HZ-HOSTING Opiniões 99

TrustScore: 5 em 5

4,8

Jag hade en väldigt bra upplevelse från början till slut. Allting fungerade smidigt och det märktes att företaget verkligen bryr sig om sina kunder. Servicen var snabb, professionell och bemötande... Ver mais

A empresa respondeu

Billigt, bra, snabb allt man vill ha. Om man undrar nåt svarar de snabbt och hjälper en. Lätt och billigt att uppgradera sin vps om man vill de!

A empresa respondeu

Bra och snabb support! Vpsen sätts upp på ungefär 30 min... Bra pris för vad man får ut just nu hostar jag en fivemserver 2 discord bottar på den och ibland min csgo server samtidigt utan problem!... Ver mais

A empresa respondeu

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos HZ-Hosting. Den dedikerade servern jag använder har varit väldigt stabil och presterar utmärkt men det som verkligen gör hela skillnaden är supporten. Suppo... Ver mais

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Rekommenderar till 100%

Riktigt bra vps hade 0 problem med den när jag hade en Rekommenderar starkt. Låga priser Desutom

5 de março de 2021

Resposta da HZ-HOSTING

Tack så mycket för ditt omdöme! Kul att det funkade bra för dig :)

Rekomenderas starkt

Rekomenderas starkt

Snabb och hjälpsam support!
Bra vpser!
Bra priser!

3 de março de 2021

Resposta da HZ-HOSTING

Tack så mycket för din recension! Kul att du gillar våra tjänster och support :)

bra vpser

Hej alla som är osäkra på detta företag dem har riktigt bra vpser för ett bra pris och jag resellar även åt dem mycket bra gjort hz

2 de fevereiro de 2021

Resposta da HZ-HOSTING

Tack så mycket för ditt omdöme! Kul att du gillar våran tjänst VPS :)

Rekomenderas om du har en tight budget

Bra och snabb support!
Vpsen sätts upp på ungefär 30 min...

Dock på senare tid så har det blivit mycket strul osv...

6 de janeiro de 2021

Resposta da HZ-HOSTING

Tack så mycket för ditt omdöme! Toppen att du gillar supporten och våran VPS tjänst :)

Hz-hosting är nog den bästa vps hosten…

Hz-hosting är nog den bästa vps hosten i sverige inom det priset, shysst ägare. Rekommenderar stort!

9 de novembro de 2020

Resposta da HZ-HOSTING

Tack så mycket för ditt omdöme! Tack så hemskt mycket för dom fina orden. Det som gör att vi kämpar och utvecklas :)

Riktigt bra service och riktigt bra…

Riktigt bra service och riktigt bra vpser. Jag skulle rekommendera HZ-Hosting för att det är mycket bra saker man får för pengarna

21 de setembro de 2020

Resposta da HZ-HOSTING

Tack så mycket för ditt omdöme! Tack för dom fina orden :)

Bra priser på vps men borde finnas…

Bra priser på vps men borde finnas budget

19 de junho de 2020

Resposta da HZ-HOSTING

Hej tack för din resension!

Kul att du tycker att vi har bra priser på våra tjänster. Tyvärr kan vi inte gå ännu billigare då vi redan har gjort så mycket vi har kunnat gällande priset så det ska passa alla kunder.

Men håll utkik för ibland släpper vi lite rabatt koder.

----
Philip