb refunderet - vi valgte at refundere til trods, da vi ikke ønskede at gøre en større sag ud af det - og har måttet sætte de modtagne hoodier til salg i vores genbrugsafdeling, da de ikke længere kan sælges som nye.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais