i-Reserve Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Planeamento de reuniões
  2. Empresa de software

Hét online reserveringssysteem voor alle branches. Maak van je website bezoekers direct klanten met het i-Reserve online reserveringssysteem. i-Reserve is veelzijdig inzetbaar en neemt je werk uit handen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

15 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer behulpzaam bedrijf met een vinger…

Zeer behulpzaam bedrijf met een vinger aan de pols. Zetten een mooi product voor je klaar en staan altijd klaar als er iets mis gaat. Helpen je aan de hand mee om je reserverings platvorm goed vorm te geven en lopen alles met je door. Zoeken de juiste oplossingen

Het was even puzzelen hoe alles werkte, maar uiteindelijk met behulp van de supportdesk van I-reserve alles naar wens gekregen. Wilde ik iets dat in eerste instantie niet mogelijk leek, hebben ze het toch voor elkaar gekregen. Tot in de kleinste details.

29 de setembro de 2026

I-Reserve

I-Reserve

Het team van i-Reserve heeft ons zeer goed geholpen bij het aanpassen van ons reserveringssysteem voor de brouwerijtour bij Duvel en Liefmans. De opvolging is heel kort en nauwkeurig en de opgeleverde resultaten zijn niet alleen heel snel, maar ook zeer kwalitatief. Het team is vlot bereikbaar en denken mee om te verbeteren waar mogelijk.

28 de setembro de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor jouw mooie woorden, Ellen. Het is ons telkens weer een genoegen om jullie van dienst te zijn en om voortdurend te mogen werken aan zowel de voorkant (lay-out, styling, etc.) als de achterkant (opties, workflow etc.) van de reserveringspagina's voor de brouwerijtours. Tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een vraag via support en kreeg…

Ik had een vraag via support en kreeg meteen een duidelijk antwoord binnen 15 min op zaterdag!! Super service

26 de setembro de 2026

Resposta da i-Reserve

Beste Kim van Golftotaal. Bedankt voor jouw mooie 5-sterren review. Je had een heel duidelijke vraag gesteld over het exporteren van gegevens vanuit i-Reserve naar een CSV- of Excel-bestand. Naast een antwoord op zaterdag heb ik je ook wat tips gegeven en verwezen naar de documentatie over exporteren op onze support pagina, om je goed op weg te helpen. Graag gedaan en tot de volgende vraag! Groet en een fijn weekend gewenst, i-Reserve.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel en vakkundig alles geregeld

14 de setembro de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor deze mooie review. Mede dankzij het fijne contact en de duidelijke opdracht hebben wij met veel plezier het nieuwe product 'Oosterhoutse Proefdagen' nauwkeurig en razendsnel voor jullie aangemaakt en opengezet voor reserveringen. Fijne dag gewenst! Groet, Team i-Reserve

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke uitleg en instructie om zelf te kunnen doen

Duidelijke uitleg van hoe we de vraag gaan beantwoorden / het probleem oplossen. Vervolgens samen het probleem opgelost, zodat ik het in het vervolg zelf kan en dus ook nog iets geleerd heb in de online sessie

15 de setembro de 2026

Resposta da i-Reserve

Dankjewel Carina voor jouw 5 sterren review. We zijn blij te lezen dat je de online support sessie zo positief hebt ervaren. Zelf vonden we het ook een prettige en constructieve sessie. In de sessie hebben we samen een aantal checkups uitgevoerd op alle prijzenschema's die momenteel zijn ingesteld. Hierdoor kon jij met een gerust hart zelf verder met het instellen van de diverse kalenderperiodes (en de daaraan gekoppelde prijzen) voor het volgend seizoen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tevreden met de vernieuwde pagina

Wij hadden de wens om de i-Reserve website volledig aan te laten sluiten bij de stijl van onze nieuwe website. Dit is ontzettend goed opgepakt. Er werd actief meegedacht met onze wensen en we kregen vooraf een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien en hoeveel tijd de aanpassingen zouden kosten. Hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren en hadden we een duidelijke verwachting.

Al binnen vijf dagen stond de vernieuwde website live, volledig naar onze wensen! We zijn erg tevreden met het resultaat en kijken met veel plezier terug op de fijne samenwerking. Een aanrader!

