I ordered this Pair of AJ4, as, as usual, I couldn't get them towards nike official resellers... I received them in around 10 days. It seemed a little slower than Stockx but probably due to public hol... Ver mais
We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. We waren op de hoogte van vertraging in de levering. Omdat de bestelde sneakers een cadeau was voor onze zoon, heeft Jonas er hoogs... Ver mais
This company is either a scam or they are extremely incompetent. Not replying to emails or sending what I paid for. If two months is not enough to ship a pair of shoes, I could understand as incompete... Ver mais
Bought this pair to give to my little sister for her birthday. The shipping was super fast and it even came with a personalised card, a key chain and a sticker. The packaging was super cute and perso... Ver mais
Iconify - The iconic sneaker experience -
Nijverheidsstraat 3, 2490, Balen, Bélgica
- info@iconify.eu
- iconify.eu
As pessoas também visitaram
Leuk aanbod
Leuk aanbod, goede service en heel mooi verpakt. Top !

Resposta da Iconify
Snelle en professionele afhandeling en…
Snelle en professionele afhandeling en levering.
Top kwaliteit en garantie van echtheid.
De kids zijn zeer tevreden met hun schoenen :)

Mooie ervaring
Mooie ervaring. Besteld en een paar dagen later geleverd.

Wow nice sneakers ..
Wow nice sneakers ... I am happy !! Excellent service and an easy website to buy your shoes. Thanks ... see you for my next purchase

Great experience
Great experience! Fast shipping!
Recommend this site!

Top !
Plateforme très fiable avec une offre variée de chaussures 100% authentiques. Je recommande !

Resposta da Iconify
Great platform to sell shoes on
Great platform to sell shoes on. Payout is quick, helpful, thoughtful and personal CS. Would definitely recommend selling here!

Top service
Snelle, eerlijke en betrouwbare service! Bedankt!

verkoop Jordan 1 mids
Mijn jordan 1 mids opgestuurd naar Iconify en deze waren al snel verkocht. Goede communicatie, goede payout en het allerbelangrijkste binnen enkele dagen het geld op mijn rekening!

Yeezys gekocht via Iconify
Yeezys gekocht via Iconify, enorm tevreden! Snelle service, levering in prima staat! Een aanrader voor elke sneakerhead die opzoek is naar topkwaliteit.

Snelle Levering
Schoenen op dinsdag gekocht en vandaag (donderdag) al binnen! Zelfs nog sneller dan op de website staat, heel tevreden!

Schoenen verkocht via iconify
Schoenen verkocht via iconify, snelle payout ontvangen

Resposta da Iconify
Geweldige service en kwalitatieve…
Geweldige service en kwalitatieve schoenen

Great experience
Very happy with the customer service! Very smooth experience allround

Jordan 1
snelle levering van mijn nieuwe dark teal mids, enorm tevreden!

Nieuwe patta’s
Zocht al even Team Green Dunk Low. Op voorraad en snelle levering.