Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontaktede dem angående en MacBook Air, som havde stået slukket i nogen tid. De var hurtige til at response, og allerede dagen efter var den på vej med posten til dem. Dagen efter havde de tjekket M... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu været i Lootbox en del gange over de sidste par uger og jeg må ærligt sige at jeg sjældent har mødt så rare og behjælpelige mennekser. Det er lige meget om det gælder valg af ny telefon, repar... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de Informática
  5. Oficina de reparação de dispositivos electrónicos
  6. Loja de reparação de telemóveis

Escrito pela empresa

Hos iDevice kan du købe istandsatte Apple produkter med grøn samvittighed. Sælg eller få repareret din enhed i en af vores butikker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Min varmeste anbefaling.

Jeg har handlet adskillige gange hos iDevice (Stege), så dette er blot mit generelle indtryk:

De er professionelle, har omfattende bred og dyb viden om deres produkter - og ikke mindst behagelige og troværdige at handle med: Voksne mennesker, uden den "karlsmartness" og speedsnak man kan møde hos andre i IT-branchen.

Min varmeste anbefaling.

23 de dezembro de 2025

Jeg skulle sælge et Apple Watch

Jeg skulle sælge et Apple Watch. Jeg udfyldte deres blanket på enheden, fik et cirka estimeret tilbud og en pakke label. Jeg sendte uret og to dage efter blev det modtaget hos iDevice og samme dag havde jeg pengene på min konto. Super fin og hurtig eksekvering, hvis man ønsker at sælge gammel/ubrugt elektronik.

8 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hurtigt et overslag på min…

Jeg fik hurtigt et overslag på min iPhone 16 Pro. De gav en god pris for min iPhone, og prisen holdt præcis som aftalt. Processen var enkel og hurtig. Kan varmt anbefale at handle hos iDevice.dk – professionel og pålidelig service fra start til slut.

31 de julho de 2025

Super hurtig.

Super hurtig. Fik skiftet skærm på min iPhone. Ingen tidsbestilling, bare ind, vent en time og ud igen. Og til en pris meget lavere end andre steder. Fin betjening. De har aldrig skuffet mig.

3 de maio de 2025

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service. Jeg havde en iphone som jeg ønske af sælge men havde ikke lige mod på at sælge privat så jeg vælgt af sælge til idevice og kan kun anbefalde andre af gøre det sammen jeg sendt pakken til dem i går og har lige modtage mine penge på min konto her til eftermiddag😊

8 de abril de 2025

Skiftede skærm på Iphone 12PRO

Skiftede skærm på Iphone 12PRO. I første omgang "drillede" skærmen, men ved henvendelse til butikken blev det straks rettet og der kom en ny skærm på. Indleveret lørdag formiddag og hentet en times tid senere. Jeg vil til enhver tid anbefale Idevice, som er meget servicemindede.

1 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais