iconbeauty.no Opiniões 1860

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Her har jeg funnet utrolig gode tilbud på hudpleie jeg ærlig talt har blitt avhengig av. Og de har gode tilbud flere ganger i året hvor du får kjøpt alt du trenger til under halv pris. De sender ordre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fikk en ødelagt mascara i pakken . Sendte mail til kundeservice og la ved bilde. Fikk raskt svar og det skulle bli sendt en ny vare. Beklaget så mye. Allerede dagen etter lå en ny mascara i postka... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har ikke åpnet julekalenderen. Den er gave til tante barnet mitt til advent, så kan ikke svare på innholdet, men jeg tror hun blir fornøyd. Men kalenderen ser veldig bra ut. Omtalen av produktene... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Icon Beauty har alltid veldig god service og mange gode tilbud! Men dessverre så synes jeg et av produktene jeg fikk virket kjip. En Camilla Pihl leppestift. Kvaliteten på beholderen knirket og virket... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos
  2. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett

Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk med lager i Oslo
Vi ønsker fornøyde kunder, og derfor benytter vi oss av gode samarbeidspartnere med høy kvalitet. Hos oss finner du kjente merkevarer som Glöd Sophie Elise og Camilla Pihl Cosmetics. Velg mellom levering med HeltHjem eller PostNord.

Gave ved kjøp over 199,- og fri frakt ved kjøp over 299,-

Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-

Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-
Vi produserer alle produktene selv og har full kontroll på kvaliteten hele veien.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk blush i posten som var ødelagt og…

Fikk blush i posten som var ødelagt og fikk tilsendt et nytt en og det syns jeg var bra👍

5 de abril de 2026

Hej Tonje,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din.
Vi er glade for at vi kunne løse det raskt for deg.

Rask levering

Gode produkter. Varene kom allerede dagen etter. Flere gode kjøp i outletavdelingen.

16 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Eva,

Takk for tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt å bestille og rask levering

enkelt å bestille og rask levering

9 de março de 2026

Hej,

Tusen takk for din anmeldelse.

Det er hyggelig å høre at bestillingen opplevdes som enkel, og at leveringen fungerte godt. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre handleopplevelsen så smidig som mulig for kundene våre.

Rask service

Rask service. Fine varer.

4 de março de 2026

Hej Anita,

Tusen takk for din anmeldelse.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen og varene våre. Vi håper å se deg igjen snart.

Alt fungerte

Alt fungerte. Rask levering.

18 de março de 2026

Hej Tone,

Tusen takk for din anmeldelse.

Det er godt å høre at opplevelsen din var smidig fra start til slutt. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å handle med deg igjen.

Er alltid fornøyd med Icon Beauty

Er alltid fornøyd med Icon Beauty. Bestiller ofte og alt går som det skal hver gang. Veldig fornøyd 🤩

3 de março de 2026

Hej Marianne,

Tusen takk for din anmeldelse.

Det betyr mye for oss å høre at du fortsetter å velge oss og opplever en gjennomgående god handel. Vi setter stor pris på tilliten din.

Classificada 3 em 5 estrelas

Misvisende beskrivelse

Gode priser. Litt misvisende beskrivelse av mystery posen jeg kjøpte hos dere.

16 de março de 2026

Hei

Takk for tilbakemeldingen din – og hyggelig å høre at du er fornøyd med prisene 💜

Samtidig er det selvfølgelig ikke bra hvis beskrivelsen av mystery-posen oppleves som misvisende. Det er viktig for oss at forventningene stemmer overens med det man mottar.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Vennlig hilsen
Chalotte

Hej Vigdis,

Tusen takk for anmeldelsen din.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstiden. Vi gleder oss til å sende deg din neste pakke.

Vi setter pris på at du tar deg tid til å anmelde oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med produktene jeg har…

Veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt.🐣🐣

30 de março de 2026

Hej Mette,

Tusen takk for anmeldelsen din.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene våre.

Vi setter pris på at du tar deg tid til å anmelde oss.

1 de março de 2026

Hej Bjørg,

Tusen takk for anmeldelsen din.

Det er flott å høre at pakken din kom raskt frem. Takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Hej Linn,

Tusen takk for anmeldelsen din.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både prisene og den raske leveransen.

Vi setter pris på at du deler din gode opplevelse med oss

Anbefaler!

Anbefaler! Gode priser, gode produkter. Veldig fornøyd!

25 de fevereiro de 2026

Hej Anna,

Tusen takk for din anmeldelse.

Hyggelig å høre at du er fornøyd med både prisene og produktene.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å anmelde oss.

Classificada 4 em 5 estrelas

Enkel utvalg av produkter

Enkel utvalg av produkter, rask levering

21 de fevereiro de 2026

Hej Heidi,

Takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at du opplevde utvalget som oversiktlig, og at leveringen var rask.

Rask levering, ingen problem

4 de março de 2026

Hej,

Takk for anmeldelsen! Så bra å høre at leveringen var rask og at alt gikk problemfritt.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Rask og god behandling

Rask og god behandling, med gode produkter. Fikk også en ekstra gave med på kjøpet, og det kan jeg like.

16 de fevereiro de 2026

Hej Anne-Lene,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både behandlingen og produktene, og at den lille gaven falt i smak.

rapide et pas cher

rapide et pas cher

4 de dezembro de 2025

Hej David,

Thank you for your review! Great to hear that you found it both fast and affordable.

We really appreciate your feedback.

Best regards

Rask levering

Rask levering, gode produkter. Veldig fornøyd!

16 de fevereiro de 2026

Hej Lena,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med både leveringen og produktene.

Freja

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais