i-Kozijn Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunststof kozijnen en nieuwe voordeur geplaatst door de 2 broers van I-Kozijn, vaklui. Keurig werk afgeleverd en alles super schoon achter gelaten. Offerte traject aanbetalingen, facturatie en ople... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De inmeting en de administratieve en logistieke begeleiding waren uitstekend. Apart wil ik het vakmanschap vermelden van het tweetal wat 2 jaar geleden de 1e fase en nu de laatste fase van het plaats... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de vier kozijnen op de eerste verdieping en de voordeur met kozijnen laten doen. I-Kozijn was erg prettig om mee te werken. De technicus kwam om alles netjes op de millimeter af te meten en hee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super tevreden met I Kozijn. Mijn kozijnen zijn prachtig geworden en alles is professioneel en netjes uitgevoerd. Ze denken goed mee en komen afspraken na . Ik raad dit bedrijf zeker aan.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de janelas de PVC
  2. Fornecedor de materiais de construção
  3. Fornecedor de portas
  4. Loja de janelas PVC
  5. Fornecedor de revestimentos
  6. Fornecedor de janelas

De kunststof kozijnen en glasleverancier van Nederland Bij i-Kozijn streven we ernaar om uw woning comfortabeler, duurzamer en esthetisch aantrekkelijker te maken met onze hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren en schuifpuien. Als dé specialist in Nederland combineren wij vakmanschap met innovatieve materialen en moderne productietechnieken om aan al uw wensen te voldoen. Ons team van ervaren verkoopadviseurs is niet alleen goed thuis in onze producten, maar ook in de montage ervan. Dit stelt ons in staat om u professioneel en volledig op maat te adviseren. Dankzij de nauwe samenwerking binnen ons team en onze focus op klanttevredenheid, leveren we keer op keer een eindresultaat dat voldoet aan de hoogste standaarden – zonder u op te zadelen met onnodig hoge kosten. Kwaliteit en duurzaamheid Bij i-Kozijn staat kwaliteit centraal. Wij werken met moderne pvc-materialen die bekend staan om hun lange levensduur, uitstekende bestendigheid tegen weersinvloeden en minimale onderhoudsbehoefte. Schilderen is verleden tijd, want onze producten behouden hun uitstraling jaar na jaar. Daarnaast zijn onze kozijnen niet alleen stevig en isolerend, maar ook ecologisch verantwoord. Milieubewustzijn is een integraal onderdeel van onze filosofie, van de productie tot aan recycling. Betaalbaar vakmanschap Doordat wij zowel de productie als montage onder eigen toezicht uitvoeren, bieden wij een perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Onze producten voldoen aan alle technische eisen van het Nederlandse bouwbesluit en worden geleverd tegen een scherpe prijs. Bij i-Kozijn doen we ons werk met liefde voor het vak en oog voor detail. Uw wensen staan bij ons centraal, en we streven er altijd naar om een product te leveren waar u tevreden mee bent. Uw wensen, onze zorg. Met vriendelijke groet, Het i-Kozijn Team

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

148 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer tevreden. Zou iKozijn zo weer vragen 👍

Zeer tevreden. Goed advies, snelle en correcte offerte. Levering conform afspraak en de installatie vlekkeloos in één dag (nieuwe ramen incl. geïntegreerde plissé gordijnen en vliegengaas in onze dakkapel over de breedte van praktisch het hele huis). Verbazingwekkend hoe de twee vakkundige monteurs deze grote klus in een dag afronden. Niets dan lof. Zou de volgende keer weer iKozijn vragen.

Beste dhr. Van Rossum,

Wat een prachtige review – dank u wel! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over het hele traject: van advies en offerte tot plaatsing. We zijn trots op ons montageteam en geven uw compliment graag aan hen door.

We wensen u veel plezier met de vernieuwde dakkapel en staan graag weer voor u klaar in de toekomst!

Een aanrader!

Esther gaf goeie en duidelijke informatie. Ze heeft alles keurig geregeld en had alle geduld met onze vragen. Christopher en André hebben alles vakkundig en netjes gemonteerd. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en we raden I-Kozijn zeker aan.

28 de abril de 2025

Beste Erik,

Hartelijk dank voor deze fijne review! Wat mooi om te horen dat Esther u zo goed heeft begeleid en dat Christopher en André de montage naar wens hebben uitgevoerd. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en waarderen uw aanbeveling enorm.

Veel plezier van de nieuwe kozijnen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Correcte communicatie

Correcte communicatie, net werk afgeleverd. Erg tevreden

Beste M. Poelman,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de communicatie als het geleverde werk. We waarderen uw feedback zeer.

Gewoon goed!

