Helemaal vanuit Lochem voor deze broeder!! Met twee opgroeiende kinderen en een vrouw die niks om mobile telefoons geeft ben ik hier een vaste klant geworden. Of het om een kapotte scherm of een... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Tweedehands iPhone 8 gekocht voor mijn vriendin, goede prijs werkt perfect. Mijn eigen iPhone 8 Plus heeft hij al een aantal keren voor de dood weggesleept. Altijd zelfde dag tijd voor reparatie. Echt... Ver mais
Een bedrijf beoordelen waar alles goed gaat is natuurlijk eenvoudig. Juist als er iets niet goed gaat kan een bedrijf zich van zijn beste kant tonen. Ik had een probleem met een stekkertje op een p... Ver mais
Via een oproep op marktplaats ben ik bij jullie terechtgekomen, nadat ifixiteasy mij benaderde en ruimschoots in mijn wens tegemoet kwam om een nette en goed werkende iPhone 8 Plus voor mijn man te re... Ver mais
Informações sobre a empresa
Fixiteasy is specialist op het gebied van iPhone en iPad onderdelen. Heeft u een nieuwe onderdelen voor uw Apple iPhone of iPad nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop haalt u eenvoudig en snel nieuwe iPhone onderdelen in huis. Wanneer u voor 17:00 besteld dan worden uw iPhone 6 onderdelen en gereedschappen nog dezelfde dag verzonden.
Informações de contacto
Zweedsestraat 2.20, 7202ck, Holanda
- +31 6 55 82 03 53
- info@ifixiteasy.nl
- ifixiteasy.nl
Sem histórico de convites para avaliação
The product was as expected and the…
The product was as expected and the delivery was fast. All happy!
One piece of advice: The website sometimes does weird things, shows empty pages, does not register clicks inside the dropdowns, etc. . Gives a very wonky impression and usually I'd be turned off with something like that. I'd recommend to fix that. Otherwise... really happy with everything. Will be back for sure.
snelle en goede levering
Allen duurt 5 werkdagen na bestelling
Accu iphone
Ik Had een verkeerde bestelling geplaatst en dat werd snel en goed opgelost.
Accu is vervangen voor mijn iPhone 6 s. Perfect. Daarbij kreeg ik nog wat goede tips om de levensduur van de accu te verbeteren.
Ik heb een batterij besteld maar nooit…
Ik heb een batterij besteld maar nooit ontvangen. Nadat ik contact opnam werd dit netjes opgelost door een nieuwe zending die wel met succes aankwam. Of zij hem zijn vergeten op te sturen of daadwerkelijk verloren is gegaan met de post weet ik niet.Maar dat zij het netjes hebben opgelost is zeker! Fijn bedrijf en bestel daar voortaan met een gerust gevoel, goede kwaliteit!
Mvg, Bachir
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, scherp geprijsd en snelle levering
Al verschillende keren de telefoons van…
Al verschillende keren de telefoons van mijn dochters laten maken. Snelle en goede service. Zeer betrouwbaar persoon die meedenkt en zijn afspraken na komt en tevens niet duur en goede materialen gebruikt. Ga zo door.
Gr. Hans
Super snelle levering
Super snelle levering! En reageerd ook altijd sulper snel! Goeie service dus top!!
Haal altijd de schermen bij ifixiteasy.
Haal altijd de schermen bij ifixiteasy.
De die ik altijd bestel zijn orgineel en betaalbaar.
Super kwaliteit en super service.
En een top man om contact mee te hebben.
1 woord SUPER!
Raad het zeker aan!
Bedankt !
Het geluid van mijn telefoon deed het niet meer, het zou een dure reparatie kunnen worden maar het was met 25 euro opgelost! Bedankt
Zeer snelle service
Zeer snelle service, echt een aanrader. Bedankt!
Klasse service
Klasse service, met zelfde uur wordt die gerepareerd.
Super service!
Altijd fijne en zeer goede service
Altijd fijne en zeer goede service, zelfs ophalen kan altijd! Goede prijs voor hoge kwaliteit parts!
Beste service
Beste service, perfecte kwaliteit en snelle levering.
Super snelle service
Super snelle service, ook erg vriendelijk. Dankjewel!
Ik heb bij Ifixiteasy schermen…
Ik heb bij Ifixiteasy schermen ingekocht voor iphone’s. Snelle afhandeling,snelle levering en goed verpakt. Ik ga weer schermem kopen bij ifixiteasy. Bedankt voor je snelle levering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.