Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super anbefaling fra Carsten Fugmann. Mailede Ihab ved 21. tiden torsdag aften da jeg ved installation af opvaskemaskine knækkede et rør så vi var uden vand. Ihab svarede hurtigt og kom fredag formid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige, søde professionelle folk. Opgaven scopet fint fra starten med klarhed omkring scope, pris og omfang. Forholdvist avanceret rørflytning, som de klarede flot. Klar kommunikation og mega godt re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De kom med det samme og fik repareret og udskiftet de dele der var defekte vedr varmt vands rør. Lidt dyrt, men til gengæld var det et veludført arbejde, Serviceminded, grundige og hjælpsomme. Kan an... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fik skiftet vandhane på kort tid med fin service. Lidt dyr vandhane fra ID VVS, men hurtigt og godt arbejde.

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Escrito pela empresa

ID VVS ApS er din pålidelige VVS-partner i København og omegn. Vi udfører alt indenfor VVS for både private og erhverv – fra akutte opgaver til renoveringer. Vi leverer godt håndværk, overholder aftaler og sætter kundetilfredshed i højsædet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dygtige

Dygtige, søde professionelle folk. Opgaven scopet fint fra starten med klarhed omkring scope, pris og omfang. Forholdvist avanceret rørflytning, som de klarede flot. Klar kommunikation og mega godt resultat. Tak!

6 de março de 2026

God pris og fin service

Besked om pris med det samme og selv om det viste sig at der var leveret en forkert vandhane af køkkenfirmaet, så blev det hele løst på bedste måde

3 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super anbefaling fra Carsten Fugmann.

Super anbefaling fra Carsten Fugmann.
Mailede Ihab ved 21. tiden torsdag aften da jeg ved installation af opvaskemaskine knækkede et rør så vi var uden vand. Ihab svarede hurtigt og kom fredag formiddag mellem 2 af sine opgaver og ordnede det. Super arbejde - til fornuftig pris. jeg ved nu hvilken vvs’er jeg fremover skal bruge.

26 de fevereiro de 2026

ID VVS = Fantastisk kundeservice

ID VVS udviste en virkelig fantastisk service og kom til os en fredag, hvor vores radiator var sprunget og vi havde slukket fyret, så det ikke skulle gå i stykker, da vandet sprøjtede ud i et værelse. De lovede, at de ville komme hos os sent på dagen kl. 15.00 og proppe radiatoren. De ringede og sagde at de var forsinket og jeg ikke skulle være nervøs, de nok skulle komme og de var her 17.30. Radiator blev fjernet og grundet den lange dag for dem var min mand behjælpelig omkring fyret, så vvs’eren ikke skulle være begge steder på en gang. ID VVS vil vi klart anbefale og vi vil til enhver tid benytte dem igen.

26 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Godt arbejde til aftalt pris

Der gik ikke mange timer fra jeg skrev en mail til der var svar fra firmaet og vi fik aftalt et tidspunkt tre dage senere.
Vi fik besøg af Mikkel, som ankom meget præcist og han var god til at håndtere vores lidt reserverede hund. Han undersøgte først, hvilke reservedele der var brug for og kørte så ud for at hente dem. Han var tilbage efter ca. 45 min og gik så i gang med udskiftningen som skete uden problemer og uden at svine. Efter dette kontrollerede han radiatorerne og fik liv i de to, der var dårlige før besøget. Samtidig var han god til at forklare om fordele/ulemper ved at modernisere den automatiske varmeovervågning samt div. vedligeholdelse. Alt i alt rigtig godt.
Prisestimatet blev overholdt.

18 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ihab var både venlig og dygtig

Ihab var både venlig og dygtig. Det var en fornøjelse at have besøg af en håndværker der efterlod lejligheden som da han kom - men nu med en flot monteret radiator! Super oplevelse

14 de novembro de 2025

De bedste anbefalinger.

Jeg skulle have installeret to nye toiletter. Id vvs er hurtig til at give et tilbud og er klar til at løse opgaven et par dage efter. Deres medarbejdere er super søde og laver et fantastisk arbejde.
Jeg blev efterfølgende ringet op af Ihab som ville sikre sig at alt fungerede som det skulle.
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Id vvs.

5 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais