Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Iceyard.no! Alt fra kvaliteten på produktene til kundeservicen var topp. Jeg kjøpte et 5 mm tennis-kjede og to armbånd, og kvaliteten er virkelig perfekt.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bra kundeservice men produktet kom ikke helt slik det skulle, jeg bestilte costume med bubble font. Når det kom i posten så passet ikke anhenget med kjedet. Prøvde så et mindre kjedet men passet helle... Ver mais
Bestilte flow-kjede i 5mm hvit gull. Kvaliteten på produktet er topp! Steinene glinser i lyset og mørket. Veldig proffe, dedikerte og serviceinnstilte ansatte. Anbefaler Iceyard til alle!
Eksemplarisk leveranse, produktet ser ut som på bildet og mange gode tilbud på nettsiden gjør at jeg anbefaler dette for de som er interessert i glitrende smykker for både menn og kvinner.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
We are a jewelry business based in Oslo, Norway. We specialize in affordable hip-hop and urban culture jewelry, using VVS1 grade Moisannite and 5A Cz synthetic diamonds for our iced-out jewelry. We are well known in Norway and have made customized pendants for some of the biggest names in Norway. Send us an email at iceyard.business@gmail.com or a message on our Instagram: @Iceyard.no for custom inquiries or any questions you may have
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Pene naturtro smykker
Pene naturtro smykker. Rask levering. Prosffesjonell kundeservice.
jeg har kjøpt flere smykker fra iceyard…
jeg har kjøpt flere smykker fra iceyard og er alltid fornøyd.
kundeservice er alltid behjelpelig og løsnings årjentert.
anbefaler
Aldri hatt en dårlig opplevelse
Aldri hatt en dårlig opplevelse, opplevd at pakken har forsvunnet, men da ble det sendt en ny uten problemer.
Seriøs bedrift med rask respons
10/10 kundeservice
Fint smykke ❤️
Kunne ikke vært mer fornøyd
God service. Rask levering ! Og god kvalitet på produktet!
Har ikke fått varene enda
Har ikke fått varene enda. Bestilte 2 smykker og 1 armbånd for 2 måneder siden. Enda ikke fått varene. Skulle være julegave. Men ser ikke ut til jeg får de. Får mails om å gi en anmeldelse, men har ikk fått produktene så forstår ikke helt hva jeg kan gi anmeldelse for, for uten om lang tid.

Resposta da Iceyard
Ekstremt fornøyd
Det var en liten feil på armbåndet mitt, og de sendte meg nytt med en gang. Veldig bra service.
Jeg likte ikke at jeg har bestilt 23cm…
Jeg likte ikke at jeg har bestilt 23cm ,og fikk 20cm, og likker ikke fargen. Jeg har sendtt tilbake armbåndet som jeg har bestilt

Resposta da Iceyard
Produktet komm kjapt diametene skinner…
Produktet komm kjapt diametene skinner som bare det og jeg får masse komplimenter
Godt produkt
Godt produkt, bra pris . Hurtig levering.
Alt i alt kjempe fornøyd!
Great service
Great service
Good quality jewelry
Very please with my order would definitely buy more jewelry again
Jeg synes det var bra
Jeg synes det var bra – bestilte for 3–5 dager siden, og fikk den i postkassen allerede. Armbåndet på 3 mm ser veldig bra ut!”
God service
Fikk et armbånd jeg var veldig fornøyd med i noen dager før lenken begynte å dette av så jeg sendte en mail og fikk fort svar om at jeg skulle få en ny gratis. Veldig god service
Veldig hjelpsomme,hurtig levering,fine…
Veldig hjelpsomme,hurtig levering,fine smykker,hyggelige folk
Alt var bare bra 👍👍👍
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.