Geen ster waard/waardeloos: Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc... Ver mais
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Holanda
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Geen ster waard/waardeloos:
Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc gekocht hadden.Al 3 keren incompleet geleverd, werklui die door bedrijf Biggelaar gestuurd worden, zien en missen onderdelen.
Wij worden erg BEU EN PISSIG hierdoor, nog steeds geen douchecabine.Ik heb middels via mail doorgegeven om als alles eraf halen en mijn GELD terug storten met alle kosten die wij gemaakt hebben, vrije dagen die wij genomen hebben.
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo Liegenaars en huysinc. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigt materiaal en adviseren slecht. Zijn niet op de hoogte van bouwkundige mogelijkheden en willen alleen hun eigen troep verkopen met zoveel mogelijk marge. Wij voelen ons bedrogen en als je eenmaal getekend hebt, nou dan kun je fluiten naar je centen.

Resposta da Huysinc
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we inmiddels de badkamer en sanitair uitgezocht. We zijn erg goed geholpen door Ruben die echt alle tijd voor ons nam en goed met ons meedacht. We gingen zelfs ruim na sluitingstijd het pand uit!

Resposta da Huysinc
Ik heb mijn keuken en badkamer hier besteld. Voordat ik klant was, leek alles mogelijk en werd ik zelfs gastvrij ontvangen met eten. Maar zodra de bestelling geplaatst was, veranderde dat volledig. Ineens kon ik geen afspraak meer maken op donderdagavond of op zaterdag, omdat ik “toch al gekocht had”.
Daarnaast moest ik 2,5 jaar geleden al mijn badkamer uitkiezen, terwijl mijn woning pas over een jaar wordt opgeleverd. Nu blijkt dat er niets meer aangepast kan worden. Het voelt alsof er totaal niet meer met je wordt meegedacht zodra je eenmaal klant bent.

Resposta da Huysinc
Zeer goed geholpen door Jannick, dacht mee met onze wensen! Zeer vriendelijk en helder in het advies. Voor het monteren van de keuken zijn William en Jeroen geweest, wat een vakmanschap hebben zij geleverd, het eindresultaat mag er wezen, 1 woord, schitterend! Egon en Annelies uit Sint Anthonis.

Resposta da Huysinc
Goede begeleiding en meedenkend goede adviseur die goede kennis heeft van het vak en je goed begeleid met je aankoop top bedrijf

Resposta da Huysinc
Laat ik beginnen met wat er goed ging.
Zoals men in de meeste reviews kan lezen, is de service in de showroom prima. Dat was in ons geval ook zo.
Bij de levering en de montage van de keuken ontstonden de problemen.
De keuken, januari 2025 gekocht, is op 20 maart gemonteerd. De kookplaat met afzuiging is niet geleverd, hetgeen niet met ons als klant is gecommuniceerd. Geen enkel excuus, wel slechte ervaring met telefonische melding van problemen.
Nu zitten we met een nood kookplaatje zonder afzuiging! Er komen binnenkort gasten, wij kunnen niet koken in een nieuwbouwappartement zonder afzuiging.
De middenstijl van een keukenkast is beschadigd met als gevolg dat een nieuwe binnenkast besteld moet worden. Hoe lang dit gaat duren? Geen idee. Daar geeft Huysinc geen antwoord op. Het plaatmateriaal voor de achterwand van de koffiecorner stond niet in de order (volgens de monteurs want zelf heb ik het niet gezien) en is dus niet gemonteerd, terwijl het wel in mijn bevestiging staat en er ook voor betaald is. De muur bij de keuken is beschadigd. Toen ik erop wees zeiden de monteurs: ‘ooh, dat hebben wij vanmorgen al gezien’. Ze hebben er echter niets van gezegd en wij weten absoluut zeker dat de beschadiging door de monteurs is veroorzaakt. Verder ontbreken afdekkapjes in de lades en er is niet met ons overlegd of we de keuken afgekit willen hebben. Tijdens de montage verscheen, onaangekondigd, een teamleider met worstenbroodjes (voor de monteurs). Wat de toegevoegde waarde hiervan is, is ons niet duidelijk.
Hij heeft een tijd staan kletsen en staan roken met de monteurs. Wij vinden het niet prettig dat er zomaar iemand binnenkomt. Men mag zich realiseren dat men in het huis van een ander is!
Kortom; slechte ervaring en slechte telefonische behandeling.

