Kunststof kozijnen en nieuwe voordeur geplaatst door de 2 broers van I-Kozijn, vaklui. Keurig werk afgeleverd en alles super schoon achter gelaten. Offerte traject aanbetalingen, facturatie en ople... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De inmeting en de administratieve en logistieke begeleiding waren uitstekend. Apart wil ik het vakmanschap vermelden van het tweetal wat 2 jaar geleden de 1e fase en nu de laatste fase van het plaats... Ver mais
Ik heb de vier kozijnen op de eerste verdieping en de voordeur met kozijnen laten doen. I-Kozijn was erg prettig om mee te werken. De technicus kwam om alles netjes op de millimeter af te meten en hee... Ver mais
Ik ben super tevreden met I Kozijn. Mijn kozijnen zijn prachtig geworden en alles is professioneel en netjes uitgevoerd. Ze denken goed mee en komen afspraken na . Ik raad dit bedrijf zeker aan.... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de janelas de PVC
- Fornecedor de materiais de construção
- Fornecedor de portas
- Loja de janelas PVC
- Fornecedor de revestimentos
- Fornecedor de janelas
De kunststof kozijnen en glasleverancier van Nederland Bij i-Kozijn streven we ernaar om uw woning comfortabeler, duurzamer en esthetisch aantrekkelijker te maken met onze hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren en schuifpuien. Als dé specialist in Nederland combineren wij vakmanschap met innovatieve materialen en moderne productietechnieken om aan al uw wensen te voldoen. Ons team van ervaren verkoopadviseurs is niet alleen goed thuis in onze producten, maar ook in de montage ervan. Dit stelt ons in staat om u professioneel en volledig op maat te adviseren. Dankzij de nauwe samenwerking binnen ons team en onze focus op klanttevredenheid, leveren we keer op keer een eindresultaat dat voldoet aan de hoogste standaarden – zonder u op te zadelen met onnodig hoge kosten. Kwaliteit en duurzaamheid Bij i-Kozijn staat kwaliteit centraal. Wij werken met moderne pvc-materialen die bekend staan om hun lange levensduur, uitstekende bestendigheid tegen weersinvloeden en minimale onderhoudsbehoefte. Schilderen is verleden tijd, want onze producten behouden hun uitstraling jaar na jaar. Daarnaast zijn onze kozijnen niet alleen stevig en isolerend, maar ook ecologisch verantwoord. Milieubewustzijn is een integraal onderdeel van onze filosofie, van de productie tot aan recycling. Betaalbaar vakmanschap Doordat wij zowel de productie als montage onder eigen toezicht uitvoeren, bieden wij een perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Onze producten voldoen aan alle technische eisen van het Nederlandse bouwbesluit en worden geleverd tegen een scherpe prijs. Bij i-Kozijn doen we ons werk met liefde voor het vak en oog voor detail. Uw wensen staan bij ons centraal, en we streven er altijd naar om een product te leveren waar u tevreden mee bent. Uw wensen, onze zorg. Met vriendelijke groet, Het i-Kozijn Team
Informações de contacto
Nijverheidswegnoord 42, 3812PM, Amersfoort, Holanda
- 0332850793
- info@i-kozijn.nl
- i-kozijn.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Zeer tevreden. Zou iKozijn zo weer vragen 👍
Zeer tevreden. Goed advies, snelle en correcte offerte. Levering conform afspraak en de installatie vlekkeloos in één dag (nieuwe ramen incl. geïntegreerde plissé gordijnen en vliegengaas in onze dakkapel over de breedte van praktisch het hele huis). Verbazingwekkend hoe de twee vakkundige monteurs deze grote klus in een dag afronden. Niets dan lof. Zou de volgende keer weer iKozijn vragen.

Een aanrader!
Esther gaf goeie en duidelijke informatie. Ze heeft alles keurig geregeld en had alle geduld met onze vragen. Christopher en André hebben alles vakkundig en netjes gemonteerd. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en we raden I-Kozijn zeker aan.

Gewoon goed!
Vooraf had ik al de ervaringen gehoord en het geleverde werk gezien. Dus zonder aarzelen gekozen voor i-Kozijn.
En alles is verlopen zoals het moet zijn, van goede communicatie, duidelijke offerte, inmeten en de montage allemaal prima zoals het hoort te zijn. Zeker ook een dikke pluim voor de 2 monteurs. 👍Gewoon vakmensen! 💪

Absoluut geweldig
Absoluut geweldig! Wij hebben meerdere offertes opgevraagd en ikozijn warren de beste. André was perfect, wij hadden een complicatie bij de opbouw, hij heeft alles opgelost!! Ik zou iedereen aanraden!

