Prøvede Idea Kafferisteri efter at have stødt på reklamer for dem på Instagram og Facebook. Jeg blev bestemt ikke skuffet! Nu har jeg efterhånden købt kaffe fra dem en del gange, og det er al... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pakken blev væk, intet problem Bestilte 30juni noget kaffe og udstyr, denne pakke valgte desværre at blive væk i forsendelsen, men dette var intet problem. Jeg sendte en mail, i svarede hurtigt b... Ver mais
I am very happy with coffee from Ideal Kafferisteri. I have ordered few different types of coffee and have now my favorite. On line ordering is easy, shipping fast and freshly roasted coffee beans del... Ver mais
God frisk kaffe, men lidt ensformigt i længden på abonnement. Smagsnuancerne ligger lidt for tæt ifølge mig, men intet dårligt at sige 👍
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Teglvænget 107 B (2), 7400, Herning, Dinamarca
- kontakt@idealkaffe.dk
- idealkaffe.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fantastisk kaffe!
Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra både på kaffe, service og levering
Hjemmesiden er nem at operere på
Hjemmesiden er nem at operere på og det er nemt at bestille. Og så smager kaffen fantastisk. For mig er det skønt at kunne afhente kaffen selv.
Fantastisk højkvalitets lysristet kaffe…
Fantastisk højkvalitets lysristet kaffe på niveau med nogle af de bedste risterier herhjemme.
Hurtigt levering og godt bestillingsflow.
Rigtig dejlig kaffe
Rigtig dejlig kaffe, men ville ønske man kunne sammensætte sit abonnement lidt mere efter behov.
Fantastisk kaffe
Fantastisk kaffe, høj service og hurtig levering! Er meget glad for mit abonnement, som jeg har haft gennem flere år.
Altid nye spændende kaffer
Vi har fået kaffe fra Ideal igennem ret lang tid nu. Altid spændende nye kaffer at prøve, vi glæder os altid til at smage nyt når vi får en ny pose hjem.
Øvrigt også super hurtig til at sende deres pakker ud.
Altid en fonøjelse
Der er styr på ordren, og hurtig ekspedition, med afhentning ved risteriet. Altid en fornøjelse.
Pakken blev væk
Pakken blev væk, intet problem
Bestilte 30juni noget kaffe og udstyr, denne pakke valgte desværre at blive væk i forsendelsen, men dette var intet problem. Jeg sendte en mail, i svarede hurtigt beklagede og sendte da bare en ny pakke min vej! dagen efter havde jeg endelig lækker kaffe i lejligheden igen.
Ikke sidste gang jeg bestiller noget hos jer med den super gode service og den ekstrem lækre kaffe
God kvalitet
God kvalitet
Kaffen var god kvalitet og der var hurtig levering.
Kompetent vejledning og hurtig levering
Fik utrolig kompetent vejledning til at vælge den rigtige bønne/kaffe til mit behov! Og tilmed hurtig levering!
It’s really good coffee at really good…
It’s really good coffee at really good prices!
Fantastisk kaffe og god butik
God købsoplevelse, god service og vigtigst af alt fantastisk kaffe 😊
Lækker kaffe
Lækker kaffe, god kvalitet, rimelige priser, god service, friskristet og hurtig forsendelse 👌
Fantastisk god kaffe
Fantastisk god kaffe, med hurtig fragt og personlig og professionel betjening.
Altid friskristet.
Fantastisk god service og hurtig…
Fantastisk god service og hurtig levering.
Kanon lækker kaffe
Kanon lækker kaffe! Det kommer altid frisk ristet, god bryggeguide på hjemmesiden, jeg anbefaler ideal kaffe til alle med en espressomaskine
Ny favorit kaffepusher
Hurtig levering, informativt site med gode bryggeguides, bønner ristet kort tid inden levering
Best service og bønner ♥️
Fantastik smagfuld kaffe til døren
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.