Resposta da Huysinc
Heb je mooie wensen voor jouw droombadkamer of keuken? Gooi ze dan maar in de prullenbak als je naar huysinc gaat. Ze zijn er niet om die te verwezenlijken. Ze weten dat ze als projectleverancier sterk staan en doen er alles aan om jou als klant maximaal uit te melken.

Resposta da Huysinc
Mooie ruime showroom. Alleen heb ik op dezelfde dag moeten tekenen voor 2 badkamers, want er was volgens de medewerker van Huysinc ivm de deadline van het nieuwbouwproject geen vervolgafspraak mogelijk voor grote wijzigingen. Dit valt me erg tegen, want zij konden niet eerder afspreken.
Ik had graag privé willen nagaan of er budget was voor nog meer meerwerk voor de 2e badkamer. Dat blijkt nu zo te zijn. Ik heb begrepen dat ik alleen deze week nog kleine veranderingen kan doorgeven. Erg spijtig. Ik had graag meer extra's willen toepassen in de 2e badkamer.
Daarnaast had op mijn gemak alles willen laten bezinken. Ik heb nu een dik pak documenten ter plekke ondertekend waarbij ik nog niet eens de tijd had om alles rustig na te lopen en te kijken of alles klopt.
—-
UPDATE:
Op de extra vervolgafspraak heb ik rustig de tijd gehad om alternatieve en extra materialen te bekijken en ben nu naar tevredenheid geholpen. Van 2 naar 4 sterren!

Resposta da Huysinc
Tot nu toe een zeer positieve ervaring bij de aanschaf van onze keuken. De showroom is overzichtelijk en inspirerend, de service professioneel en de producten maken een kwalitatief sterke indruk. Adviseur Steven nam ruim de tijd, dacht goed mee en gaf deskundig advies. De keuken moet nog geleverd en geplaatst worden, maar op basis van het voortraject kijken we daar met vertrouwen naar uit. Zeker een aanrader.

Resposta da Huysinc
Een hele dag in de showroom was zo voorbij, geweldig geholpen bij de aankoop van onze badkamer,Bo dacht met ons mee,hield goed rekening met ons budget, nam alle tijd en gaf zijn advies waar nodig was. Met één woord Geweldig!

Resposta da Huysinc
Twee weken geleden is de keuken geplaatst in ons nieuwbouw appartement. Bij de oplevering hebben we natuurlijk gekeken of de keuken in orde was, maar er niet aan gedacht om ook het plafond te inspecteren. Deze week pas zagen we dat er een stukje uit het plafond gestoten is. Precies voor de koelkastdeur. Er zijn sinds het plaatsen van de keuken geen werklieden meer in ons huis geweest, dus het is overduidelijk dat de schade is ontstaan tijdens het plaatsen van de keuken. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar dan verwacht ik wel dat het opgelost wordt. Vandaag een mail gestuurd naar Huysinc. Ik kreeg het volgende antwoord:
Uw keuken is ruim 2 weken geleden opgeleverd. Wij kunnen helaas dus ook geen nieuwe reclamaties met beschadigingen in behandeling nemen.
We hebben de keuken, 2 wc ruimtes en de badkamer hier gekocht, voor een totaal bedrag van meer dan €60k. We hadden dan ook wel wat meer coulance verwacht. Zeer teleurstellend!
Na het plaatsen van bovenstaande review werd ik gebeld door de relatiemanager en is de zaak afgehandeld zoals het hoort. Er waren ook nog wat andere punten en ook die zijn netjes opgelost door de servicemonteurs. Over hen niets dan lof 👌. Blijkbaar had de medewerker die op mijn eerste melding had gereageerd zijn cursus klantgerichtheid nog niet afgerond 🙄.