Goede ervaring met i-kozijn
Ik heb bij zes verschillende bedrijven offertes opgevraagd, en i-Kozijn kwam als meest voordelige uit de bus. Op de afgesproken dag zijn de kozijnen geleverd, en de volgende dag kwamen de monteurs ze plaatsen. De montage is snel en vakkundig uitgevoerd, waardoor we minimale overlast hebben ervaren.
De monteurs waren erg vriendelijk en kwamen al hun afspraken na. Ik zal dit bedrijf zeker opnieuw benaderen voor de rest van het huis, maar eerst even doorsparen 😉.

Resposta da i-Kozijn
Zeer tevreden over I-Kozijn.
Op afgesproken datum 2 personen die achter bij ons de kunststof kozijnen hebben vervangen, deze mannen werkten snel en uitermate netjes en vriendelijk.
Top monteurs.
Wij zijn uitermate tevreden over de kozijnen en hulp met het uitzoeken ervan.
Ik raad I-Kozijnen bij iedereen aan.

Resposta da i-Kozijn
Hele achterkant woning super strakke nieuwe kozijnen.
I-kozijn heeft in feb 2025 de hele achterkant van mijn huis vervangen. Eerst werd er telkens de tijd genomen op kantoor als ik weer vragen had. Tijdens het plaatsen werd meegedacht en overlegd als er iets onverwachts op het pad kwam. Er werd keurig gewerkt. 2 Fijne werkmannen met veel ervaring hebben mooi werk geleverd. Ook dingen die eigenlijk niet bij de klus hoorden zijn wel gedaan. Super netjes!

Resposta da i-Kozijn
Dag van te voren de kozijnen geleverd,
Dag van te voren de kozijnen geleverd,, afspraken zijn goed na gekomen,, goed gemonteerd en tot 7 uur gebleven s'avonds om de boel helemaal af te werken,, dit omdat de afstand 2 uur rijden was
Later probleempje met de draai kiepraam maar ook daar zijn ze voor terug gekomen om het probleem op te lossen,,

Resposta da i-Kozijn
De mannen van i-Kozijn hebben een flink…
De mannen van i-Kozijn hebben een flink aantal kozijnen vervangen in ons appartement op drie hoog zonder lift. Ze werkten snel en secuur en waren vriendelijk. Ook het offerteproces en de communicatie voorafgaand aan de montage verliepen erg soepel. De prijs was gunstig vergeleken met andere aanbieders.

Resposta da i-Kozijn
Nieuwe kunststof kozijnen, met horren.
I-kozijn heeft bij mij nieuwe kunststof kozijnen geplaatst, met horren. Voor de plaatsing was er al iemand geweest om alles in te meten. De montage mannen werken hard en netjes. Mooie kitranden en geen beschadigingen.
Ik ben erg tevreden.

Very professional and reliable
We are renovating our house, and i-Kozing helped us with the plastic window frames. We received very professional and friendly service. They thought of everything and opened our eyes to new, affordable options. It took some time for the windows to arrive, but now we can really feel the difference!

Resposta da i-Kozijn
Goed advies en duidelijk wat wel en…
Goed advies en duidelijk wat wel en niet kan!
Netjes geplaatst en de rommel afgevoerd.

Keurig werk afgeleverd
De kozijnen zijn geheel volgens afspraak geleverd en ontzettend netjes geplaatst. Super afgewerkt zowel buiten als binnen.
Christoph en zijn broer zijn echt vakmensen. Wij zijn echt blij dat wij uit verschillende offertes I Kozijn de opdracht hebben gegeven.

Resposta da i-Kozijn
Duidelijke afspraken en fantastische montage
Duidelijke afspraken. De (Poolse) monteurs werken keurig netjes, zonder dat bestaande wanden etc. beschadigd raken. Ze gingen door totdat het daadwerkelijk helemaal af was. Wij zijn zeer tevreden!

Prettig en vakkundig bedrijf
Goed bereikbaar, bereidt mee te denken (de datum plaatsing kozijnen moest vervroegd worden vanwege verhuizing) Wisten steeds direct wie we waren aan de telefoon. Werkzaamheden werden vlot en vakkundig uitgevoerd door aardige mensen. het resultaat is prachtig.

Deskundige medewerkers
Deskundige medewerkers, vriendelijk en komen afspraken na.