Jeśli byłeś już na jakichś grupach sygnałowych to wiesz, że nie zawsze są najlepsze a to dziwny rozstaw SL do TP. Nie masz czasu na wejście albo gościu od kogo masz mówi Ci, że to przez brokera nie mo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Patologia może i zarabiają na rynku ale sygnały to porażka. Grając ich strategią opisaną na telegramie po jednym SL to trzeba złapać z 5 TP aby wyjść na 0 kupiłem sygnały na trzy miesiące i już po... Ver mais
Korzystam z grup sygnałowych Huracan Trading już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Sygnały są czytelne, logicznie rozpisane i wysyłane na czas, co bardzo ułatwia podejmowanie decyzji na... Ver mais
Co do jakości usług powinna tu być jeszcze jedna złota gwiazdka dla tego teamu.Jesli myślicie poważnie o tradingu,oraz zarabianiu na nim to lepszego miejsca nie znajdziecie.Prawdziwa kopalnia wiedzy d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Unlock the world of trading with Huracan Trading – your ultimate destination for mastering the markets. We specialize in comprehensive trading education, providing top-tier forex and crypto signals, and an exclusive premium Discord community for dedicated individuals aspiring to thrive in trading. Whether you're starting your journey or looking to refine your strategies, Huracan Trading empowers you with the tools, knowledge, and support to succeed in the dynamic world of trading. Join the ranks of serious traders who are elevating their trading game with us
Informações de contacto
UL. MORSKA 230 / III, 81-006 , GDYNIA, Polónia
- hello@huracantrading.com
- huracantrading.com
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Z czystym sumieniem mogę polecić…
Z czystym sumieniem mogę polecić Huracan Trading! Kompleksową edukacja z super profesjonalną ekipą i naprawdę super drużynowej atmosferze! Ciągły kontakt z edukatorami i wspólne rozkminy na discordzie. Analiza waszych błędów na bieżąco. Bez lania wody albo naciągania na różnego rodzaju scamy. Plus to grupy sygnałowe które serio robią wyniki"i nie kosztuja duzo w porownaniu do generowanych zyskow". Najlepsze miejsce do którego trafiłem do tej pory. Wszystko od podstaw no i jeszcze raz ATMOSFERA.
Trading bez ściemy
Pomocna, merytoryczna ekipa, bez ściemniania i zbędnego marketingu - mówią jak jest. Jeśli trzymasz się zasad, wygrywasz. Polecajka!
Aleksandra A.
Huracan Trading to rzetelny wybór dla początkujących i średniozaawansowanych — oferuje przejrzyste, praktyczne materiały edukacyjne, konkretne sygnały oraz aktywne wsparcie społeczności. Polecam, jeśli szukasz jasnych wskazówek i praktycznego podejścia do nauki tradingu.
Miła rodzinna atmosfera i ogromna dawka…
Miła rodzinna atmosfera i ogromna dawka wiedzy! Polecam każdemu kto chce na prawdę nauczyć się tradingu bez ściemy
Polecam 100%
Huracan Trading to najlepszy wybór dla…
Huracan Trading to najlepszy wybór dla każdego, kto chce skutecznie nauczyć się tradingu od podstaw po poziom zaawansowany. Profesjonalne sygnały, praktyczna wiedza i pełne wsparcie ekspertów bez zbędnego polecania innym, żeby budować jakieś śmieszne rangi i zamiast zarabiać z forexa to szukać i nakręcać ludzi, na jakieś drogie pakiety. Świetna atmosfera, konkretne odpowiedzi i atrakcyjna cena. Polecam w 100% tylko Huracan Trading !
Huracan Trading to najlepsza opcja aby…
Huracan Trading to najlepsza opcja aby uczyć się treadingu i w tym samym czasie zarabiać dzięki profesjonalnym sygnałom. Wszystko podane jak na tacy. Jestem całemu zespołowi wdzięczna za ich pracę. W końcu zaczynam zarabiać. Polecam.
SCAM 100%
Produkt jest całkowicie niezgodny z opisem. Wyniki, które realnie uzyskuje, są zupełnie inne niż te publikowane w arkuszu wyników na stronie internetowej oraz w mediach społecznościowych, mimo że dotyczą tego samego okresu czasu.
