Ikwilvanmijnfietsaf Opiniões 53

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De verkoop van mijn fiets ging vlot en op een zeer nette manier. Na het invullen van de site weer ik gebeld voor wat extra informatie. Binnen een aantal dagen kreeg ik een bod. Deze is definitief, er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed bod gekregen voor mijn urban arrow. Snelle reacties en de verkoop vlot kunnen afronden. De bakfiets werd netjes opgehaald en voorzichtig vervoerd. Blij dat ik hiervoor heb gekozen. Marktplaats wa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

"Ik wil van mij fiets af" zegt een onafhankelijk te zijn, maar ze zijn gewoon een doorgeefluik van de fietshandel en doen in mijn ogen (dus niet waarneembaar) geen enkele moeite om beter bod voor jo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Contact is heel fijn en duidelijk, ze vertellen wat ze doen en hoe en komen dat ook perfect na, heb mijn fiets goed kunnen verkopen en voordat de fiets ingeladen was had ik het verkoopbedrag al op mi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Ikwilvanmijnfietsaf.nl is meer dan een database waar je snel je fiets verkoopt. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor meer informatie over je fiets en de laatste ontwikkelingen. Maar bovenal is ikwilvanmijnfietsaf.nl een onmisbare verkooppartner en een vriend die het beste en snelste verkooptraject aanbiedt. Als je je fiets ten verkoop aan wilt bieden

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

53 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

Een gemiste kans voor dit kleine platform!

Ik ben verre van enthousiast over dit platform! Duidelijker omschreven: ik houd er een wrange nasmaak, een algeheel ontevreden gevoel, aan over. Mijn fiets is middels “deze tussenpersoon” doorverkocht aan een opkoper uit Friesland. Allemaal leuk en aardig, maar mijn ervaring is dat Ikwilvanmijnfietsaf zeker niet tot het gaatje gaat voor mij als klant. Dat is een desillusie gebleken. Het moet voor een appel en een ei (waarom eigenlijk?) zodat ik als klant er weer bij inschiet. Veel of weinig doet niet ter zake.
Erg jammer! Persoonlijk ga ik geen gebruik meer maken van de diensten van Ikwilvanmijnfietsaf.

Zelfs op een veel groter platform als Marktplaats krijgt men gemiddeld meer geld voor z’n waar, dat is veelzeggend.

5 de julho de 2023

Een aanrader

Ik heb een nieuwe e-bike dus wilde ik mijn oude e-bike kwijt, op de website van "ik wil van mijn fiets af" vond ik een makkelijk in te vullen formulier, de dag erna kreeg ik al bericht terug, ik kreeg een duidelijke uitleg van Rick hoe alles werkte bij hun en 's avonds kreeg ik al het hoogste bod te horen. Toen ik akkoord ging kreeg ik de verkoopovereenkomst via de e-mail. Mijn oude e-bike werd netjes door een transportbedrijf in opdracht van de koper opgehaald en het geld werd gelijk overgemaakt, een goede en betrouwbare manier om van je fiets af te komen.

19 de julho de 2023

Resposta da Ikwilvanmijnfietsaf

Geachte, Bedankt voor het delen van uw review ! Met vriendelijke groet, team ikwilvanmijnfietsaf

trustful client centered approach

very much, a client centered approach. adequate monitoring of the follow up on a transaction via 'ikwilvanmijnfietsaf'

18 de julho de 2023

Classificada 3 em 5 estrelas

Snel maar weinig geld voor je fiets

Als je snel geld voor je fiets wil is dit wel een oké oplossing, maar je moet wel beseffen dat ze ver onder marktwaarde bieden en dat je met een beetje geduld een veel betere prijs zal krijgen.

22 de junho de 2023

Perfecte manier om je fiets te verkopen

Perfecte manier om je fiets te verkopen
Na het invullen op de website vrij snel telefonische contact gehad
Binnen 1 week nog een up date gehad over de status van verkoop en een scoorden bereikt
Dag erna contact gehad met kopende partij en geld diezelfde dag op mijn rekening
Via mail een ophaal afspraak gemaakt en op de afgesproken dag is de fiets bij mij thuis opgehaald

9 de junho de 2023

Snel, professioneel; prima

Snel, professioneel, snelle reacties.

26 de maio de 2023

Multicycle tandem

Na aanlevering van alle gegevens van onze Multicycle tandem, snel telefonisch contact. Vriendelijk geholpen en snel een redelijk bod gekregen.De koper (Kamphuis uit Hellendoorn) heeft het uitstekend afgehandeld. Ben zeer tevreden over het hele proces,temeer omdat ik wist dat de verkoop van een tandem lastiger is dan van een gewone fiets.

24 de maio de 2023

Makkelijk en snel!!

Op de website van IWVMFA werd duidelijk uitgelegd wat je moest aanleveren en hoe de rest van het proces zou verlopen. Na aanmelding dezelfde dag nog contact met een medewerker. Deze vroeg wat nadere info en liet weten dat er door kopers op de fietsen kon worden geboden. De volgende dag al een acceptabel bod gekregen waarna deze koper via WhattsApp contact opnam. Ook dit contact verliep correct en vriendelijk. In overleg met hem een voorlopige datum voor overdracht kunnen plannen aangezien voor ons niet duidelijk was wanneer onze nieuwe scooter zou worden geleverd. De afspraak voor de plande datum viel, door een foutje aan de zijde van de koper, in het water maar de volgende dag lukte het alsnog. Geld was vooraf aan ons overgemaakt en de transporteur stond keurig op tijd voor de deur om de fietsen mee te nemen. Goed geregeld!!

