A empresa respondeu
Først, langt svartid, desuden deres tlf nummer ved indfrielse, er altid lukket uanset om du ringer i de oplyst tider. Og ved indfrielse, er der normalt lidt pengestrømme spare, men ikke for de gråd... Ver mais
A empresa respondeu
Kære Ikano Bank Tusind tak for at vise tillid og yde lån 💐 I gør en kæmpe forskel i forhold til traditionelle banker, som trods bankpakker og dundrende overskud ikke er til at samarbejde med, selvo... Ver mais
A empresa respondeu
Ikano Bank er et online pengeinstitut stiftet af IKEA grundlæggeren Ingvar Kamprad. Ikano Bank har eksisteret i Danmark siden 1978, og hjælper i dag både privatkunder med opsparing, lån og kreditkort samt erhvervskunder med leasing. Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige.
Stationsparken 24, 2600, Glostrup, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Og ved indfrielse, er der normalt lidt pengestrømme spare, men ikke for de grådig Ikano.
Hold jer lang væk fra. Det gælder også med ikea kort.

Resposta da Ikano Bank Danmark
5 dage efter at min opsparingskonto er ophørt, har jeg ikke fået mine penge retur til min NemKonto.!!

Resposta da Ikano Bank Danmark
Har netop optaget et lån hos Ikano da renten var bedre end på mit tidligere lån og super fin service men har nu ventet 5 dage på svar fra kundeservice på hvorfor der hæves 150 kr. mere om måneden end aftalt og har forgæves rykket for svar.
Så kundeservicen efter at man har optaget lån kunne være bedre.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Hvor svært skal det være at afmelde nyhedsbrevet?? Man SKAL give dit kontonummer? Øh... Måske er man ikke kunde mere, så kan man kontakte jer og man SKAL igen give dit kontonummer? Og hvor er telefon nummer, Mage til bureaukrati skal man lede længe efter

Resposta da Ikano Bank Danmark
Jeg har haft et ikano 0 rente nul som jeg har vedligeholdt præcis som aftalt. Da jeg her efter 18 måneder vil ind og se hvornår det er fuldt tilbagebetalt opdager jeg til min STORE overraskelse at de har smidt gebyr på hver eneste måned og at jeg nu har betalt over 5000kr i forsikringsgebyr for en service jeg aldrig har bedt om. Helt vildt at have en forretningsmodel der tager udgangspunkt i at ville snyde folk!

Resposta da Ikano Bank Danmark
Rar kundeservice, fair rente og hurtig behandling.
Kan klart anbefale Ikano Bank.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Jeg har et samlelån hos Ikano bank, og fik i dag en hilsen på mail, tillykke med fødselsdagen det varmede mit hjerte, vil gerne lave et endeligt samlelån igen hos jer, hvor jeg får mine lån og muligvis også mine tænder lavet, det er det sidste der mangler, så i maj ansøger jeg igen hos Ikano bank

Resposta da Ikano Bank Danmark
Rigtig skuffende oplevelse med banken i forbindelse med min ansøgning om finansiering. Vurderingen virkede usaglig og manglede en ordentlig forklaring,

Resposta da Ikano Bank Danmark
Underskrev en aftale om indlån til 3% 16-01-2025 og her den 25-01-2026 har de så ikke udbetalt 3% der er i den grad noget svineri !!!

Resposta da Ikano Bank Danmark
Hurtig og smidig ansøgningsproces og rigtig gode platforme.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Jeg har skrevet til jer 2 gange for at få de informationer jeg skal bruge, for at kunne indfri mit lån. Selv om dette er den måde, i ønsker man skal gøre det på, har jeg intet hørt fra jer. Vil i venligst besvare min mail, så jeg kan få lov at betale mit lån ud.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Ubehøvlet kundeservice jeg betaler tænk sig brokke sig over man betaler små frivvilge beløb ind. Er da bare glad for jeg kan finde pengene til det. Men de mister selvfølgelig rente indtægter

Resposta da Ikano Bank Danmark
Har været kunde her i mange år. Bedste bank til opsparing. Kan anbefales meget.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Da jeg har ventet i 5 dag uden svar. Jeg har ikke kun kom på betale på netbank opsparing det er for lang tid for retten en fejl.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Tæt og hurtig samarbejde. Ikano medarbejder proaktiv.

Resposta da Ikano Bank Danmark
God vejledning og hurtig tilbagemelding. Meget transparente og lige til. De oplyser alle betingelser i forhold med lån og de orienterer dig i forhold med hvilken lån er bedst.

Resposta da Ikano Bank Danmark
ikano bank er meget imødekommende, jeg har fået hjælp flere gange, det er nemt at komme igennem på telefon, ingen lang kø. Hjemmesiden og ansøgningen er super nem. Særligt ikea shopping card lånet, som er rentefrit ved gennemført køb inden for bestemt tid. Super deal, jeg er super glad og tilfreds kunde. Særligt tak til Ali, som gav sig tid til at lytte og var forstående for vores situation og den hjælp jeg fik gjorde mit liv nemmere. 7 stjernet service. Tak

Resposta da Ikano Bank Danmark
Det var bedste oplevelse for os og vi kunne få uden problemer vores lån af denne gode bank, når vi var nødt til at have noget penge hurtigt som muligt.

Resposta da Ikano Bank Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.