Iguardscandinavia Opiniões 8

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Det er skam

Det er skam - så køb ikke !! Havde troen på at det var et Skandinavisk brand - men det er det ikke. De camouflerer sig rigtig godt ! Det kommer desværre fra Kina. Jeg bestilte det for over en uge siden - og det går først op for mig at der er nogen der galt, pga leveringstiden. Æv æv æv

13 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det værste gang lo"" i reklamere med

Det værste gang lo"" i reklamere med. Bestiller 2x panserglas. Allerede 1 dag efter jeg sætter det på, begynder det af flække i kanterne.

Til den pris mener jeg absolut at det slet ikke engang er 50 kr værd, man kan ligeså vel handle på tema og div andre sider, det er da bedre kvalitet den der lo"" i reklamere med...

289,- for 2 styks, det jo helt grotesk...

9 de abril de 2026

Jeg bestilte i den tro

Jeg bestilte i den tro, at det var et skandinavisk/europæisk produkt baseret på navnet og markedsføringen. Det viste sig dog at blive sendt fra fastlandet Kina, og den forventede leveringstid var op til en måned.

Det fremgik ikke tydeligt ved bestilling, at varen blev sendt fra Kina. Det synes jeg er misvisende og skuffende.

Jeg forventer større gennemsigtighed omkring lagerplacering og leveringstid, så man som kunde kan træffe et oplyst valg.

3 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er nu en uge siden jeg bestilte mit…

Det er nu en uge siden jeg bestilte mit panserglas og jeg har ikke fået noget endnu. De skriver en masse fint med T&T på deres hjemmeside, men hos Postnord er label kun oprettet og de har ikke modtaget noget endnu.

Jeg laver en indsigelse og anbefaler andre ikke at bruge dem.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købt en en panser glas til min helt…

Jeg købt en en panser glas til min helt ny iPhone 17 ProMax. De reclamere at deres panseglas kan ikke gå i stykke. Min var nem at sætte på og den vierkede meget fin og efter 2 dag den havde en revne fra top til bund på midten af skærmen uden at jeg havde tabte telefon. Jeg kontakte kundeservice fordi de reklamerede også med 100% garanti. De har lyve fra den en side til den anden og i dag 10 dag efter jeg lavet en reklamation de forsætter stadig med løgner. Jeg fand en pakke med 5 sets af de sammen i aliexpres for en 7 del af hvad jeg betalt til dem. Hold jere væk fra denne her svindlefirma.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte panzer glas til mit 46mm Apple…

Købte panzer glas til mit 46mm Apple Watch. Pakken jeg modtog var der instruktioner på pakken til montering på en mobil. Jeg fik det alligevel sat på, men det passer ikke i kanterne og luftbobler forsvinder ikke fordi panzer glasset er løst i kanterne. Jeg kontakter derefter kundeservice da de reklamere med 100% tilfredshedsgaranti på deres hjemmeside. Jeg får så at vide at jeg kan få 30% af beløbet retur. Hold jer langt væk fra det her svindel firma.

5 de fevereiro de 2026

Svindel

Vi har over mange omgange forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice efter at vi har modtaget 3 passerglas som ikke passer til de telefoner som de er bestilt til.

Lad vær med at bruge jeres penge hos dem!!

3 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais