Oporna Komunikacja, Karygodne Błędy i Brak Chęci Pomocy. System sam w sobie jest W MIARĘ przejrzysty, ale komunikacja z "księgowością" jest koszmarna. Wielokrotnie zostałam wprowadzona w błąd lub... Ver mais
A empresa respondeu
Bardzo polecam ifirma.pl – korzystam z serwisu od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Szczególne podziękowania dla Pana Łukasza Wróbla z Biura Obsługi Klienta za błyskawiczną i skuteczną pomoc... Ver mais
A empresa respondeu
IFIRMA to wielofunkcyjne narzędzie do zarządzania księgowością online oraz kompleksowa opieka biura rachunkowego przygotowane z myślą o polskich firmach. Z ifirma.pl korzystać można w formie webowej i aplikacji mobilnej. IFIRMA cieszy się popularnością zarówno wśród freelancerów, nowych małych firm, jak i przedsiębiorstw z długoletnią historią. Dzięki ifirma.pl możesz łatwo wystawiać faktury, przechowywać bezpiecznie dokumenty, monitorować finanse i rozliczenia czy prowadzić magazyn. Łatwość obsługi i stałe wsparcie księgowych pozwala zaoszczędzić czas i uprościć codzienne obowiązki związane z prowadzeniem firmy.
Grabiszyńska 241G, 53-234, Wrocław, Polónia
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Oporna Komunikacja, Karygodne Błędy i Brak Chęci Pomocy.
System sam w sobie jest W MIARĘ przejrzysty, ale komunikacja z "księgowością" jest koszmarna. Wielokrotnie zostałam wprowadzona w błąd lub spotkałam się z jawną niekompetencją osób zatrudnionych w firmie. Niestety, z tytułu błędów "księgowych" naraziłam się na wiele problemów, trudnych do naprawienia i wiążących się z karami finansowymi. Nie mówię tu o skomplikowanych sytuacjach, a o najbardziej podstawowych sprawach, takich jak zapisanie się czy wypisanie ze składek ZUS. Szkoda słów. Już nie wspomnę o odsyłaniu do nic niewnoszących artykułów na stronie.
Nie polecam...

Resposta da IFIRMA S.A.
Kiepskie funkcjonalności, infolinia która często nie odniera, bardzo nieelastyczy program.
Piszą o sobie jako "firma księgowa", a tak naprawdę to słaba aplikacja do wystawiania faktur. Księgowi praktycznie niedostępni. Nie odpowiadają na pytania, nawet jeżeli chcemy za to zapłacić. Traktowanie mocno szablonowe.
EDIT Prosiłem o zmianę księgowego 3x i dostałem informację, że nie ma takiej możliwości. Okłamywać klientów możecie treściami na stronie bo nie są w stanie odpowiedzieć.

Resposta da IFIRMA S.A.
Mam wersję z księgowością online i jestem bardzo zadowolony.
Bardzo doceniam jak ta platforma / strona jest user-friendly i jak ułatwia życie. To, jak szybko można wystawić faktury i je kopiować faktury - co znacznie przyspiesza wystawianie. Generowanie i wysyłka DRA, pit, integracja z KSEF, itd - kilkoma kliknięciami. To jest tak przyjemnie i szybko działające!
Plusem jest także pomoc księgowości. Nie mam "standardowej" działalności. Jestem żeglarzem, kapitanem, prowadzę rejsy i szkolenia żeglarskie. A oni są w stanie w ciągu rozsądnego czasu odpowiedzieć jak zaksięgować fakturę, której wystawca jest na Mauritiusie, rejs odbywa się na Polinezji a uczestnicy pochodzą z Europy.

Resposta da IFIRMA S.A.
jedna z lepszych firm z którymi miałem do czynienia, za niski abonament nie oczekuje współpracy jakbym miał księgową na pełny etat i chyba taki sens jest takiej księgowości online. Jeśli chce coś dodatkowo to z przyjemnością zapłacę, jeśli oczywiście nie będzie to wygórowana opłata. W moim przypadku - dedykowana księgowa wielokrotnie mi pomogła- co zwróciło się dodatkową kasą. Tak mogliby z wyprzedzeniem informować o możliwościach jak tu coś jeszcze zoptymalizować, z drugiej strony chyba od tego są bardziej doradcy finansowi, niż księgowi. Ja jestem zadowolony jako JDG.

Resposta da IFIRMA S.A.
always responding quickly to my calls and helpful in understanding accountancy

Resposta da IFIRMA S.A.
iFirma has been helping me a lot to set up necessary operations and keep track of all activity related to accounting. As a foreigner I had many questions and a lot to learn about doing business in Poland, and my accountant has always been there, explaining things, proactively contacting me to assist when necessary, and doing everything right in time - always! Thanks a lot.

Resposta da IFIRMA S.A.
Najgorsza opieka księgowa, jaką kiedykolwiek miałam. Księgowa kilkukrotnie popełniła błędy podatkowe, co naraziło mnie ma wysokie koszty, propozycji rekompensaty - brak. Wszystkie informacje przesyłane są z opóźnieniem, nie mówiąc już o braku jakiejkolwiek pomocy i doradztwie. Firma jest nastawiona na ściąganie kasy od klienta, a nie na jak najlepszej księgowości dla swojego klienta. Dramat, nie polecam nikomu.

Resposta da IFIRMA S.A.
Jestem ich klientem od 3 lat i powoli już mam dość. Może i platforma online jest w miarę wygodna i intuicyjna, ale to jedyny plus współpracy z nimi. Poza dostępem do platformy, który mógłbym mieć za kilkadziesiąt złotych na nic więcej nie liczcie. Księgowa jest tylko od zamknięcia miesiąca i tyle. Kompletnie nie pomocna, na każde pytanie odpowiada, że się tym nie zajmują lub kieruje do nic nie wnoszących artykułów na ich blogu. Zero zainteresowania, wyjścia z inicjatywą lub chociażby poinformowania o kluczowych kwestiach. Wszystko trzeba załatwiać samemu, oni tylko wystawiają fv.

Resposta da IFIRMA S.A.
I'm over 7 years with Ifirma and I never had problems.
Everything is OK. I do recomend Ifirma.

Resposta da IFIRMA S.A.
Przez 5 lat współpracowałem z biurem księgowym ifirma i było ok, zawiesiłem działalność.
Teraz ją wznowiłem na mały projekt i jest dramat. Po półtora miesiąca od wznowienia działalności idę do lekarza i okazuje się, że nie jestem ubezpieczony bo księgowa źle złożyła deklaracje, na stronie zusu też brak ubezpieczenia. Bardzo utrudniony kontakt z księgową i co chwile jakieś problemy.
Działalność wznowiłem z myślą żeby ją całkiem zamknąć i tak zrobiłem z końcem listopada, dzisiaj tj. 29 grudnia piszę do mnie księgowa, że nie ma ważnego upl-1 i nie może wysłać deklaracji. UPL były bezterminowe, chyba jako biuro księgowe z doświadczenia powinni wiedzieć że US może je wcześniej anulować z racji zamknięcia działalności ale jak oni wysyłają JPK kilka dni po terminie to chyba nie zwracają uwagi na takie rzeczy. W systemie widzę, że księgowa nie wysłała też JPK za poprzedni miesiąc i próbuje dzisiaj. KTO ZA TO ZAPŁACI JAK DOSTANE KARĘ? Idealny partner biznesowy jak chcesz iść do kryminału.
W przyszłym roku wracam ze spółką i na pewno nie skorzystam z ich usług i serdecznie odradzam.

Resposta da IFIRMA S.A.
Jako wieloletni klient na infolinii nikt w niczym nie pomaga, w dodatku konsultantka próbuje obrażać mnie jako klienta stwierdzając że ja zakłamuje system :) Pani odpowiada na rzeczy, o które jej sie nikt nie pyta, a na pytania odnośnie KSEF stwierdza że nie może pomóc. Nie połączy z managerem. JAK MANAGER UZNA ŻE ZASŁUGUJE NA TO ABY TO MNIE ODDZWONIŁ TO ODDZWONI. Karygodne zachowanie. Po latach współpracy.

Resposta da IFIRMA S.A.
Polecam. Prosty program w obsłudze i duży profesjonalizm księgowej.

Resposta da IFIRMA S.A.
Easy procedures and helpful account ant. I am a satisfied client for ofer 3 years.

Resposta da IFIRMA S.A.
Wystawili fakturę na 7k brutto za niby "Zaksięgowanie przychodu (1 pozycja ewidencji – dotyczy np. faktur niewystawionych
ifirma.pl) 549" każda pozycja po 10zł netto. Chcąc dodzwonić się do kogokolwiek w celu wyjaśnienia jest to niemożliwe.
Dodam, że nic nie było wystawiane poza sytemem!

Resposta da IFIRMA S.A.
Als ge nie "bijna omver gereden wordt in Hamme, door nummerplaat 2-ERA-315, Dan valt het mee.De dikke nek me zijne Skoda.Echt associaal..
Gr Dirk

Resposta da IFIRMA S.A.
Nie polecam. Korzystam od kilku lat i mam wrażenie, ze jest coraz gorzej. Nie ma co liczyć na pomoc dedykowanego księgowego. Już AI byłby bardziej pomocny... Jeśli zależy Wam tylko na podstawowym comiesięcznym rozliczaniu, to śmiało. Ja jednak uważam, że za taką cenę, to zdecydowanie za mało. Poza tym: ukryte opłaty i stałe podwyżki cen pakietów, to standard.

Resposta da IFIRMA S.A.
From may day 1 in Poland they supported me in all accounting questions. Nothing to complain about.

Resposta da IFIRMA S.A.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.