Leia as opiniões dos outros
Forløbet i Hypnosehuset Danmark har været helt fantastisk. Fagligheden er høj og det er meget kompetente lærere der underviser …….aldrig har jeg følt mig så set og mødt i et læringsforløb 🙏🙏 ALLE... Ver mais
A empresa respondeu
Efter at have prøvet diverse psykologer, terapeuter, læger, så faldt vi over hypnose. Har som barn set hypnoseshows hvor der blev lavet sjov med deltagerne, så var faktisk lidt forbeholden. Men jeg... Ver mais
A empresa respondeu
De menneskelige værdier, som Hypnosehuset er bygget på, er bund solide - og ejere og gæsteundervisere "Walks the Talk". Fagligt er kvaliteten helt i top, og alle gør det både enkelt og naturligt -... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Uddannelser · Kurser · Terapi
Informações de contacto
Hældagervej 171, 7120, Vejle, Dinamarca
- mail@hypnosehusetdanmark.dk
- hypnosehusetdanmark.dk
Super dygtigt! 🙏🏼
Hej kim. Tak for nogle super hypnose timer hos dig! Du skal have en anmeldelse med på vejen, du har fået mig til at indse hvordan man ser tingene meget lettere og lige til i daglig dagen. Hvordan man tackler de forskellige ting i livet der kan være svære, hvordan man arbejder med dem og løser dem på bedste mulige måde.
Du er super kompetent og dygtigt, tak fordi du har fået mig skubbet i den rigtige retning! 👍🏼 kæmpe anbefaling herfra. 😊
Meget professionelt og yderst bevægende uddannelse
Jeg er ved at afslutte uddannelsen som certificeret hypnotisør og hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark. Jeg har ikke andet end min allervarmeste anbefaling og begejstring at udtrykke.
Måden, uddannelsen er blevet gennemført på, har været top professionel, godt tilrettelagt og med to yderst kompetente og engagerede undervisere: Louise Bohnstedt Weihrauch og Lena David Fogtmann.
Jeg kom med en stor vidensbagage inden for det pædagogiske og psykologiske felt, men må erkende, at denne uddannelse hos Hypnosehuset Danmark virkelig har åbnet op for en radikalt anderledes måde at forstå og gå til problemer på, end hvad jeg nogensinde har mødt før, eller hvad jeg havde forestillet mig før uddannelsens start.
Jeg har fået et nyt videns- og forståelsesperspektiv at anskue igennem og dermed også hypnoterapeutiske teknikker til at hjælpe og skabe forandring for de mennesker, jeg arbejder med.
Mine allervarmeste anbefalinger
Sebastian Damkjær-Ohlsen, Cand.pæd.pæd.psyk
Selvstændig pædagogisk-psykologisk konsulent hos Be-coming & hypnoterapeut hos Tryghypnos

Resposta da Hypnosehusetdanmark
På min rejse til at blive…
På min rejse til at blive “Hypnoterapeut” ved “Hypnosehuset danmark” er jeg blevet mødt af super kompetente undervisere, der også har været med til at skabe et trygt rum til alle os studerende, og det var medvirkende til at vi trygt kunne åbne op i vores øve hypnose sessioner. Rammerne var sat med kærlig tydelighed og jeg føler mig godt klædt på til mit nye virke som hypnoterapeut.

Resposta da Hypnosehusetdanmark
Uddannelse med stor faglighed og endnu større hjerte ♥️
Uddannelsen som hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark er uden tvivl en af de mest berigende, professionelle og kærlige læringsrejser, jeg nogensinde har oplevet. Fra første dag mærker man den enorme faglighed, som underviserne besidder – en kombination af dyb teoretisk viden, praktisk erfaring og en sjælden evne til at formidle stoffet på en måde, der både er letforståelig og dybt transformerende.
Det, der virkelig gør Hypnosehuset Danmark unik, er den varme og kærlige tilgang, som gennemsyrer hele uddannelsen. Man mærker tydeligt, at underviserne ikke bare underviser – de brænder for faget og for at løfte hver enkelt deltager. De formår at skabe et trygt, nærværende og støttende læringsrum, hvor man som kursist føler sig set, hørt og rummet i alle processer. Der er en helt særlig forståelse og indsigt i menneskers udviklingsrejser, og man bliver mødt med både professionalisme og hjertevarme.
Fagligheden er på absolut topniveau. Man lærer ikke bare teknikker – man lærer at forstå, hvorfor de virker, hvordan sindet fungerer, og hvordan man på et dybt menneskeligt plan kan hjælpe andre til varig forandring. Undervisningen er en perfekt balance mellem teori og praksis, og man går derfra med en stærk faglig selvtillid og en oplevelse af virkelig at kunne gøre en forskel som hypnoterapeut.
Det er en uddannelse, der ikke blot udvikler dig fagligt, men også som menneske. Hypnosehuset Danmark formår at kombinere evidensbaseret viden med en oprigtig, kærlig og empatisk tilgang – og det gør hele forskellen.
Jeg kan kun give min allervarmeste anbefaling. Hvis du ønsker en uddannelse, hvor høj faglighed, dyb indsigt, ægte forståelse og stor kærlighed går hånd i hånd, så er Hypnosehuset Danmark det helt rette sted. Det er en oplevelse, der beriger både hjertet, hovedet og håndværket. 🌟💛