7 de setembro de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor jullie enthousiaste 5 sterren review, daar zijn we erg blij mee!
We hebben de sessie om jullie wensen te inventariseren en de mogelijkheden samen te doorlopen als erg prettig en nuttig ervaren. Het was fijn dat jullie de benodigde informatie en materialen (foto's, fonts) zo snel konden aanleveren.
Kortom: een hele leuke redesign opdracht die we met veel plezier hebben uitgevoerd.

Na 5 jaar nog altijd zeer tevreden met I-reserve

Wij gebruiken i-reserve nu ruim 5 jaar tot volle tevredenheid. De enkele keer dat er iets niet werkte werd dit snel opgepakt en opgelost. Top service!
Na vijf jaar was het ook tijd voor een nieuwe look and feel van het systeem zodat dit beter aan zou sluiten bij onze website. We hebben Teqa de vrije hand gegeven om dit in te richten. Het resultaat is boven verwachting.

10 de agosto de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor deze fijne 4 sterren review. We waren blij dat je ons de vrije hand gaf en hebben met plezier de styling van de reserveerdialogen gelijk getrokken aan de look & feel van jouw website.

7 dagen per week service

Zelfs in het weekend worden service verzoeken uitgevoerd (ook niet storing gerelateerd). Erg fijn! Werken altijd snel en prettig.

8 de agosto de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor jouw 5-sterren review. De aanhoudende droogte is vervelend voor iedereen en we hebben jullie graag geholpen met het tijdelijk op in-actief zetten van een een aantal van jullie waterfietsen. Laten we hopen dat we snel weer alle waterfietsen kunnen activeren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service en een partner die écht met je meedenkt

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met i-Reserve. Voor Kunstkubus.nl hebben ze het complete reserveringssysteem gerealiseerd.
Wat i-Reserve onderscheidt, is de persoonlijke aanpak. Ze denken actief mee, zijn altijd goed bereikbaar en zetten echt een paar stappen extra om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt. De communicatie is helder, de lijntjes zijn kort en vragen worden snel en goed beantwoord.
Ook tijdens de implementatie en de verdere inrichting van het systeem werd er proactief meegedacht over de beste oplossingen voor onze specifieke situatie.
Wij kunnen i-Reserve van harte aanbevelen aan iedere organisatie die op zoek is naar een betrouwbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem, ondersteund door een team dat écht betrokken is bij het succes van zijn klanten.

1 de julho de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor jouw 5-sterren review en wat leuk om deze positieve en waardevolle feedback te lezen!

Classificada 5 em 5 estrelas

een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem

We gebruiken het reservatiesysteem I-Reserve voor de reservatie van onze vergaderzalen en zijn hier oprecht heel tevreden over.

Eens je even wegwijs bent in het adminprofiel, werkt het systeem heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanmaken en beheren van reservaties verloopt vlot, en je hebt snel een duidelijk zicht op de planning. Ook voor klanten is het erg eenvoudig om een eigen profiel aan te maken en de reservaties te maken.

Wat we ook sterk vinden, is de opvolging na de opstart. Er wordt echt nagegaan of alles goed loopt en of je nog ondersteuning nodig hebt bij het gebruik van het systeem. Dat geeft meteen vertrouwen, zeker in de beginfase.

Daarnaast is de bereikbaarheid heel goed: zowel telefonisch als via mail wordt er snel gereageerd. Er staat altijd iemand klaar om mee te denken en te helpen waar nodig, en vragen worden ook effectief opgevolgd tot alles opgelost is en via de supportticketjes die via mail worden meegedeeld, kan je ook zelf als gebruiker de status opvolgen.

Kort samengevat: een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat zijn werk doet zoals het hoort, met een sterke ondersteuning achter de schermen. Wij raden I-Reserve zeker aan!

22 de junho de 2026

Relaxted werken met i-Reserve

Bij de vele vragen die ik regelmatig heb wordt ik altijd goed geholpen. Ook worden er steeds weer updates gedaan met verbeteringen. Zo wordt het programma steeds gebruiksvriendelijker

17 de junho de 2026

Resposta da i-Reserve

Bedankt voor jouw 4-sterren review en wat leuk om deze positieve en waardevolle feedback te lezen!

Snelle reactie op vraag

Snelle reactie op vraag, goede aanpassing in systeem.
Daarna goed en snel geïnformeerd of dit de goede oplossing was.

15 de junho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer professioneel en de betrokkenheid…

Zeer professioneel en de betrokkenheid is zeer goed. Staan voor je klaar!!! Als bedrijf kan je groeien met de ideeen van I-reserve!!!
#aanrader

21 de maio de 2026