5 de maio de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima verlopen zonder problemen.

Fijn telefonisch contact gehad met een duidelijke uitleg. Daarna nogmaals contact met de aanbieding. Prima daarna een afspraak met de koper,die de fiets kwam ophalen. Geen problemen gehad. Alles prima verlopen.

9 de maio de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Na aanmelding werd ik snel gebeld en…

Na aanmelding werd ik snel gebeld en heb de vragen beantwoord. Hierna kreeg ik heel snel een terugmelding met een uitgebracht bod ( heb ik geaccepteerd ).
Alles werd duidelijk bevestigd in een mail.
Contact met de koper opgenomen.
Hierna ging alles supersnel, de betaling van de koper,
regelen van koerier door koper en ophalen van de fietsen.
Het hele proces is in 6 dagen afgerond dit doordat ze de juiste mensen kennen.

19 de abril de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

De fietsverkoop is uitstekend begeleid

De fietsverkoop is uitstekend begeleid. Er is snel gehandeld. De afspraken met de fietshandelaar liepen vlot. Er werd op tijd betaald en het ophalen van de fiets verliep volgens afspraak.
Ikwilvanmijnfietsaf heeft zorg getoond, o.a. door achteraf te vragen of de fiets opgehaald is en of alles goed verlopen is. Complimenten zowel voor Ikwilvanmijnfietsaf als voor de handelaar uit Friesland.

11 de abril de 2023

Perfecte service

Perfecte service, heldere uitleg. Ze doen wat ze beloven

7 de abril de 2023

Super geregeld

Super geregeld. De verkochte fietsen netjes opgehaald en de overeengekomen verkoopprijs netjes vooraf overgemaakt. Een aanrader!

11 de abril de 2023

Snel en goed geregeld.

Snel en goed geregeld.
Goede communicatie telefonisch en via mail.

5 de janeiro de 2023

Een echte aanrader!

Een echte aanrader!
Binnen een paar dagen alles super contact geregeld.
Dankjewel voor jullie inzet.

24 de novembro de 2022

Goede deal

Via ikwilvanmijnfietsaf.nl had ik een redelijk bod ontvangen. Hier ging ik mee akkoord. Ik had met de koper een afhaalafspraak gemaakt. De koper betaalde 3 dagen voor het afhalen. Met het afhalen was verder alles goed verlopen, kortom aanrader.

14 de novembro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk eerlijk oplettend bedrijf…

Vriendelijk eerlijk oplettend bedrijf waar we binnen 1 dag de batavus fiets verkocht hebben.

3 de novembro de 2022

Een aanrader

Super snel en correct mijn fiets verkocht. Het telefonisch contact was adequaat, vriendelijk en doelgericht. Ook de afhandeling en het telefoontje achteraf waren keurig verzorgd.
Kortom een zeer tevreden klant.

2 de novembro de 2022

Classificada 3 em 5 estrelas

mijn koga miyata verkocht

Deze website regelt de verkoop van jouw tweedehands fiets Zonder eventueel gezeur eigenlijk is het gewoon een soort van doorgeefluik en Het is een besloten Marktplaats voor mij was het de eerste keer dat ik hier gebruik van maakt Ik was een beetje klaar met Marktplaats Ik had nog een oude racefiets staan en die heb ik verkocht het bedrag wat ik in mijn hoofd had heb ik eigenlijk niet gehad ze zeiden dat ze geen hogere bod hebben gekregen dat viel wel een beetje tegen ook moet je zelf contact zoeken met de kopen en dat ging niet van harte 4 keer gebeld en neemt vaak de telefoon niet op uiteindelijk wel een afspraak kunnen maken om de fiets te kunnen verkopen Ik was wel blij met de prijs Omdat de fiets toch behoorlijk oud was en gebreken maar ook hierbij was het weer een handelaar en je kon duidelijk zien dat het voor de verkoop was dus Ik wil van je fiets af in een soort van doorgeefluik aan handelaren Ik ben blij dat ik mijn fiets kwijt ben maar of ik het heel veel geld mee verdiend heb is. Twee het voordeel is dat hun het werk doen en niet jij Maar het nadeel is dat je er toch minder voor krijgt dan dat je in gedachten hebt maar ze geven ook zelf aan dat je geen kosten moet betalen aan hun en ook geen gedoe en Dat is ook wel zo Mijn Marktplaats is toch al gauw een stukje anders Dat is echt een nadeel het voordeel is dat je dus met een persoon te maken heb die je fiets koopt tegen het bot wat hij gedaan heeft verder geen gezeur dus aan de ene kant is het wel een goede manier om je fiets te verkopen maar aan de andere kant kan je ook zeggen van heb ik wel genoeg ontvangen dat blijft altijd een vraag van aanbod en vraag

28 de outubro de 2022

Resposta da Ikwilvanmijnfietsaf

Geachte, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, team ikwilvanmijnfietsaf

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.