Vooraf had ik al de ervaringen gehoord en het geleverde werk gezien. Dus zonder aarzelen gekozen voor i-Kozijn.
En alles is verlopen zoals het moet zijn, van goede communicatie, duidelijke offerte, inmeten en de montage allemaal prima zoals het hoort te zijn. Zeker ook een dikke pluim voor de 2 monteurs. 👍Gewoon vakmensen! 💪

16 de maio de 2025
Opinião espontânea

Beste Evert,

Wat een mooie review – dank u wel! Fijn dat eerdere ervaringen u het vertrouwen hebben gegeven om voor i-Kozijn te kiezen, en nog mooier dat we dat vertrouwen volledig hebben kunnen waarmaken. We geven de complimenten graag door aan onze monteurs!

Veel plezier met het resultaat en graag tot een volgende keer.

Absoluut geweldig

Absoluut geweldig! Wij hebben meerdere offertes opgevraagd en ikozijn warren de beste. André was perfect, wij hadden een complicatie bij de opbouw, hij heeft alles opgelost!! Ik zou iedereen aanraden!

29 de maio de 2025
Opinião espontânea

Beste Elena,

Wat een geweldige review – hartelijk dank! Fijn om te horen dat onze offerte er positief uitsprong en dat André het werk zo goed en oplossingsgericht heeft uitgevoerd. We geven je compliment zeker aan hem door.

Bedankt voor je vertrouwen en warme aanbeveling!

Goede ervaring met i-kozijn

Ik heb bij zes verschillende bedrijven offertes opgevraagd, en i-Kozijn kwam als meest voordelige uit de bus. Op de afgesproken dag zijn de kozijnen geleverd, en de volgende dag kwamen de monteurs ze plaatsen. De montage is snel en vakkundig uitgevoerd, waardoor we minimale overlast hebben ervaren.
De monteurs waren erg vriendelijk en kwamen al hun afspraken na. Ik zal dit bedrijf zeker opnieuw benaderen voor de rest van het huis, maar eerst even doorsparen 😉.

Beste Ivanovic,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat onze prijs, planning en montage aan uw verwachtingen hebben voldaan. We zijn blij te horen dat alles soepel is verlopen en dat u zo tevreden bent over onze monteurs.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn – succes met doorsparen! 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over I-Kozijn.

Op afgesproken datum 2 personen die achter bij ons de kunststof kozijnen hebben vervangen, deze mannen werkten snel en uitermate netjes en vriendelijk.
Top monteurs.
Wij zijn uitermate tevreden over de kozijnen en hulp met het uitzoeken ervan.
Ik raad I-Kozijnen bij iedereen aan.

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat zowel de montage als het hele traject rondom het kiezen van de kozijnen naar wens is verlopen. We geven de complimenten graag door aan onze monteurs.

Bedankt voor uw vertrouwen én aanbeveling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele achterkant woning super strakke nieuwe kozijnen.

I-kozijn heeft in feb 2025 de hele achterkant van mijn huis vervangen. Eerst werd er telkens de tijd genomen op kantoor als ik weer vragen had. Tijdens het plaatsen werd meegedacht en overlegd als er iets onverwachts op het pad kwam. Er werd keurig gewerkt. 2 Fijne werkmannen met veel ervaring hebben mooi werk geleverd. Ook dingen die eigenlijk niet bij de klus hoorden zijn wel gedaan. Super netjes!

9 de abril de 2025

Beste Mieke,

Wat een mooie en persoonlijke review – dank u wel! We waarderen het enorm dat u zelfs een kaartje voor onze adviseur naar kantoor heeft gebracht. Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde, dat er werd meegedacht en dat onze monteurs zo netjes werk hebben geleverd – ook buiten de standaard werkzaamheden om.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen én de extra attentie. Veel plezier met het mooie resultaat aan de achterzijde van uw woning!

Classificada 4 em 5 estrelas

Een badkamertegel gescheurd.

Een badkamer tegel stuk.

Resposta da i-Kozijn

Bedankt voor uw mooie beoordeling en de 4 sterren! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wat betreft de opmerking over de badkamertegel: bij de oplevering is dit niet gemeld en ook op de foto's die toen zijn genomen is geen schade te zien. Natuurlijk kijken we graag mee als er toch iets over het hoofd is gezien. U mag ons altijd even bellen of mailen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dag van te voren de kozijnen geleverd,

Dag van te voren de kozijnen geleverd,, afspraken zijn goed na gekomen,, goed gemonteerd en tot 7 uur gebleven s'avonds om de boel helemaal af te werken,, dit omdat de afstand 2 uur rijden was
Later probleempje met de draai kiepraam maar ook daar zijn ze voor terug gekomen om het probleem op te lossen,,

Beste mevrouw Van Deelen,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het verloop van de werkzaamheden en dat alles naar wens is gemonteerd en afgewerkt — zelfs tot in de avonduren. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen, ook als dat betekent dat we een lange dag maken.

Erg fijn ook dat u onze service rondom het draai-kiepraam als positief heeft ervaren. We staan altijd klaar om terug te komen als er iets niet helemaal in orde is — dat hoort bij hoe wij werken.

Classificada 5 em 5 estrelas

De mannen van i-Kozijn hebben een flink…

De mannen van i-Kozijn hebben een flink aantal kozijnen vervangen in ons appartement op drie hoog zonder lift. Ze werkten snel en secuur en waren vriendelijk. Ook het offerteproces en de communicatie voorafgaand aan de montage verliepen erg soepel. De prijs was gunstig vergeleken met andere aanbieders.

