Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Rekommenderas INTE. Beställde tre artiklar med “Köp 1 få 2”-erbjudande. Fick fel varor – istället för läckagesäkra tygbindor fick jag en förvaringspåse utan förvarning eller samtycke, samt fick bara... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har provat två märken menstrosor (varav det andra märket är väl omtalat och etablerat inom alternativa mensskydd). Jag föredrar absolut iconicas! Trosan känns torr, läcker ej, håller länge och är ot... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag beställde flera paket. De flesta av dem fick jag ganska snart efteråt. Men, ett av dem dröjde flera veckor. Det blev även lite strul och visste inte om jag skulle få varorna. Det kom meddelande o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

The product is very lovely, thin fabric and super comfortable. The whole experience from purchase to delivery was just great. Highly recommend!

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior

We create products with women's menstrual cycle and your real body in mind. At Iconica, you'll find reusable and durable period panties, all carefully perfected to be worthy of your wardrobe. Iconica period underwear replaces tampons, pads, and period cups. With a sustainable alternative to disposable period protection, we disrupt the feminine hygiene industry.

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

229 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Pedido #5414. No llega…

El día 4 de diciembre pone que sale mi envío y ha día de hoy, 18 de diciembre nose nada de él. Cabe decir que la compra la hice a finales de noviembre por lo cual llevo casi un mes esperando. Era un regalo para navidad pero parece ser que no va a llegar…

1 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Se inventan la dirección de envío

He hecho un pedido y dudo que vaya a recibirlo algún día. La dirección que les proporcioné no les valía porque se pasaba de caracteres (ya ves tú, que cosa más tonta). Proporcioné otra, y han terminado enviando el paquete a una tercera dirección que ellos se han inventado, una mezcla de las dos anteriores. Absurdo. Espero que no me pongan problemas ahora que les he pedido la devolución, pero viendo los demás comentarios no sé yo....

18 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Två trosor om dagen även för en storblödare!

Efter att ha slutat med hormonella preventivmedel efter många år visste jag inte hur mycket jag blödde egentligen under min ”vanliga” mens då jag gått så länge utan att ha mens. Trosorna är bekväma, snygga och man känner sig trygg med dem, även om man blöder mycket (som jag nu upptäckt att jag gör)!

Då jag vanligtvis jobbar 10h-pass byter jag trosorna när jag kommer hem från jobbet efter dusch, sover med dem nya och tar sedan på mig ett nytt par när jag vaknar och sen är jag fit for fight! 💪🏻 Iconicas trosor är supersmidiga och bra för både plånboken och miljön!

12 de dezembro de 2023

Back to running

I’m on contraceptive pills and don’t bleed. I bought your product with another use in mind. You see, since I had my second child I’ve had issues with urine leakage whenever I jump or run. This has kept me from exercising the way I would like to.
Your product has once again made exercising possible for me. So thank you, for giving me a piece of my life back 🥰

22 de novembro de 2023

3 november besteld en betaald

3 november besteld en betaald. "track&trace" ontvangen: geen nr oid, alleen een link waarmee je op hun site zelf maar moet gaan zoeken naar de informatie. En daar staat alleen "onderweg". Lekker duidelijk zo. Op mails wordt niet gereageerd. Nou, ja, mijn mail wordt als antwoord naar mij gestuurd.
Ik denk dat ik genept ben en kan fluiten naar mijn geld.

13 de novembro de 2023

Safe all day

Safe all day. Couldn't be more happy to finally feel safe och fresh during period. Also works perfect during exercise. The only thing is that you forget your even on your period.

1 de novembro de 2023

Katastrofsupport

Beställt men fick fel storlek. Efter 20 dagar fortfarande inte fått rätt storlek och verkar helt ointresserad av att göra rätt. Säger att det skickats 14okt med early bird men 23okt har de (earlybird) ej mottagit paketet. Ska ni testa detta företag så köp via klarna så ni inte ligger ute med pengar som ni inte får något för alt. välj ett seriöst företag.

23 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har intet hørt fra dem på mail…

Jeg har intet hørt fra dem på mail eller telefon.
har ingen orde modtaget eller vare.
Har skrevet til dem 2 gange men intet hørt.
Har betalt først afdrag med klarna, så har kontakte klarna for ikke har modtaget min vare.
Meget dårlig service.
Desværre.