Resposta da Hypnosehusetdanmark
Fantastisk forløb hos Kim hos…
Fantastisk forløb hos Kim hos Hypnosehuset Danmark. Jeg har opnået tydelige resultater og følte mig hele tiden tryg og godt guidet. Meget professionel tilgang og en positiv oplevelse hele vejen. Kan klart anbefales.
Et virkelig professionelt kursus
Et virkelig professionelt kursus, der adskiller sig fra mange andre. Hypnosehusets bygger på velkendte psykologiske principper og giver et solidt fundament for terapeutisk arbejde. Det er ikke kun hypnose, som i sig selv er ret enkelt, men en gennemprøvet terapeutisk metode, som – kombineret med hypnose – skaber vedvarende, positive forandringer hos klienterne. En seriøs og effektiv uddannelse, som giver både dyb forståelse og praktiske resultater. Helt klart pengene værd.

Grundig, kompetent, empatiskt
I uddannelsen kommer man virkelig i dybden og er efter uddannelse helt klar til at udøve hypnoterapi, på et fagligt velfunderet grundlag. Som studerende ved Hypnosehuset Danmark, får du en grundig uddannelse, du får et teoretisk grundlag, på et evidensbaseret fundament, masser af træning, god sparing. Underviserne er super dygtige, empatiske og de brænder for at støtte dig i din udvikling som terapeut.

Grundig og dokumenteret
Jeg er slet ikke i tvivl om, at uddannelsen som hypnoterapeut hos hypnosehusetdanmark skal have 5 store stjerner.
Det er et 100% gennemarbejdet forløb, hvor man bliver undervist af 2 meget kompetente og fagligt dygtige undervisere. Jeg glæder mig allerede til at fortsætte med overbygnings delen næste år.

Resposta da Hypnosehusetdanmark
Jeg er meget glad og taknemmelig over…
Jeg er meget glad og taknemmelig over at jeg valgte at tage min uddannelse hos hypnosehuset Danmark og Louise Bohnstedt. Louise er en yderste kompetent underviser og formår også at løfte hver enkel kursist. Jeg kan på det varmeste anbefalede at tage hypnoterapi uddannelsen hos Louise og Hypnosehuset Danmark.

Kan absolut kun anbefales
Kan absolut kun anbefales. Louise og Lena er helt ud over det sædvanlige. Professionelle, dygtige, skarpe og gode til at videregive deres viden på en måde så den kravler under huden. Er kommer derfra i en klart bedre udgave af mig selv, takket være dem. Man modtager guldkorn som kan bruges i hverdagen både for at hjælpe andre men i den grad også sig selv. TAK

Resposta da Hypnosehusetdanmark
Seriøs skole med fantastisk engagerede undervisere.
Fantastisk uddannelse på en top professionel skole, et gennemarbejdet uddannelses forløb samt dygtige engagerede undervisere.
Jeg har selv udviklet mig og føler mig seriøs godt rustet til at hjælpe andre, nu med de bedste forudsætninger med i" arbejdsmappen".
Seriøsitet for noget så sårbart som det mennskelige sind og fejl kodninger i hjernen.
Jeg har taget min hypnoseuddannelse hos…
Jeg har taget min hypnoseuddannelse hos Hypnosehuset Danmark – og det har været en virkelig god oplevelse. Undervisningen blev varetaget af to dygtige og engagerede undervisere, som virkelig ved, hvad de taler om.
De formidler med både varme, faglighed og erfaring, og jeg har følt mig tryg og godt støttet hele vejen igennem forløbet. Der har været plads til at være nysgerrig, stille spørgsmål og udvikle sig – både fagligt og personligt.
Jeg står nu med en solid værktøjskasse og en stor taknemmelighed for det, jeg har lært. Jeg kan kun anbefale Hypnosehuset Danmark til andre, der overvejer at tage en hypnoseuddannelse.