Beste meneer Kwaadgras,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de montage als het voortraject. Het is inderdaad een flinke klus op driehoog zonder lift, dus we waarderen het extra dat u onze inzet en werkwijze zo positief benoemt.

Mooi ook dat u de prijs-kwaliteitverhouding als gunstig ervaart. Wij kiezen bewust voor kwalitatieve kozijnen en vakwerk tegen een eerlijke prijs — zoals we op onze website ook uitleggen: geen mega grote showroom of dure advertenties, maar gewoon doen wat we beloven.

We wensen u veel plezier met de nieuwe kozijnen!

Professionals!

Vaklui en ook nog plezierig

18 de fevereiro de 2025

Bedankt Nicole!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent – vakwerk leveren met een glimlach, daar doen we het voor!
Fijn dat je de samenwerking als professioneel én plezierig hebt ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nieuwe kunststof kozijnen, met horren.

I-kozijn heeft bij mij nieuwe kunststof kozijnen geplaatst, met horren. Voor de plaatsing was er al iemand geweest om alles in te meten. De montage mannen werken hard en netjes. Mooie kitranden en geen beschadigingen.
Ik ben erg tevreden.

Resposta da i-Kozijn

Bedankt voor uw mooie review, meneer Hovenier!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het eindresultaat en het verloop van de montage. We geven uw complimenten zeker door aan ons team. Veel plezier met uw nieuwe kozijnen en horren!

Very professional and reliable

We are renovating our house, and i-Kozing helped us with the plastic window frames. We received very professional and friendly service. They thought of everything and opened our eyes to new, affordable options. It took some time for the windows to arrive, but now we can really feel the difference!

24 de fevereiro de 2025

Dear Ms. Burgos,

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that you’re happy with our service and advice. It's great to know that we could assist you during your renovation and help you discover the best options. We truly appreciate your patience during the delivery process and are glad you’re now enjoying the difference.

Wishing you all the best with your beautifully renovated home!

Kind regards,

Beste meneer Willem,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles snel én netjes geregeld is. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en vlot te werk te gaan zonder in te leveren op kwaliteit.

Geniet van uw nieuwe kozijnen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies en duidelijk wat wel en…

Goed advies en duidelijk wat wel en niet kan!
Netjes geplaatst en de rommel afgevoerd.

Beste mevrouw Hofstede,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het advies, de duidelijke uitleg én het nette werk van ons team. We zorgen er graag voor dat alles naar wens verloopt en dat u nergens omkijken naar heeft, ook niet qua opruimen.

Veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Keurig werk afgeleverd

De kozijnen zijn geheel volgens afspraak geleverd en ontzettend netjes geplaatst. Super afgewerkt zowel buiten als binnen.
Christoph en zijn broer zijn echt vakmensen. Wij zijn echt blij dat wij uit verschillende offertes I Kozijn de opdracht hebben gegeven.

Beste mevrouw Tammer,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over zowel de levering als de nette afwerking van de kozijnen. We zullen uw compliment zeker doorgeven aan Christoph en Andre– zij zullen dit erg waarderen!

Wij zijn blij dat u voor i-Kozijn heeft gekozen en wensen u veel plezier met het eindresultaat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke afspraken en fantastische montage

Duidelijke afspraken. De (Poolse) monteurs werken keurig netjes, zonder dat bestaande wanden etc. beschadigd raken. Ze gingen door totdat het daadwerkelijk helemaal af was. Wij zijn zeer tevreden!

Beste dhr. Van Dijk,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke afspraken en de vakkundige montage door ons team. We geven uw compliment zeker door aan onze monteurs – zij werken inderdaad met veel zorg en precisie, en het is prettig dat dit opgemerkt wordt.

Geniet van uw nieuwe kozijnen en graag tot een volgende keer!

Prettig en vakkundig bedrijf

Goed bereikbaar, bereidt mee te denken (de datum plaatsing kozijnen moest vervroegd worden vanwege verhuizing) Wisten steeds direct wie we waren aan de telefoon. Werkzaamheden werden vlot en vakkundig uitgevoerd door aardige mensen. het resultaat is prachtig.

19 de dezembro de 2024

Resposta da i-Kozijn

Bedankt voor uw mooie review, dhr. Caniels! We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus fijn dat we de plaatsing voor u konden vervroegen. Ook leuk om te horen dat u onze persoonlijke benadering heeft gewaardeerd. We geven de complimenten door aan ons team en wensen u veel plezier met het prachtige eindresultaat!

Deskundige medewerkers

Deskundige medewerkers, vriendelijk en komen afspraken na.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da i-Kozijn

Bedankt voor uw positieve review, dhr. Mast! Mooi om te horen dat u onze medewerkers als deskundig en betrouwbaar ervaart. We blijven ons inzetten voor kwaliteit en service en waarderen uw feedback enorm!