15 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Fatal experiencia de compra y cargos de devolución

La experiencia de compra con Iconica ha resultado fatal, han tardado 14 días en mandar los artículos comprados y no han facilitado nada la devolución, teniendo que asumir un coste bastante elevado para un artículo que no cumple con las expectativas.
Espero recibir la devolución del dinero lo antes posible, cuestión sobre la que les pregunté y tampoco informaron.
Muy mala gestión por su parte. No recomiendo comprar en esta empresa en ningún caso.

3 de outubro de 2023

Otydlig hemsida

Krånglig hemsida som behöver en uppdatering när det gäller information och lagersaldo. Går att köpa och betala för trosor som är slutsålda och inte finns i lager. Borde inte gå att göra det. Felaktig information på produkterna, på boxer står det att skyddet går halvvägs upp i bak men enligt kundtjänst går det hela vägen upp. Väldigt otydligt vilket gör att jag tvekar på att handla härifrån. Hemsidan känns halvfärdig.

Update: företaget vill att jag tar bort min recension, det känns oseriöst att be folk ta bort sina åsikter bara för att de är negativa.

4 de setembro de 2023

Resposta da Iconicawear

Hej Sarah! Så tråkigt att höra att du upplever hemsidan som krånglig. Vi jobbar på att göra den så smidig och lättförståelig som möjligt så vi tar gärna emot ytterligare feedback kring det via mail. De storlekar som är slutsålda är tydligt markerat som "SLUTSÅLD" i dropdown-menyn när storlek väljs. Vår modell med hög midja var limited edition men vi har fortsatt kvar storlek XS och 3XL i lager och har den därför fortsatt kvar på hemsidan så länge de storlekarna finns kvar. Skyddet på boxern går halvvägs upp bak- och framtill. Ber om ursäkt om du fått fel information och hoppas detta kan reda ut dina funderingar 💜

/Alice

Classificada 4 em 5 estrelas

Jättebra trosor

Jättebra trosor, funkar utmärkt.

Tog väldigt lång tid att byta när storleken blev fel i min beställning
Men kundtjänsten var alltid tillmötesgående.

25 de agosto de 2023

Hej Åsa! Tusen tack för din recension, vi tar med oss din feedback 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Iconicawear has the best for all of us…

Iconicawear has the best for all of us during our periods! 💛

14 de agosto de 2023

Resposta da Iconicawear

Hi Bianca! Many thanks for your comments, it makes us so happy to hear that you're loving your Iconica panties! 💓💓

Classificada 5 em 5 estrelas

Very happy with my Iconica panties

Very happy with my Iconica panties!

I have period panties from different brands and love using them instead of tampons. The best thing about Iconicas period panties is that they are comfy, they don’t smell or leak.

Took help from the sizeguide when I ordered and the fit was really good for me.

They are a bit thicker panties than other brands that I have, but I don’t feel that is a problem since they have a good fit under pants or skirts.

Will definetly buy more in the future, will check out the new boxer fit for sure! Would love to see other colors than black.

13 de agosto de 2023

Resposta da Iconicawear

Hi Milla! Many thanks for your review, we really appreciate it and we're so happy to hear that you're loving your Iconica panties 💜 If you're liking our regular underwear I'm sure the boxers will be a hit – the material is so so soft and comfortable. Feel free to reach out to us by email contact@iconicawear.com regarding other colors you'd like to see in the future. We're always looking for our customer's input 🙌

Classificada 2 em 5 estrelas

Konstig hemsida

Konstig hemsida. Man kan inte hitta de olika trosor de säljer. Jag har inte fått mina trosor trots att de säger att de skickas för några dagar sedan. Meanwhile, har jag redan fått libresse trosorna som jag beställde ett par dagar efter. Jag vill handla lokalt men tyvärr är det lite för långsamt. Ni måste bli lite mer ”proactive”!

10 de agosto de 2023

Resposta da Iconicawear

Hej Stefania! Tack för din feedback, vi tar med oss den i vårt förbättringsarbete kring hemsidan. Det är viktigt att våra kunder enkelt kan hitta det de söker. Gällande din order så hör gärna av dig till oss på mail contact@iconicawear.com med ditt ordernummer om du ännu inte fått ditt paket så hjälper vi dig 💜

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.