Pomimo wielu prób kontaktu z supportem, odpowiedzi były niepomocne, sprowadzały się do zapewnień, że nie ma żadnych problemów i że wszystko jest wykonywane poprawnie. Wielokrotnie pytałem, czy błędy mogą wynikać z mojej strony – za każdym razem zaprzeczano.
Takie działania wprowadzają w błąd i świadczą o tym, że prawda jest celowo zatajona. Produkt jest fatalnej jakości i fałszywie przedstawiany w materiałach promocyjnych.
Polecam jeżeli ktoś chce pomnożyć swoje…
Polecam jeżeli ktoś chce pomnożyć swoje finanse
Najlepsza szkoła do nauki tradingu
Najlepsza szkoła do nauki tradingu. Uczestniczyłem na tegorocznym szkoleniu stacjonarnym- same konkrety. Pokazany krok po kroku co robić i jak prowadzić analizy i jak szukać potwierdzeń. Jedyne miejsce, w którym pokazują jak być skutecznym. Sprawdza się!
Total Scam
They ask you to invest money to get a payment out with 7 days, you pay 20% upfront and receive your money, this never happens, they say there are no extra fees but believe me they are fees for everything, you pay they make excuses, the latest one is they've been hacked and cant pay you. Stay away you will be scammed, all thier reviews on the page of people getting money are fake. Total scammers.
najlepsza
huracan trading jest poprostu najlepszy polecam kazdemu, bardzo łatwa obsluga i mega wygodny.
opinia
Usługa pomogła mi w rozwijaniu swoich umiejętności w tradingu, polecam.
Realna pomoc i skuteczne sygnały – polecam z czystym sumieniem
Korzystam z Huracan Trading od około miesiąca – mam wykupioną Akademię Tradingu, pakiet sygnałów GOLD oraz dostęp do Discorda. Już po tak krótkim czasie widzę realne efekty – w tym tygodniu jestem 5% na plusie, co wcześniej wydawało się nieosiągalne.
Sygnały są w dużej mierze skuteczne, a cała społeczność i materiały edukacyjne pomagają zrozumieć, co się właściwie dzieje na rynku – nawet jeśli wcześniej nie miało się dużej wiedzy. Ja miałem przydzielonego opiekuna, Łukasza, z którym jest bardzo dobry kontakt, a na codziennych analizach można spokojnie dopytać Mateusza i Dawida – odpowiadają konkretnie i z zaangażowaniem.
Zdecydowanie polecam zarówno osobom początkującym, jak i tym, którzy już mają jakieś doświadczenie, ale szukają lepszego systemu i wsparcia. Dla mnie Huracan Trading to był strzał w dziesiątkę.
Jestem z nimi ponad 2.5 roku
Jestem z nimi ponad 2.5 roku,
świetna ekipa
świetna edukacja !
Pełne wsparcie
Polecam Huracan Trading
Polecam Huracan Trading, szkolenia są ciekawe chłopaki bardzo pomocni zawsze służą pomocą, widać że znają się na rzeczy a co najważniejsze szkolenie działa bo przynosi efekty, polecam również grupy sygnałowe
100% przyzwoitości
Świetna firma, która w przystępny i konkretny sposób uczy, jak mądrze inwestować! Wiedza przekazywana jest w sposób zrozumiały, uporządkowany i poparty realnymi przykładami z rynku. Materiały edukacyjne są wysokiej jakości, a prowadzący to praktycy z dużym doświadczeniem, którzy potrafią wyjaśnić nawet trudniejsze zagadnienia w prosty sposób.
Polecam Huracan Trading
Polecam Huracan Trading. Profesjonalne podejście, rzetelne informacje i przejrzyste warunki współpracy. Od początku wszystko było jasno wytłumaczone, a kontakt z firmą bezproblemowy. Dzięki nim lepiej zrozumiałem rynki finansowe i nauczyłem się podejmować bardziej świadome decyzje. Jeśli ktoś szuka solidnej firmy w tej branży, warto się zainteresować.
Fajna firma
Fajna firma dzięki wielu pomocnym narzedziom inwestowanie jest proste i przejrzyste.

Resposta da Huracan Trading
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.