Resposta da Hypnosehusetdanmark
Et meget givende og udviklende forløb
Jeg er i øjeblikket i et meget givende og udviklende forløb hos Hypnosehuset Danmark, og jeg vil gerne dele min oplevelse som en klar anbefaling til andre.
Allerede efter første session var jeg dybt imponeret over min terapeut. Hun er både yderst kompetent og nærværende, og hendes evne til at opdage selv de mindste detaljer og møde mig med stor forståelse skabte med det samme en følelse af tryghed og tillid – noget, der har været afgørende for min udvikling.
I løbet af de sidste par måneder har jeg rykket mig enormt meget – især på områder, jeg egentlig havde opgivet at kunne ændre, eller som jeg tidligere havde undervurderet betydningen af, selvom de fyldte meget i min hverdag.
Forløbet har både været yderst professionelt, men også enormt menneskeligt. Jeg er meget taknemmelig og imponeret over, hvor stor en forskel det har gjort. Derfor vil jeg gerne give min varmeste anbefaling til alle.

Stor anbefaling 😊
Jeg har været meget glad for at gå ved hypnosehuset Danmark. Allerede efter første session mærkede jeg en effekt på egen krop. Jeg kan varmt anbefale stedet til andre 😊

Et lille mirakel
Men jeg har den dybeste respekt for Lene, der hjalp vores søn ud af depression, negativitet og lavt selvværd som har præget de sidste par år. 3 behandlinger og en fuldstændig forandret ung mand.
Jeg kan kun give min største anbefalinger til Lene. Vi er dybt taknemlig for hvad du har gjort for Frederik.

Certificeret Hypnoterapeut
Certificeret Hypnoterapeut
Jeg vil med den største glæde give min allerbedste anbefaling til Hypnosehuset Danmark, for en professionel faglig og kompetent uddannelse. Lærer teamet er erfarne og dygtige terapeuter, der samtidig er fantastiske til at undervise og hvor passionen, empatien og rummeligheden giver et meget trygt læringsmiljø.
Jeg blev så begejstret at jeg da måtte fortsætte på overbygningen for at suge endnu mere til mig.
Louise og hendes skønne team stimulerer nysgerrigheden.. Tak for jer

Min største anbefaling til Hypnosehuset
Min største anbefaling til Hypnosehuset Vejle!
Jeg startede i et forløb hos Lise i slut november måned, hvor jeg stod i mit livs krise - jeg havde netop sygemeldt mig fra mit job, og min spiseforstyrrelse havde overtaget mit liv. Jeg havde forinden været gennem en masse lægeundersøgelser og havde også været gennem et psykologforløb, men uden resultat, hvad angik mine tanker om mad/kalorier og overdreven motion.
Efter 5 behandlinger hos Lise, har jeg nu fundet troen på, at jeg kan komme min spiseforstyrrelse til livs. Jeg har fået ryddet op i en masse tanker og følelser, og jeg har, vigtigst af alt, tilgivet mig selv, og jeg forstår nu, hvorfor jeg endte så lagt ude med en spiseforstyrrelse i en alder af 29 år.
Jeg vil give min varmeste anbefaling til Hypnosehuset Vejle og især Lise, som har været en kæmpe hjælp for mig! Jeg kan nu holde hviledage fra fitnesscenter uden dårlig samvittighed samt spise uden overdrevet fokus på, hvad maden indeholder af kalorier! Jeg nyder nu livet, og jeg har taget kontrollen tilbage - og jeg kan nu nyde at være social med familie og venner, hvor jeg er nærværende og nyder den mad, som jeg har lyst til!

Fantastisk læringsforløb.
ALLE burde give sig selv den gave, at tage uddannelsen til Avanceret Master Hypnose terapeut, da alt andet vil være ærgerligt. 2 del gå så meget dybere og er så udviklende og lærerigt både fagligt og personligt.
Sender min varmeste tak til jer alle 🙏🙏

Dybt professionel og inspirende
Jeg har haft det privilegium at uddanne mig hos Hypnosehuset Danmark med både deres grunduddannelse samt overbygningen.
Samlet ser jeg Hypnosehuset Danmark som både professionel og inspirerende, og særligt for mig har det været en game changer som har formået at skabe varige positive forandringer i mit liv. Jeg har kun ros til de dygtige faste undervisere samt den fleksibilitet med gæsteundervisere og den livsgnist som der i det hele taget emmer af.
Med en kombination af ekspertise, empati og effektive metoder gør det Hypnosehuset Danmark til et fremragende valg for dem, der søger uddannelse inden for hypnoseterapi eller ønsker personlig selvudvikling.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger med på vejen
Jakob

Certificeret hypnoseterapeut
Uddannelsen til hypnoseterapeut ved Hypnosehuset Danmark - er et professionelt forløb, hvor fagligheden er i top. Fantastiske undervisere, som formår at tager en med hele vejen igennem. Rigtig gode øvesessioner, hvor der er rum og plads til at få vejledning.
Mine varmeste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark

Resposta da Hypnosehusetdanmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.