Resposta da Huysinc
Mijn man en ik hebben één van de eindwoningen gekocht in het project Wijd & Zijd in Leerdam. Hier zijn we super blij mee want het betreft een zeer duurzame woning, waardoor het voor ons extra aantrekkelijk was de woning aan te kopen. Zoals van Wanrooij/Whoon aangaf: dit project is het paradepaardje en willen het als referentie gebruiken voor andere projecten in te toekomst, wat aangeeft dat zij ook trots zijn op het project. Terecht!
Op 14 oktober stond onze eerste afspraak bij Huysinc gepland, voor het ontwerpen van onze badkamer, toiletten en keuken. Hier hadden we erg veel zin in, want nu kon eindelijk het leuke werk beginnen!
Bij binnenkomst kregen we een niet al te warm welkom, wat we super jammer vonden, want een: ‘’gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!’’ had hier wel op zijn plek geweest. Na even te hebben gewacht in de wachtruimte werden we opgehaald door Jeroen, de badkameradviseur. Gezien onze eerdere negatieve ervaring bij LIV/Klokgroep, vanwege onze huidige nieuwbouwwoning, waren we direct eerlijk tegen de adviseur. Dit keer gaan we het anders doen: op een zo duurzame en mooie manier de badkamer, toiletten en keuken ontwerpen en inrichten. Maar eigenlijk kregen we al gelijk te horen dat het duurzame aspect, zoals wij het voor ogen hadden, niet mogelijk was.
De opties die de adviseur ons heeft aangeboden waren als volgt:
Optie 1: de standaard badkamer afnemen en na oplevering alles er weer uit bikken/slopen/weggooien want de badkamer kan en mag NIET casco worden opgeleverd door de aannemer (de minst duurzame optie als je het ons vraagt);
Optie 2: alleen de tegels van Huysinc op laten nemen in de offerte (die overigens een flink stuk duurder zijn dan via andere partijen) en alle standaard items afnemen; want deze moeten verplicht werkend worden opgeleverd bij de sleuteloverdracht. Wat zou betekenen dat als we elders bijvoorbeeld een badmeubel zouden willen bestellen, er gaten in onze nieuwe en extra betaalde tegels zouden zitten, die er eigenlijk niet in hadden hoeven zitten.
De adviseur gaf aan dat dit helaas de regels zijn en er verder niks aan gedaan kan worden. Hierdoor zijn we teleurgesteld de lunch in gegaan en hebben er uiteindelijk voor gekozen de afspraak van de keuken te annuleren. Dit omdat we geen vertrouwen meer hadden in het traject. Tijdens het annuleren van de afspraak bij de receptie werden we er nadrukkelijk op gewezen dat we de waardecheque van 1500 euro zouden ''weggooien'' en dat dat erg zonde was. We hebben aangegeven dat we elders een keuken gingen bestellen, waar hij hoogstwaarschijnlijk ook een stuk goedkoper zou zijn (update: de keuken is inmiddels elders gekocht en inderdaad een stuk goedkoper).
Wij staan NIET achter deze beslissingen/regels en vinden het dan ook erg teleurstellend dat er notabene in dit project, er geen rekening is gehouden met het duurzame aspect van de badkamer/toiletten/keuken. We verwachten dat onze buren hier hetzelfde over denken en willen dit eventueel collectief aan jullie overdragen. Via het platform volgjewoning.nl kunnen wij dit gemakkelijk organiseren, gezien de buren hier hun contactgegevens achter hebben gelaten.
We hopen en gaan ervan uit dat jullie dit onderwerp meenemen in jullie vergaderingen en er een oplossing/tegemoetkoming wordt gevonden.

Resposta da Huysinc
Bij huysinc terecht gekomen via onze aannemer voor het sanitair en tegels in ons nieuwbouwappartement. Uitstekend geholpen door Renee die ons heel gestructureerd langs alle mogelijkheden voor ons budget meenam en goed meedacht

Resposta da Huysinc
Uitstekend geholpen bij Huysinc! Een combinatie tussen het uitzoeken van een keuken en het uitzoeken van 2 badkamers en toilet. Christian Tholen en nieuwe collega Sander hebben ons op een professionele en vriendelijke manier geadviseerd. Christian dacht mee over de verschillende opties al moesten we daar verschillende verdiepingen voor langs en hij dacht goed mee met mogelijke oplossingen. Hij liet ons verschillende voorbeelden in de showroom en op de computer zien, waardoor we een duidelijk beeld kregen van het eindresultaat. We zijn zeer blij met het eindresultaat. Christian, hartelijk bedankt.

Resposta da Huysinc
Gisteren hebben wij een nieuwe badkamer gekocht en zijn wij super geholpen door Renée Langen. Ze luistert goed naar je wensen en ideeën en denkt ook goed mee. Ze is oprecht en geen “gladde” verkoper. Het is alleen jammer dat je gebonden bent om een complete badkamer af te nemen bij onze nieuwbouw woning, vooral omdat mijn man bij een tegelgroothandel werkt. Maar wij zijn zeker tevreden met onze aankoop.
Bedankt Renée voor de samenwerking, ga zo door! 😉
Zo wie zo is iedereen bij Huysinc erg aardig en attent en zeer behulpzaam. Het is groot en overzichtelijk, maar toch voelt het als of je bij iemand thuis komt, gemoedelijk en gezellig. 👍🏻
Groetjes, Piet en Anja van den Heuvel

Resposta da Huysinc
Wederom uitstekend geholpen bij Huysinc! Dit keer bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer en sanitair. Onze keukenadviseur, Christian Tholen, heeft ons op een professionele en vriendelijke manier geadviseerd. Hij nam de tijd om onze wensen te begrijpen en gaf ons deskundig advies over de verschillende opties. Christian dacht goed met ons mee, stelde praktische oplossingen voor en liet ons verschillende voorbeelden zien, waardoor we een duidelijk beeld kregen van het eindresultaat. We waarderen zijn betrokkenheid en expertise enorm. We kunnen Huysinc en Christian zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

Resposta da Huysinc
Huysinc was betrokken bij ons nieuwbouwproject. Er werd ons via de aannemer een flinke korting beloofd als we via Huysinc een keuken af zouden nemen – iets wat op papier aantrekkelijk leek. In werkelijkheid bleek deze ‘korting’ vooral bedoeld om klanten het gevoel te geven dat ze een goede deal sluiten.
We kregen een offerte voor een Siematic-keuken van €34.000, zogenaamd na aftrek van de korting. Onder tijdsdruk ben je misschien geneigd om hiermee akkoord te gaan. Maar wij besloten tóch verder te kijken, en hebben exact dezelfde keuken (zelf met duurdere apparatuur) bij een concurrent gekregen voor €25.000 – een verschil van ruim 35% meer bij Huysinc.
Toen we dit aankaartten, was de reactie dat “bepaalde marges gehaald moeten worden” en dat de concurrent mogelijk betere inkoopcondities had. Begrijpelijk vanuit hun kant, maar als klant voelde het alsof we ons toch een beetje genaaid. We zijn natuurlijk tot niks verplicht, maar we baalden dat we beiden vrij hadden genomen voor dit gesprek, zonder dat er ooit écht sprake is geweest van een concurrerend aanbod.
En wij zijn niet de enigen. Binnen ons project hebben meerdere mensen vergelijkbare ervaringen, niet alleen met keukens maar ook met (de dure) meerprijzen voor aanpassingen aan de standaard badkamer.
De medewerkers zelf zijn vriendelijk en professioneel – daar ligt het niet aan. Maar laat je niet leiden door tijdsdruk, ‘kortingen’ of mooie praatjes. Neem de tijd, vergelijk goed en vraag altijd een tweede (of derde) offerte op. Het loont. Ik heb ook niet de indruk dat de mensen die een positieve review achter hebben gelaten, vergelijkend warenonderzoek hebben gedaan. Ze zijn vooral te spreken over de deskundigheid van de medewerkers - en dat klopt uiteraard ook.
EDIT: onderstaande reactie van Huysinc is louter voor de bühne. Ze hebben geen contact opgenomen en schrijven dit soort standaard reacties onder iedere kritische review.

Resposta da Huysinc
Na melding van een klacht mbt een spiegelkast is dit probleem nu netjes opgelost door Huysinc. Jammer dat het zolang heeft moeten duren maar we zijn erg blij met de inzet en de uiteindelijke oplossing.

Resposta da Huysinc
Huysinc was aangesloten als preferred supplier bijons nieuwbouwproject. We voelden ons van begin af aan ontzorgd, geïnformeerd en betrokken bij het proces. Stephan heeft een mooie keuken voor ons ontworpen.
Het enige jammere is dat er desondanks geen korting toegekend kon worden

Resposta da Huysinc
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.